Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#200353 έχει να σκοτωθεί πάλι κόσμος στην Θεσ/νικης Μουδανιών.

Σαν τα μπεκατσόνια θα πάνε...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
elteo έγραψε:Ωχ μανούλα μου. :lol: Οχι άλλο μείον.

Τη γκαντεμιά μου μέσα... μαντέψτε ποιά μέρα έρχομαι... :vava: :oops:

Εν τω μεταξύ, εδώ πάνω έχει σχετικά ζεστό καιρό (μετά το χιονάκι που έριξε στις αρχές του μήνα). Όπως βλέπετε στις ειδήσεις, βόρεια Αγγλία έχει πλημμυρίσει το σύμπαν. Σκωτία δεν χαμπαρίαζουμε από αυτά. :rtfm:

Μόνο που φυσάει λιγάκι, 50-60mph windgusts :superman:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#201150 Ναι!
Εβαλα 2 τονους πετρελαιο και κατεβασα απο το παταρι τα ισοθερμικα, κουβερτες fleece και επιπλεον σκεπασματα.
Εριξα αλατι στην αυλη και πυλωτη και εχω αφησει τις βρυσες να σταζουν.
Σουπερμαρκετ αυριο για τα απαραιτητα τροφιμα να γεμισω το ντουλαπι με ζυμαρικα οσπρια και κονσερβες.

Α ρε μλκ .... μην τρελαινεσαι! Ημαρτον ... στα ιδια με προπερσι ο χειμωνας, τουλαχιστον εδω Λάρισα...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Morx έγραψε:Ναι!
Εβαλα 2 τονους πετρελαιο και κατεβασα απο το παταρι τα ισοθερμικα, κουβερτες fleece και επιπλεον σκεπασματα.

αχαχαχαχχαχαχα κλαιω ρε μλκ αχαχαχαχαχχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
By Morx
dimviii έγραψε:
Morx έγραψε:Ναι!

αχαχαχαχχαχαχα κλαιω ρε μλκ αχαχαχαχαχχαχαχαχα

True story ... ειχα ενα γειτονα που το εκανε....α!!! Ενας αλλος εβαζε καλτσες σαν καποτες επανω στις βρυσες απο τα μπαλκονια....
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#201165 Αλάτι όχι...
Αλλά έβαλα τις λαστιχιένια καρφιά στο πορτ μπαγκάζ, να μην την πάθω σαν πέρυσι που παράτησα το τζιπ στο βουνό. Σκέπασα τις εξωτερικές σωλήνες, για να μην πληρώνω υδραυλικούς χωρίς λόγο. Και έντυσα όσα λουλούδια δεν έριξαν φύλλα. Πριν 4 χρόνια, πάγωσαν πάνω από τα μισά λουλούδια του κήπου από την ίδια αλλαγή. Αφύσικη ζέστη σε απότομο κρύο.
Μπορεί να μην χρειαστεί τίποτα από αυτά.