Στα γυαλιά ηλίου βρίσκω πολύ πιο πρακτικά τα φωτοχρωμικά και όχι τα πολωτικά.
Στα γυαλιά ηλίου βρίσκω πολύ πιο πρακτικά τα φωτοχρωμικά και όχι τα πολωτικά.
sknipper έγραψε:Ο σκελετός μου έχει αρχίσει να διαλύεται αλλά οι φακοί είναι οκ. Θέλω να αλλάξω τον σκελετό αλλά δεν βρίσκω τον ίδιο (βρίσκω για φακό 56 αλλά όχι για 54 που θέλω).
Polo Ralph Lauren PH2197 (μοντέλο) 5735 (κωδικός χρώματος, μπλε) 54χ18 145. Άρα θέλω κάτι με ίδιο σχήμα και μέγεθος φακού, το πιθανότερο να είναι κάποιο άλλο μοντέλο/γενιά της ίδιας μάρκας. Υπάρχουν κάποια μοντέλα που μοιάζουν αλλά υπάρχει κάποιος πίνακας αντιστοιχίας; Υπάρχει τρόπος να βρεθεί άλλος σκελετός που να παίρνει τους ίδιους φακούς;
PaNick67 έγραψε:Ευχαριστώ, θα το τσεκάρω αλλά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί το μοντέλο μου το έχω ήδη "αγοράσει" από 2 διαφορετικά μέρη που το είχαν online και μετά μου είπαν λυπούμαστε αλλά δεν υπάρχει και περιμένω επιστροφή χρημάτων. Το ότι λέει 4-10 μέρες με κάνει να σκέφτομαι ότι και αυτοί δεν το έχουν στο ράφι τους αλλά το παίρνουν από τον αντιπρόσωπο που δεν θα το έχει αφού το μοντέλο έχει καταργηθεί.sknipper έγραψε:Ο σκελετός μου έχει αρχίσει να διαλύεται αλλά οι φακοί είναι οκ. Θέλω να αλλάξω τον σκελετό αλλά δεν βρίσκω τον ίδιο (βρίσκω για φακό 56 αλλά όχι για 54 που θέλω).Σε μεγαλο φυσικο μαγαζι με ορεξη του υπαλληλου να ψαξει διαθεση δικη σου για κατι που θα ταιριαζει. Χρωμα, αποχρωση, μαρκα δεν μετρανε
Polo Ralph Lauren PH2197 (μοντέλο) 5735 (κωδικός χρώματος, μπλε) 54χ18 145. Άρα θέλω κάτι με ίδιο σχήμα και μέγεθος φακού, το πιθανότερο να είναι κάποιο άλλο μοντέλο/γενιά της ίδιας μάρκας. Υπάρχουν κάποια μοντέλα που μοιάζουν αλλά υπάρχει κάποιος πίνακας αντιστοιχίας; Υπάρχει τρόπος να βρεθεί άλλος σκελετός που να παίρνει τους ίδιους φακούς;
ΕΔΙΤ, Με 3 λεπτα ψαξιμο
Το μοντελο σου υπαρχει και σε 54 https://sismanis.gr/polo-ph-2197-5735-54.html
Dimitris_P έγραψε:Αφού θα πάρεις που θα πάρεις νέο σκελετό, γιατί δεν κοιτάς και για νέους φακούς κάνοντας πρώτα νέα μέτρηση να δεις μήπως έχει αλλάξει κάτι στην όρασή σου;Γιατί ο σκελετός κάνει 100 και έχει σπάσει ενώ οι φακοί 700 και δεν έχουν σπάσει και βλέπω καλά.
sknipper έγραψε:Ο σκελετός μου έχει αρχίσει να διαλύεται αλλά οι φακοί είναι οκ. Θέλω να αλλάξω τον σκελετό αλλά δεν βρίσκω τον ίδιο (βρίσκω για φακό 56 αλλά όχι για 54 που θέλω).
Anonymous Founder έγραψε:Γιατί να μην διαλέξει ένα frame-less σκελετό που κουμπώνουν πάνω του όλοι οι φακοί; Και να κόψει γύρω γύρω τους παλιούς;Το έχω σκεφτεί αλλά οι φακοί μου είναι χοντροί στις άκρες (μύωψ) οπότε βασικά δεν κάνουν (δηλαδή δεν θα βλέπομαι). Επίσης οι φακοί μου είναι πολυεστιακοί, θα είναι αρκετά δύσκολο να πετύχεις την ακριβώς σωστή θέση (πάνω κάτω) και απόσταση (μέσα έξω) ώστε να διατηρηθεί το ηθελημένο οπτικό αποτέλεσμα.
vagmann έγραψε:Γιατί δεν παίρνεις αυτόν στο link ένα τηλ???Λογικά θα μπορεί να σου φέρει...
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Για να ανάψουν λίγο τα αίματα και να αρχίσει η συ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]