Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#81832 και τα δύο όμως σε κάποιες συγκεκριμένες ενότητες έχουν καλό υλικό και αξιόλογα μέλη με γνώσεις, εκεί που γράφουν όλοι γίνεται ό,τι να'ναι.. :shifty: αλλά όχι τυχαία, ειδικά στα νέα, τέσπα off topic
Άβαταρ μέλους
By mirage
#81899 Εκει που εισαι εσυ three. Η giffgaff δεν εχει σημα. Και φυσικα τα data ειναι απεριοριστα. Δεν ειμαι βεβαια σιγουρος πως τα χρειαζεσαι.
Άβαταρ μέλους
By g47
#81911 Aν και ακριβυνε λιγο και δεν εχει και wifi στο μετρο, συνεχιζω με giffgaff.
Δεν εχω παραπονο.
Η three της :inlove: σε σχεση με την o2 (giffgaff) εχει απαραδεκτο σημα.
Και πληρωνει και 28 λιρες. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#81971 Τελικα σημερα ειπα το ναι σε καρτοσυνδεση στην wind :shifty:
Με 15 €/μηνα καθε γραμμη : 1.000 ' προς wind - Q
600 ' προς λοιπους
100 sms προς ολους
1 Giga data
Και 3€ καθε μηνα μενουν στην καρτα να τα χρησιμοποιησεις οπως θες.
Αρχικη τιμη ηταν 25 €.

Συνολικα το κερδος μου ανα μηνα ειναι 30€, εδινα 60 για 2 γραμμες W , τωρα θα δινω 30 , τα υπολοιπα 30 στον κουμπαρα , για το επομενο ταξιδι !! :s_yes
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
giannik1977 έγραψε:Τελικα σημερα ειπα το ναι σε καρτοσυνδεση στην wind :shifty:
Με 15 €/μηνα καθε γραμμη : 1.000 ' προς wind - Q
600 ' προς λοιπους
100 sms προς ολους
1 Giga data
Και 3€ καθε μηνα μενουν στην καρτα να τα χρησιμοποιησεις οπως θες.
Αρχικη τιμη ηταν 25 €.

Συνολικα το κερδος μου ανα μηνα ειναι 30€, εδινα 60 για 2 γραμμες W , τωρα θα δινω 30 , τα υπολοιπα 30 στον κουμπαρα , για το επομενο ταξιδι !! :s_yes

Έτσι :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By theo13
#82004 Εγώ πάλι σε καρτοσυμβόλαιο Wind για 600' προς όλους , 30 μυν, 300 ΜΒ και 1 ευρώ ενσωματωμένη χρήση δίνω 7,5 ευρώ το μήνα. Οι παροχές για μένα είναι υπεραρκετές και το κόστος πιστεύω αστείο.
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#82083 Επειδή(ς) τα 80-90€ το δίμηνο του ΟΤΕ σε σταθερό δεν μου κάθονται καλά, να πάω σε Wind που (λέει...) 40€ το δίμηνο;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
BASSstarlet έγραψε:Επειδή(ς) τα 80-90€ το δίμηνο του ΟΤΕ σε σταθερό δεν μου κάθονται καλά, να πάω σε Wind που (λέει...) 40€ το δίμηνο;

Είμαι -για την ακρίβεια η πεθερά μου- ακριβώς στο ίδιο δίλημμα αυτή τη στιγμή: ΟΤΕ ή Wind ? Έχει ΟΤΕ και της έρχεται κανά 60αρι το δίμηνο (το βασικό πρόγραμμα). Και την έπεισε ένας πωλητής που πήγαινε πόρτα-πόρτα :s_omg να πάει στη Wind με 20€/μήνα φέτος, και 25€/μήνα του χρόνου, με επιπλέον 300' προς κινητά. Αντιπρόταση από ΟΤΕ για το Απεριόριστα Plus, με 24€/μήνα fixed τελική, με 150' προς κινητά. Της "αρέσει" ο ΟΤΕ, οπότε μάλλον θα παραμείνει εκεί. Προσέξτε τις χρεώσεις και φυσικά τα κρυφά κόστη (π.χ. το 35αρι δεν το αναφέρει κανένας φάτσα κάρτα, όλοι το κρύβουν).

Εγώ της έλεγα να πάει στη Hol αφού έχει Voda και να δίνει 18€/μήνα για Double-play με απεριόριστα και 300' προς κινητά, αλλά δεν με άκουσε....
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#82095 Δηλαδή το 20άρι τον πρώτο χρόνο (τον δεύτερο μου είπε για 25€) μπορεί να είναι τελικά 35?
Είχα παλαιότερα wind αλλά το internet ήταν τραγικό και αναγκάστηκα να παω ΟΤΕ.