Μου άρεσε χτες η συνάντηση με τους φίλους..
Πέραν από το μαγαζί που βρεθήκαμε, το κυριότερο είναι το γέλιο που ρίχνουμε κάθε φορά με τους κολλητούς..Ο ένας πλέον δουλεύει στο Ντουμπάι , οπότε κάθε 2 βδομάδες που έρχεται για να δει τα παιδιά του, βρισκόμαστε και στο τέλος καταλήγουμε να κρατάμε τις κοιλιές μας από τα γέλια..
Είμαστε πλέον 40ρηδες , ο καθένας με την οικογένεια του , από το δημοτικό μαζί και κάθε φορά είναι απίστευτη...Ειναι σημαντικό να έχεις καλούς φίλους ύστερα από τόσα χρόνια , να έχεις έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι όποτε τον χρειαστείς ειναι δίπλα σου...εννοείτε ποτέ δεν συζητάμε για πολιτικά , ποτέ δεν συζητάμε για ομάδες... Η συζήτηση πως γίνεται και πάντα γυρνάει στις γκόμενες που είχαμε όταν είμαστε ελεύθεροι , που πάσσαρε ο ένας στον άλλον , τα πάρτυ με ούζα (
) , τις |λογοκρισία| που κάναμε , την 1η φορά που πήγαμε στην Φυλής 16χρονών και μας ακούει όλο το μαγαζί ...Μία συμβουλή προς νεοτέρους...
Αν θέλετε να κρατήσετε παιδική φιλία και είστε πλέον παντρεμένοι φροντίστε οι γυναίκες σας να ειναι αγαπημένες μεταξύ τους..
Εμείς δόξα το Θεό , οι γυναίκες και των 5 μιλάνε μεταξύ τους , έχουν πολύ καλές σχέσες , εξάλλου ο ένας έχει παντρέψει τον άλλον , άλλος έχει βαφτίσει το παιδί του άλλου κ.ο.κ...
σιγά ρε παππού...
...συμβουλή προς νεότερους
Πάντως αυτό το είμαστε Χ φίλοι με τις γυναίκες μας και κάνουμε παρέα όλοι μαζί και γελάμε μου θύμισε σήριαλ του παλιού πασοκικού MEGA.
Κάνουμε το ίδιο ακριβώς με συμμαθητές απο το Γυμνάσιο και Πολυτεχνείο. Πλέον οι περισσότεροι εκτός παραγωγικής διαδικασίας. Το βασικό ειναι όμως ότι οι συμβίες μας ειναι πλέον και αυτές φίλες και όπως είπες ειναι ένας βασικός λόγος που υπάρχει αυτός ο δεσμός ακόμα. Μια απο αυτές που δεν ταίριαξε απλα δεν συμμετέχει στις μαζώξεις..
elteo έγραψε:Ηταν ένα ποστ από τον μαθουσάλα του φόρουμ gianik, ετών 40!!!![]()
![]()
σιγά ρε παππού......συμβουλή προς νεότερους
![]()
Πάντως αυτό το είμαστε Χ φίλοι με τις γυναίκες μας και κάνουμε παρέα όλοι μαζί και γελάμε μου θύμισε σήριαλ του παλιού πασοκικού MEGA.
Υπαρχουν κ λευτερα παιδια ακομα στο φορουμ..
Corsair
Stefan
Eddie
Bibendum
Dodjer
Drdino
Mirage
Σε αυτους απευθυνομαι...

@224V
gianik έγραψε:
![]()
Υπαρχουν κ λευτερα παιδια ακομα στο φορουμ..
Bussos
Stefan
Eddie
Bibendum
Dodjer
Drdino
Mirage
Σε αυτους απευθυνομαι...
@224V
Τον πρώτο τι τον έβαλες? Είναι και εν μέσω ρομαντικού 3ημέρου...χαλάει την πιάτσα. Ξουτ.
αυτος εχει παντρευτει κ δεν το χει καταλαβει....Λοιπον βγαζω busso , βαζω corsair....
εννοείτε ποτέ δεν συζητάμε για πολιτικά , ποτέ δεν συζητάμε για ομάδες.
Με τα BURDA παραμασχαλα συναντιεστε ε;
Αν δεν βγει σουγιας σκουριασμενος με αφορμη τη Ριζουπολη ----------->
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΙ.
Ο Συλλογος Φιλων Μεγαρου Μουσικης ειστε.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Fiat Panda 7,6l/100km
η γιαγιά από το χωριό έγραψε:παντως η λιστα πιο πανω μαλλον ειναι οχι <<ελευθερα παιδια >> αλλα σκετο γεροντοπαλίκαρα ατομα στην εμμηνοπαυση που εμειναν στο ραφι πλεον .
σιγά ρε οτσο, μην κάψεις το εργαλείο.
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Μου αρεσει που ο οτσο πλακωθηκε στα τσιπουρα πρωι πρωι
< >