Λογικό αφού δεν υπάρχει αντιπολίτευση.
Μεγάλη καμπάνα και για το ΚΚΕ, μετά από όλα αυτά να βγάλουν τέτοιο ντροπιαστικό ποσοστό.

Thomas_C200K έγραψε:Αυξησεις μισθων
Thomas_C200K έγραψε:επιδοματα
Thomas_C200K έγραψε:εφτιαξε το καλατι του νοικοκυριου
Thomas_C200K έγραψε:επιδοτηση ρευματος.
Thomas_C200K έγραψε:Επενδυσεις στην χωρα
saxon_747 έγραψε:Thomas_C200K έγραψε:Αυξησεις μισθων
Δυσανάλογες με τον πληθωρισμό όμως. Η πραγματική αύξηση στον μισθό είναι αστεία όταν βασικά προϊόντα έχουν αυξηθεί 20%Thomas_C200K έγραψε:επιδοματα
επιδόματα μπορούν να δώσουν όλοι, πάλι οι πολίτες τα πληρώνουν.Thomas_C200K έγραψε:εφτιαξε το καλατι του νοικοκυριου
Το 70% των πολιτων το βρίσκει αναποτελεσματικόThomas_C200K έγραψε:επιδοτηση ρευματος.
Θα έρθει ο λογαριασμός αργότερα. Ήδη η επιδότηση σταμάτησε για επαγγελματίες.Thomas_C200K έγραψε:Επενδυσεις στην χωρα
Δεν έγινε σχεδόν καμμιά ουσιαστική, παραγωγική επένδυση. Οι επενδύσεις αφορούν κυρίως εξαγορές, ιδιωτικοποιήσεις και real estate.
Thomas_C200K έγραψε:Κοροιδευεις, αλλά εγω στην Γερμανια ειδα εκτοξευση τιμων σε σουπερ μαρκετ και ρευμα και γενικα παντου και δεν κανανε τιποτα. Και σε εσας κατω μοιρασανε χρημα....
Φοροελαφρυνσεις επισης
3 αυξησεις μισθων σε λιγοτερο απο ενα ετος, εγω θα παρω 5,5% του Χρόνου.
Δεν εχω φιλο κατω που να μην αμοιβεται καλα....
Ο χειροτερος παιρνει 1050€
Τζαμπα ενοικια μπροστα στα ρδελαμπου του εξωτερικου
θες κιαλλα? Θα εκνευριστεις αλλα εγω βλεπω οτι ειστε μια χαρα σε σχεση μεχρι το 2019.
EDDIE_147 έγραψε:1. Πέσαν έξω οι δημοσκοπήσεις; ΤΕΛΕΙΩΣΓια δες τα απόλυτα νουμερα ψήφων τα τελικά να καταλάβεις οτι ο ΣΥΡΙΖΑ κακώς εσκουζε για χούντες κλπ. Πήρε λιγότερα!!!!!!
2. Πέσαν έξω τα εξιτ πολζ; ΟΚ όχι τελείως αλλά πέσαν έξω.
3. 60% ΔΕΝ ψήφισε τη γαμωχουντα.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]