Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#109337 αυτό λεμε.
όταν δεν προσεξεις εξ' αρχης, αργοτερα θα το "πληρωσεις".
σε οποιαδήποτε εκφανση της ζωης.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
criuser έγραψε:Ο μπαμπάς όμως την πλήρωσε , γιατί είχε δείρει άλλη κόρη και είχε καταδικαστεί . Η μικρή δεν θέλει να γυρίσει στο σπίτι .

Εδώ χρειάζεται ένα μαθηματάκι ο μλκας . Επρεπε να υπάρχει κοινωνική εργασία , λίγο υποτιμητική γιά να ξεφτιλιστεί στο καφενείο και να κοπούν οι κουραδομαγκιές από τους κουραδόμαγκες .

που το λεει αυτο? :hmmm:

edmond έγραψε:η οικογενειακη γαληνη εχει χαθει προ πολλου για να φτασουν τα πραγματα εκει.
από την στιγμη που ουσιαστικα εχασαν τον ελεγχο οι γονεις.

Εννοειται
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
#109575 Προφανώς για να έφτασε στο σημείο ν 'αλλάξει κλειδαριά και στη συνέχεια να των καρφώσουν στην αστυνομία οι κόρες, το γεγονός ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου.
Για μένα οι συγκεκριμένοι γονείς δεν το έχασαν πρόσφατα το παιχνίδι αλλά από καιρό!
Αν είχε συμβεί κάτι πολύ κακό -πέραν του κωμικού διότι ως τέτοιο αντιμετωπίστηκε από τα media- θα μαθαίναμε από ...γείτονες και καλοθελητές ότι η οικογένεια είχε προβλήματα, ότι ο μπαμπάς ήταν αυταρχικός και ίσως έριχνε και ψιλές και άλλα σχετικά.
Δεν νομίζω ότι η ηρεμία θα επανέλθει ποτέ σε αυτό το σπίτι και εύχομαι να υπάρχουν παππούδες, θείες, θείοι και ξαδέρφια που θα επέμβουν άμεσα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο συγκεκριμένος πατέρας δεν "θα πιει ένα ποτήρι νερό από τις κόρες του στα γεράματα" που λέμε για τα κορίτσια σε σχέση με τα αγόρια! Όσον αφορά την μάνα τους που γιορτάζει σήμερα δεν ξέρω πόσο θύμα ή θύτης είναι και αυτή. Το σίγουρο είναι ότι η ανοχή σε τέτοιες φάσης είναι έμμεση συνενοχή!
Άβαταρ μέλους
By criuser
#109589 Η μάνα την έφαγε με αναστολή , ενώ ο πατέρας επειδή την είχε ξαναφάει στο παρελθόν από άλλη κόρη , την πλήρωσε με 5 €/ημέρα .

Πάντως αυτά δεν είναι λύσεις , γιατί στα παιδιά σου κάθεσαι δίπλα τους με υπομονή , αλλά δυστυχώς έχουμε πολλούς μαλάκες , ιδιαίτερα διαβάζοντας και τα σχόλια στα σάιτ .

Το σκίτσο του Αρκά το τελευταίο , πρέπει να το κατανοήσουμε όλοι . Τα παιδιά μας , θέλουν να ανοίξουν τα φτερά τους , να κάνουν τα λάθη τους , όπως κάναμε και εμείς τα δικά μας στην ηλικία τους .

Εμείς πρέπει να είμαστε δίπλα τους ώστε όταν μας χρειαστούν . να είμαστε το λιμάνι καταφυγής .

Αυτό ιδιαίτερα γιά εμας τους πατεράδες , γιατί σήμερα που είναι και η μέρα της μητέρας , η μάνα είναι απαραίτητη στην ηλικία 0-14 , χρήσιμη στις επόμενες , αλλά ο πατέρας που δεν τυγχάνει και της ανάλογης προβολής , είναι απαραίτητος μέχρι το παιδί να σταθεί στα πόδια του , ακόμα και αν χρειαστεί να μπεί το 3 μπροστά στην ηλικία του παιδιού .

Χωρίς όμως να πνίγει , ούτε να επιβάλλει , αλλά να λέει και να στηρίζει την άποψη του σε έναν διάλογο , έστω και έντονο .
Άβαταρ μέλους
By edmond
criuser έγραψε:Η μάνα την έφαγε με αναστολή , ενώ ο πατέρας επειδή την είχε ξαναφάει στο παρελθόν από άλλη κόρη , την πλήρωσε με 5 €/ημέρα .

Πάντως αυτά δεν είναι λύσεις , γιατί στα παιδιά σου κάθεσαι δίπλα τους με υπομονή , αλλά δυστυχώς έχουμε πολλούς μαλάκες , ιδιαίτερα διαβάζοντας και τα σχόλια στα σάιτ .

Το σκίτσο του Αρκά το τελευταίο , πρέπει να το κατανοήσουμε όλοι . Τα παιδιά μας , θέλουν να ανοίξουν τα φτερά τους , να κάνουν τα λάθη τους , όπως κάναμε και εμείς τα δικά μας στην ηλικία τους .

Εμείς πρέπει να είμαστε δίπλα τους ώστε όταν μας χρειαστούν . να είμαστε το λιμάνι καταφυγής .

Αυτό ιδιαίτερα γιά εμας τους πατεράδες , γιατί σήμερα που είναι και η μέρα της μητέρας , η μάνα είναι απαραίτητη στην ηλικία 0-14 , χρήσιμη στις επόμενες , αλλά ο πατέρας που δεν τυγχάνει και της ανάλογης προβολής , είναι απαραίτητος μέχρι το παιδί να σταθεί στα πόδια του , ακόμα και αν χρειαστεί να μπεί το 3 μπροστά στην ηλικία του παιδιού .

Χωρίς όμως να πνίγει , ούτε να επιβάλλει , αλλά να λέει και να στηρίζει την άποψη του σε έναν διάλογο , έστω και έντονο .

+ απειρο
Άβαταρ μέλους
By trident1971
criuser έγραψε:Η μάνα την έφαγε με αναστολή , ενώ ο πατέρας επειδή την είχε ξαναφάει στο παρελθόν από άλλη κόρη , την πλήρωσε με 5 €/ημέρα .

.

εχεις ΛΙΝΚ? ή το φανταζεσαι?

Αυτο που γραφεις αλλαζει το νοημα απο "εντελως μαλακισμενες κορες" (προφανως με την αγαστη συνεργασια του πατερα) σε "εντελως μαλακισμενος πατερας".
Άβαταρ μέλους
By bill33
trident1971 έγραψε:

.

εχεις ΛΙΝΚ? ή το φανταζεσαι?

Αυτο που γραφεις αλλαζει το νοημα απο "εντελως μαλακισμενες κορες" (προφανως με την αγαστη συνεργασια του πατερα) σε "εντελως μαλακισμενος πατερας".

Πανε στο ίδιο καφενείο :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#111965 πολύ θα θελα να μαθω πως μας εχουν "βρει" και μας στέλνουν φυλλάδια για προσχολικά τμήματα από διάφορα εκπαιδευτήρια. υποθέτω πως είναι η περίοδος για εγγραφές στα σχετικά καλοκαιρινά τμήματα ή τροφη για σκεψη προς τους γονεις για την έναρξη της επόμενης χρονιάς.
ο δικος μου ωστοσο είναι μολις 16 μηνων και δεν εχω σκοπο για τιποτα περαν του προνηπιου. και αυτό εάν και εφόσον με τις προϋποθέσεις που υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
By criuser
#112028 Τα μαιευτήρια έχουν πουλήσει τα στοιχεία σου , σε πάνες ,βρεφικές τροφές , παιδικά ρούχα και παιδικούς σταθμούς και σχολεία . :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By edmond
criuser έγραψε:Τα μαιευτήρια έχουν πουλήσει τα στοιχεία σου , σε πάνες ,βρεφικές τροφές , παιδικά ρούχα και παιδικούς σταθμούς και σχολεία . :iconcool:

το προφανές!
ωστοσο...
εχω "βοηθήσει" κάπου, εχω υπογράψει δηλαδή κατι σχετικο και δεν το θυμαμαι? :hmmm:
το εχω μια καποια απορια δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
edmond έγραψε:
criuser έγραψε:Τα μαιευτήρια έχουν πουλήσει τα στοιχεία σου , σε πάνες ,βρεφικές τροφές , παιδικά ρούχα και παιδικούς σταθμούς και σχολεία . :iconcool:

το προφανές!
ωστοσο...
εχω "βοηθήσει" κάπου, εχω υπογράψει δηλαδή κατι σχετικο και δεν το θυμαμαι? :hmmm:
το εχω μια καποια απορια δηλαδή.

Εσύ ίσως όχι, αλλά τυχόν "σεμινάρια" τοκετού κτλ που έκανε η γυναίκα σου αυτό το λογο ύπαρξης έχουν....
Άβαταρ μέλους
By markvag
#112176 Ταχυδρομικώς και ηλεκτρονικώς...

Ευτυχώς, στο e-mail έχουν μπει στο spam list και αλλάξαμε διεύθυνση, οπότε πάνε απ' ευθείας στα σκουπίδια.

Ο τρόπος που την έκαναν σε εμάς ήταν ο εξής: Δίνουν μία προσφορά (δωρεάν) στο μαιευτήριο που δεν μπορείς ν' αρνηθείς, πχ μερικές πάνες και μωρομάντηλα. Αλλά σου λένε, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου.

Δεν μας έτυχε να μας στείλει εταιρεία που δεν έγινε κάτι τέτοιο...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#112188 σεμινάρια τοκετού δεν έγιναν.
στοιχεία δώσαμε σε μια συγκεκριμένη γνωστή εταιρεία με τροφες-πανες κτλ και μας στελνει ταχυδρομικως προσφορές οπότε εκει ok.
τα εκπαιδευτήρια που έχουν βρει τα στοιχεία μου -προβλεπόμενα τουλάχιστον- ακόμα δεν εχω καταλάβει.
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
#112228 Είναι τόσο εύκολο να σε βρουν...είτε στις προσφορές που αγοράζεις πάνες και βρεφικά είδη, είτε όπως σωστά γράφτηκε από τα ίδια τα μαιευτήρια, είτε όπως δεν γράφτηκε μέσα από τα ληξιαρχεία Αθηνών, Αμαρουσίου, Παλαιού Φαλήρου όπου κάποιος υπάλληλος ληξιαρχείου τα δίνει στους ενδιαφερόμενους έναντι αμοιβής!
Τα ίδια δεν γίνονταν τόσα χρόνια και σε διάφορους διαγωνισμούς -για παράδειγμα στις εκθέσεις αυτοκινήτων- όπου μετά μας τσακίζανε το email με διαφημιστικά μηνύματα;