Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#882623 Ένα ακόμα πράμα που θα έπρεπε να είναι στανταρισμένο, 2-3-4 σχέδια και τέλος. Βίδωμα, μήκος, πλάτος, κλίση, γενικότερο σχήμα, στρογγυλότητα, εσωτερικό μήκος και πλάτος, πόσο επίπεδη ή στρογγυλεμένη διατομή κλπ. Και εν τέλει τι ταιριάζει στον πωπό σου. Και το ύψος της λεκάνης παίζει ρόλο. Είδα στις απλές (όχι κρεμαστές που έχουν μεγάλο εύρος ρύθμισης) παίζει από 38-42+ με πιο σύνηθες το 39,5 (αυτή που θα βάλουμε είναι 1-1,5 πόντι πιο ψηλή, πολύ βολική, ποι ψηλή που δοκιμάσαμε ενοχλούσε).
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#885747 Τι δωράκι ήταν αυτό στις τράπεζες και όλο το συρφετό τους (servicers, funds κλπ), από την κατάργηση των δημοτικών τελών στα μη ηλεκτροδοτούμενα (με παράλληλη αύξηση 30% στα δημοτικά τέλη των υπόλοιπων)...

Γ Τ Χ Τ Π Τ Σ Κ Τ Μ Π Σ Π Κ
Άβαταρ μέλους
By markvag
#885760 Γιατί νευριάζεις;; Δεν σ' αρέσει να επιδοτείς τις τράπεζες;; :hmmm: :hmmm:

Εξάλλου, πέρυσι είχαν ρεκόρ στα κέρδη, αν δεν έχουν ρεκόρ και φέτος, οι τσέοι δεν θα πάρουν τόσο μεγάλο μπόνους και μπορεί και να καταστραφεί η οικονομία και να έχουμε και παγκόσμιο πόλεμο! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bebes
#885763 Δεν κατάλαβα. Τι εγινε με το ΤΑΠ;

Εμενα μου έστειλαν πρόσφατα ΤΑΠ για μη ηλεκτροδοτούμενα στη Θεσσαλονικη για τα ετη 2020, 2021, 22 & 23 :lipsealed: .

Επίσης, πως κερδίζουν οι τράπεζες; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
markvag έγραψε:Γιατί νευριάζεις;; Δεν σ' αρέσει να επιδοτείς τις τράπεζες;; :hmmm: :hmmm:

Εξάλλου, πέρυσι είχαν ρεκόρ στα κέρδη, αν δεν έχουν ρεκόρ και φέτος, οι τσέοι δεν θα πάρουν τόσο μεγάλο μπόνους και μπορεί και να καταστραφεί η οικονομία και να έχουμε και παγκόσμιο πόλεμο! :rtfm:
Κάπου πρέπει να γραφτούν και αυτά...
Άβαταρ μέλους
By kubiak
bebes έγραψε:Δεν κατάλαβα. Τι εγινε με το ΤΑΠ;

Εμενα μου έστειλαν πρόσφατα ΤΑΠ για μη ηλεκτροδοτούμενα στη Θεσσαλονικη για τα ετη 2020, 2021, 22 & 23 :lipsealed: .

Επίσης, πως κερδίζουν οι τράπεζες; :hmmm:
Αναφέρομαι στα Δημοτικά Τέλη που ουσιαστικά το όποιο όφελος θα το επιβαρυνθούν οι ηλεκτροδοτούμενοι (και αν ήταν να στοιχηματίσω θα στοιχημάτιζα ότι θα κοστίσει εν τέλει περισσότερο στους πολίτες/στην αγορά)...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
bebes έγραψε:

Έστειλαν και σε εμένα. Σε ποια περιοχή είσαι; Μήπως είχες κάνει κάποια τακτοποίηση;
Άβαταρ μέλους
By bebes
saxon_747 έγραψε:
bebes έγραψε:

Έστειλαν και σε εμένα. Σε ποια περιοχή είσαι; Μήπως είχες κάνει κάποια τακτοποίηση;

Συκιές, Επταπύργιο

Ειχα κανει τακτοποίηση, ναι. Ειχα διορθωσει και κατι τετραγωνικά, αλλά για αυτα έστειλαν πριν 2 χρονια περιπου κάτι ψιλά για πληρωμή.
Μηπως στελνουν τωρα του 2000 για να μην παραγραφούν;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#889717 Έχουμε εμπειρία από ασφάλιση κατοικίας; :help:

Θέλω να ασφαλίσω το σπίτι, ψάχνω αξιόπιστια και δίκαια τιμολόγηση.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#889721 Οταν λέτε "ευχαριστημένοι" είχατε καποιο περιστατικό και αποζημίωσαν;

Ρωταω γιατι έψαξα αρκετα για να ασφαλίσω ενα διαμερισμα που εχουμε, στο οποίο αρχισαν να "ξεφτάνε" τα μπετα απο τα μπαλκόνια.
Απο τον επανω πχ, εχω θεματα με νερα που γλύφουν και μου χαλανε τα καγκελα, αλλα κατα διαστήματα πεφτουν και κομματακια μπετο.
Αν και δεν μενω πια εκει, φοβούμενος μη γινει καμια στραβη (και τρεχα βρες ποιος φταιει μετα -διαχειριστής; ο απο πάνω; εγω σαν ιδιοκτήτης;) έψαχνα να βρω ασφαλιστική που να ασφαλίζει αστική ευθύνη.
Νομιζω ειχαμε βρει τρείς, η Ιντεραμέρικαν ηθελε τα διπλά λεφτα, οπότε πηγαμε σε Generali.
Το σπιτι που μενω το εχω ασφαλισμενο σε άλλη ασφλιστική, εχει πολλές καλυψεις μεταξυ αυτων για υδραυλικα, ειδη υγιεινης κλπ. Μεσα στο καλοκαιριν θα σπασω το μικρο μπανιο γιατι απο καπου εχει μια μικροδιαροή.
Θα ακολουθησω τις οδηγίες τους να δω αν θα πληρωσουν κατι. Αν το κανουν, θα ειναι η πρωτη φορα που παιρνω λεφτα απο αφαλεια κατοικίας.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
dimik έγραψε:Hellas Direct, ασφαλίζω το δικό μου εδώ και καμιά 4ετια και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

< >

Πλέον, δε δίνουν online προσφορά και πρέπει να μιλήσεις τηλεφωνικά με εκπρόσωπο, ο οποίος δεν ξέρει που παν τα 4.

Πήρα βέβαια μια προσφορά αλλά μου δημιούργησαν μια αίσθηση ανασφάλειας.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
saxon_747 έγραψε:Έχουμε εμπειρία από ασφάλιση κατοικίας; :help:

Το δικό μου το έχω στην Interamerican που ήταν η φθηνότερη. Εκεί είναι ασφαλισμένη και η πολυκατοικία. Η Εθνική ήταν πολύ ακριβότερη.
Άβαταρ μέλους
By dimik
saxon_747 έγραψε:
dimik έγραψε:Hellas Direct, ασφαλίζω το δικό μου εδώ και καμιά 4ετια και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

< >

Πλέον, δε δίνουν online προσφορά και πρέπει να μιλήσεις τηλεφωνικά με εκπρόσωπο, ο οποίος δεν ξέρει που παν τα 4.

Πήρα βέβαια μια προσφορά αλλά μου δημιούργησαν μια αίσθηση ανασφάλειας.
Περίεργο, εδώ κάθε χρόνο το ψάχνω και online αν και συνήθως ανανεώνω την υπάρχουσα γιατί η τιμή είναι ίδια.

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Isambard έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Έχουμε εμπειρία από ασφάλιση κατοικίας; :help:

Το δικό μου το έχω στην Interamerican που ήταν η φθηνότερη. Εκεί είναι ασφαλισμένη και η πολυκατοικία. Η Εθνική ήταν πολύ ακριβότερη.

Δοκίμασα anytime και είναι με διαφορά η ακριβότερη. Δεν ξέρω αν έχει άλλη τιμολόγηση η Interamerican. :hmmm:

Εμπειρία από διαδικασία αποζημίωσης έχει κανείς;