Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Lippi
KWSN-Men έγραψε:
Lippi έγραψε:
Wagner669 έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Καθόλου. Στην τελευταία του έκδοση ουσιαστικά κατέστρεψε το3Gs.

Το 4S με iOS6 ηταν σουπερ!
Και μετα ηρθε το iOS7 και το κανε.... σαν τα μουτρα τους....

Ακριβώς.....

Με το 7.0.2 είναι μια χαρούλα ακόμα και το 4.

Το 4ς με την τελευταία 6 ήταν αέρινο τηλέφωνο. Με την 7.0.2 απλά την πάλευε. Ήταν γεμάτο σπασίματα στο σκρόλ, κρασαρισματα σε native και μη εφαρμογές (Όχι σε παιχνίδια, αλλά σε άλλες εφαρμογές), μέχρι και επανεκκινησεις στο ξεκάρφωτο έκανε. Γι'αυτό και το έστειλα άλλωστε, μια και δεν μπορούσα να επιστρέψω στην 6.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
revpm έγραψε:Για πήγαινε Settings>General>Passcode Lock>Voice dial και απενεργοποιησέ το. Λογικά τώρα δεν θα πρέπει να παίρνει τηλέφωνο

Δεν υπάρχει .Έχεις την 7?
Άβαταρ μέλους
By revpm
#22924 Την 8 εχω. Αλλάζουν απο έκδοση σε έκδοση γι'αυτο δεν ξέρω που ακριβώς βρίσκεται. Κάπου μέσα στις ρυθμίσεις θα υπάρχει το Passcode Lock βρες το και απενεργοποίησε το Voice dial
Άβαταρ μέλους
By revpm
#22926 Ναι, δεν γίνετε να το κλείσεις εντελώς, όμως μπορείς να απενεργοποιήσεις το Voice dial για να μην παίρνει μονο του τηλέφωνο. Πρώτα όμως πρέπει να βάλεις κωδικό κλειδώματος (Passcode)
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#23011 Έχω κάνει reset ήδη.Λες να προσπαθήσω.
Νομίζω οτι το πρόβλημα το δημιουργεί το Ηome button...
Aλλα και αυτοι να μην έχουν προβλέψει απενεργοποιηση του φωνητικόυ ελέγχου...
Ουσιαστικά το κινητο έχει αχρηστευθει.Παιρνει όποιον του κατέβει ,ειδικά αμα είναι ξένος....Χθες μίλαγα με έναν Σλοβάκο οφθαλμίατρο που εχω να τον δω 5 χρόνια .Πολύ πλάκα.
Άβαταρ μέλους
By revpm
#23075 Καλύτερα θα ήταν να κάνεις restore μέσω itunes, στην ουσία ξαναπερνάς το λειτουργικό ετσι (να πάρεις backup). Ενω με reset σου επαναφέρει το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσες. Το passcode που έβαλες πρέπει να απαγορεύει το Voice Control να λειτουργεί, αλλα μόνο όταν το κινητό είναι κλειδωμένο (ξέρω πρόχειρη λύση αλλα δε γίνετε αλλιώς). Σε σένα το κάνει και κλειδωμένο; Είδες; Τι αλλο θέλεις; Σου κρατάει ζωντανές παλιές φιλίες :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#23077 Ξερείς υποψιαζομαι οτι κολλάει πατημένο το Home button για αυτο ενεργοποιει τη φωνητική κλήση.Θα δω μάλλον θα κάνω set up aw new.Αν δεν φτιαξει πάω για αλλ.
Άβαταρ μέλους
By revpm
#23089 Μπορείς να βάλεις και εικονικό home button, Settings> General> Accessibility> Assistive Touch "On". Δοκίμασε το μήπως διορθωθεί
Άβαταρ μέλους
By Chris
kostis20 έγραψε:Ξερείς υποψιαζομαι οτι κολλάει πατημένο το Home button για αυτο ενεργοποιει τη φωνητική κλήση.Θα δω μάλλον θα κάνω set up aw new.Αν δεν φτιαξει πάω για αλλ.

Αυτό είναι μάλλον, πέρνα το χέρι σου απαλά από πάνω και θα καταλάβεις αν είναι μέσα ή έξω. Αν είναι κολλημένο μέσα, το πιέζεις στις άκρες με το νύχι απαλά μέχρι να ξεκολλήσει

Αν είναι όντως αυτό 2 λύσεις υπάρχουν
1. Αλλαγή του κουμπιού. Έχω αλλάξει ένα όμως είναι ταλαιπωρία γιατί πρέπει να λύσεις όλο το τηλέφωνο, καλύτερα σε τεχνικό
2. Σταματάς να το χρησιμοποιείς και ενεργοποιείς από τα accesibility options το virtual κουμπί που κάνει την ίδια δουλειά. Λέγεται assistive touch

Θεωρώ πως δεν είναι λόγος να πας σε νέο τηλέφωνο αν συνηθίσεις το assistive touch, κάνει μια χαρά δουλειά
Άβαταρ μέλους
By elteo
#23159 Ελα ντόκτορ αφού σε φωνάζει το ρομποτάκι. Πάρε το android να σωθείς. :metalo: :s_cool

< Z Ultra >
Άβαταρ μέλους
By Άρης
#23166 Πώς γίνεται να κολλάει το software key; hmm

Ξανάλλαξε το hardware κουμπί αν χρειάζεται, imho δεν είναι λόγος να αλλάξεις συσκευή αν αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα. Πόσο κοστίζει η αλλαγή κουμπιού btw;