Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#381620 γιατρε αν εκτος απο αντροπαρεα ησασταν και ελληνοπαρεα ηταν σιγουρα απο μη κυβερνητικη οργανωση.
αν οχι , ρισπεκτ στην νιου μπαλανσ.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#381645 Γιατρέ μου, δε θέλω να σε φοβίσω αλλά αυτή είναι η φράση που χρησιμοποιούν στα μαγαζιά για προσφορές (πληρώνεις μία παίρνεις δύο) :omg:
Τώρα τί εννοεί η ποιήτρια :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#381647 Moυ αρέσει η φωνή της :inlove: ...έστω και επεξεργασμένη.

Άβαταρ μέλους
By drdino
PeterPan έγραψε:Μου αρέσει που ακόμη περνά η μπογιά κ το χαρτάκι που έδωσαν 2 τύπισσες σε ένα παιδί από την παρέα να μου το δώσει αφού βγήκαμε από το μπαρ...

Εικόνα

Να πω στον φίλο Μπούσο πως η πρώτη φράση σημαίνει "ωραία παπόυτσια". Πάει στα New Balance δλδ που φορούσα κ δεν του αρέσουν! :superman:

Να μας διαφωτίσει ο Ολλανδός παρακαλώ αν το μετάφρασα καλά, νομίζω πως η τελευταία φράση πρέπει να σημαίνει "1+1 δώρο"... :help: :s_whiteflag

Είχαμε βγει αντροπαρέα. Επίσης να πω πως δε φορώ βέρα ποτέ, αν κ παντρεμένος...

< >

Σε τι μαγαζί ήσασταν;
Άβαταρ μέλους
By DAP
#383310 Απο οσο θυμαμαι ο πατηρ Χαλκιας εχει κανει αγωνες μονο με το αριστερα αγωνιστικο...Το δεξια μαλλον ειναι (τωρα πια ) εκθεσιακο και μονο.....Δυστυχως.....
Άβαταρ μέλους
By 224v
DAP έγραψε:Απο οσο θυμαμαι ο πατηρ Χαλκιας εχει κανει αγωνες μονο με το αριστερα αγωνιστικο...Το δεξια μαλλον ειναι (τωρα πια ) εκθεσιακο και μονο.....Δυστυχως.....

Και ο Μπασδελης στην Κορινθο εχει μερικα μαζεμενα απο αγωνες, εχει ενα δικο του Micra Kit Car!!! σε πολυ καλη κατασταση... ενα 1600 SSS κ.α.
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#383336 Μου αρέσει η τριφασική πρίζα που εγκατέστησα σήμερα στο σπίτι μου!