Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#125816 Πέσαν οι τζίφρες για τον αγωγό, ετοιμαστείτε τώρα για capital controls. Κύριοι, μόλις κηρύξαμε τον πόλεμο στο (Μ)ΑΤΟ , αναμείνατε αντίποινα.
Θα κλάψουν μανούλες και παιδιά.
ΝΔ , ΠΑΣΟΚ και river με τις ευλογίες του ξένου παράγοντα έσονται εις σάρκα μιαν. Αναμείνατε εκλογές μετά κλειστών ΑΤΜ, όβερ.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#125830 Το yaris δεν είναι στο δικό μου όνομα , δεν είναι δικό μου. Εγώ το χρησιμοποιώ προσωρινώς .
Άβαταρ μέλους
By Zorz
rx8_drifter έγραψε:Οι πιπες σου στην Μαύρη Θάλασσα είναι λανθασμένες :rtfm:

Ομολογουμένως, αυτές της Μαύρης Θάλασσας απέχουν πολύ από το αντικείμενο μου. :(
Πάρε της Βόρειας Θάλασσας, που τις έχω και πιο κοντά:

Εικόνα

No ruski farts here! :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#125896 Το ενδιαφέρον, αν ποτέ γίνει ο "south stream" τελικά είναι ή όδευση μετά από μας. Είχε τα σεναρια εκείνο το άρθρο που είχα ποσταρει
Άβαταρ μέλους
By vice246
#126084 Υπαρχει τοση διαπλοκη… οικονομικη, πολιτικη… που το ενα σεναριο αναιρει το αλλο ακομη και μεταξυ αυτων που προερχονται απο το ιδιο "στρατοπεδο"…

Προχτες ο σερβος ΥΠΕΞ εκραζε ευρωπαίους παραγοντες γιατι στην Αγια Πετρουπολη οι ρώσοι του ρουφιανεψαν οτι οι "φιλοι" ευρωπαιοι δεν θελουν πιπες που να περνουν μεσα απ τη σερβια….
Την ιδια στιγμη βρισκονται σε εξελιξη οι διαδικασίες μελλοντικης ενταξης της Σερβίας στην EU..
Άβαταρ μέλους
By Zorz
vice246 έγραψε:Υπαρχει τοση διαπλοκη… οικονομικη, πολιτικη… που το ενα σεναριο αναιρει το αλλο ακομη και μεταξυ αυτων που προερχονται απο το ιδιο "στρατοπεδο"…

Προχτες ο σερβος ΥΠΕΞ εκραζε ευρωπαίους παραγοντες γιατι στην Αγια Πετρουπολη οι ρώσοι του ρουφιανεψαν οτι οι "φιλοι" ευρωπαιοι δεν θελουν πιπες που να περνουν μεσα απ τη σερβια….
Την ιδια στιγμη βρισκονται σε εξελιξη οι διαδικασίες μελλοντικης ενταξης της Σερβίας στην EU..

Δεν μου κάνει εντυπωση. H EKT λχ, εκβίασε χωρίς περιστροφές τη κυβέρνηση της Ιρλανδίας ότι θα τραβήξουν τη πρίζα από τις τράπεζες τους αν δεν δεχτούν να υπογράψουν μνημόνιο. Στην Κύπρο αποθρασύνθηκαν και έκαναν το ίδιο δημόσια.

Από την άλλη, οι Ρούσκι έχουν σαφές κίνητρο να πουνε ψέμματα (και δεν θα είναι η πρώτη φορά που το κάνουν), οπότε δεν θα το έπαιρνα και τοις μετρητοίς.
Άβαταρ μέλους
By theo13
Panosss έγραψε:Σωστά, Γερμανία - Ελλάδα, περίπου, ισοδύναμες χώρες...

Οχι βεβαια, συμφωνα με τους "μενουμε Ευρωπη" είμαστε τσιμπούκι της Γερμανίας
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#127406 Η Ουγγαρία αποχωρεί από το Δουβλίνο 2

Άντε να δούμε τώρα τα σκληρά αντράκια και γυναικάκια της ΕΕ, πως θα υποχρεώσουν τους σφογγοκωλάριούς τους να "σεβαστούν τις δεσμεύσεις τους"™
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#127493 Υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές εκθέσεις στο τραπέζι για το μέλλον της Ευρωζώνης, από τα κράτη μέλη μέχρι και τις επονομαζόμενες προεδρικές εκθέσεις που έχουν συνταχθεί από τους επικεφαλής τεσσάρων οργανισμών της ΕΕ.

Όλες έχουν κοινό στοιχείο ότι στερούνται φιλοδοξιών.

Όλο το άρθρο
http://tvxs.gr/news/eyropi-eop/moynxaoy ... ia-bdomada
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#127496 Μάλλον γνωρίζουν πολύ περισσότερα οι Έλληνες διαπραγματευτές από όσα τους πιστώνουν οι συνομιλητές τους και οι «θεσμοί». Οι οποίοι χρησιμοποιούν μία Οργουελιανή τακτική για να παρουσιάσουν ως «απειρία» την εμπεριστατωμένη άρνηση της ελληνικής πλευράς να προσαρμοστεί μέσα σε ένα σαθρό χρηματοπιστωτικό πλαίσιο.

Όλο το πολύ ενδιαφέρον άρθρο
http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/ayto ... as-soimple
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#127730 Για να μην ξεχνάμε τι είναι ακριβώς η Ευρώπη και οι θεσμοί της, όσοι θέλουν βέβαια δεν τα πιστεύουν

http://olympia.gr/2011/12/13/greece-corruption-6/