Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Geralt
dimik έγραψε:
Geralt έγραψε:
Επισης, η καλυτερη αποφαση που πηρα ποτε ειναι που τα εστειλα παιδικο. Τα παιδακια θελουν παιδακια :)

+10000

Απο 4ων μηνών τον στείλαμε με βαριά καρδιά και από ανάγκη, τώρα δεν το μετανιώνουμε με τίποτα.
Του έκανε τρομερό καλό στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και συμπεριφοράς.

< >

Κι εμεις ετσι ειμασταν :(
περαν αυτου εγω ειδα οτι το παιδι απεκτησε προγραμμα στην ζωη του.
Δλδ τωρα θα φαμε, τωρα θα πουμε παραμυθι, τωρα θα κοιμηθουμε, τωρα θα παιξουμε.
Πολυ σημαντικο και για την ζωη των γονιων, να υπαρχουν καποιες σταθερες ωστε να ειναι διαχειρίσιμο ενα παιδι, ειδικα εαν δουλευουν και οι δυο
Για παραδειγμα, σωτήρια η συνηθεια του μεσημεριανου υπνου που καλλιεργηθηκε στον παιδικό. Και για το παιδι και για εμας :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#696962 Οι εγγραφές για τα νηπιαγωγεία γίνονται ηλεκτρονικά και είναι μέχρι τις 20/3 νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By Serf
Geralt έγραψε:Η δικη μου συμβουλη προς τους νεους μπαμπαδες - οχι τωρα φυσικα που ειναι γατακια :inlove: - ειναι...ορια
Βαλτε ορια. Δεν λεω πως, που, γιατι ειναι δικος σας λογαριασμος.
Αλλα να θετετε ορια στο παιδι. Εαν χρειαστει και σαν μπαμπαδες να παιξετε τον ρολο του "κακου" να το κανετε

Επισης, η καλυτερη αποφαση που πηρα ποτε ειναι που τα εστειλα παιδικο. Τα παιδακια θελουν παιδακια :)

Το να θέσει κάποιος τα όρια στο/α παιδι(ά) του είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις...

Κάτι πολύ σημαντικό στο σκέλος που αφορά τις "καταστροφές":

Άβαταρ μέλους
By NiTse
axel12p έγραψε:Οι εγγραφές για τα νηπιαγωγεία γίνονται ηλεκτρονικά και είναι μέχρι τις 20/3 νομίζω.

Καλά που μου το θυμισες. Το έκανα χθες το βράδυ /// :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#697451 :help: Γνωρίζει κανείς αν πωλείται πουθενά το συγκεκριμένο Jolly Jumper (με το stand όπως της φωτογραφίας, όχι το clamp που πιάνει σε εσωτερικά κουφώματα). :hmmm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#697559 Πριν προχωρήσετε στην αγορά ρωτήστε τον παιδίατρο αν το επιτρέπει. Είχα πάρει παλιότερα ένα Fischer Price Jumperoo, το οποίο τελικά δεν χρησιμοποίησαν, επειδή δεν τους το επέτρεψε ο παιδίατρος. Νομίζω πως η φιλοσοφία είναι πως αυτά μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ανάπτυξη του σκελετού των παιδιών.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#697605 Εμάς μας απαγόρευσε περπατουρες και τέτοια ο παιδίατρος εξ αρχής
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#697621 Οι περπατούσες θεωρούνται παρωχημένη μέθοδος και πλέον δε συνιστώνται.

Μόνο αυτά συνιστώνται πλέον...

https://www.amazon.de/dp/B07THL97XW/ref ... 5AW3AAFSMG

< >
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#698009 Ευχαριστώ και τους 4 για τις απαντήσεις. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Serf

https://www.facebook.com/quepariocom/videos/316807026191721
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#737996 Σήμερα ενώ καθόμουν στο δωμάτιο εργασίας (έτσι το λέω το δωμάτιο μου με τον Η-Υ που το έχουμε κ σαν ξενώνα) όλο το απόγευμα γιατί είχα ένα webinar, ήρθε ο μεγάλος να με πάρει από το χέρι για να μου δείξει την έκθεση ζωγραφικής του!

Εικόνα

Εικόνα

Είναι μερικές από τις ζωγραφιές που πρόλαβα να μαζέψω από τότε που άρχισε να ζωγραφίζει.

Πραγματικά έλαμπε από χαρά!!!

Δώστε στα παιδιά να δημιουργήσουν, να χαρούν, να γίνουν μικροί ήρωες!

< >