Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#843152 Μου ζητηθηκε επιμονως απο τον χρηστη Bayern7 να συνεισφερω στο νημα.

Λοιπον.

Να μιλησει ομως και κανας αλλος. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Zorz
markvag έγραψε:Ποιό είναι το φόρουμ της αριστεράς και της προόδου;; :lol: :lol: :lol:

Πώς είναι όταν κάτι μπαρμπάδες αποκαλούν όλες τις κονσόλες 'Νιντέντο' γιατί μόνο αυτό ξέρουν;

Αντίστοιχη περίπτωση είναι όταν κάποιοι αποκαλούν οτιδήποτε ελαφρώς αριστερότερα του 'κυνηγάμε άστεγους για σπορ' ως κομμουνισμό, γιατί μόνο αυτό ξέρουν. Έτσι κατέληξε ως φόρουμ της αριστεράς και της προόδου η φωλιά μπεμβεδάκηδων και τεσλάκηδων.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του δηλαδή...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#843154 Το λινκ ΔΕΝ οδηγει στο Hard Target, να διορθωθει. :roll:

Στις 17:15 θα το ξανακλικαρω, ελπιζω να μην εχουμε τπτ τηλεφωνα στον Μπιλ. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Zorz έγραψε:Έτσι κατέληξε ως φόρουμ της αριστεράς και της προόδου η φωλιά μπεμβεδάκηδων και τεσλάκηδων.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του δηλαδή...

Κασσελάκης alert. :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#843159 The plot thickens

Δημήτρης Μπιστιόλης:
Μπορείς να το περιγραψεις με ποιο πολλές λεπτομέρειες αυτό που είδες;Πχ τι σχήμα είχε κλπ
1 εβδ.

Popi Papamichail:
Δημήτρης Μπιστιόλης οβάλ αλλά όχι λεπτό σαν τις φωτό των ufo, τεράστιο από μακριά νόμιζα ότι ήταν συννεφο γιατί τα αχνά του φώτα αυτή τη ψευδαίσθηση εδιναν. Πως είναι η φωτό αλλά όχι μόνο από κάτω παντού γύρω του. Φώτα δεν είχε πολλά κ πίσω είχε πως να το πω, σαν πίσω αεροτομή αγωνιστικού χωρίς τη μπάρα που ενώνει τα κάθετα "δοκάρια". Όποιος έχει δει κάτι παρόμοιο ας μας πει τι είναι. Αθόρυβο κ πολύ γρηγορο. Το φως ήταν σαν τις φωτό αχνό κ λευκό όχι το σκληρο κίτρινο των αεροπλάνων.
====================================================================================

Τι έφτιαχνεις μαρή 4.25 του προυϊ; προυϊνό στου Δία ;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Zorz έγραψε:'κυνηγάμε άστεγους για σπορ'

Εδώ είσαι .
https://www.imdb.com/title/tt0107076/

=======================================================================================
πφφφφ μιλάνε αυτοί που έχουν πέσει με τα μούτρα να φανε οτιδήποτε κινείται δεξιότερα της αριστεράς. Ούτε δεξιό κουνoύπι δεν έχει μείνει εδώ μέσα. ποιά χαμάζ και ποιός σβατσενέgrr να 'ούμ.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Μου ζητηθηκε επιμονως απο τον χρηστη Bayern7 να συνεισφερω στο νημα.

Λοιπον.

Να μιλησει ομως και κανας αλλος. :s_howdy

Και μετά ο Βασίλη Γούσιας (ο γνωστός, της F1) της εξήγησε ότι ήταν ο πλανήτης Δίας (απλή συνωνυμία με μένα :roll: )... :s_cool
Άβαταρ μέλους
By markvag
mousatos έγραψε:πφφφφ μιλάνε αυτοί που έχουν πέσει με τα μούτρα να φανε οτιδήποτε κινείται δεξιότερα της αριστεράς. Ούτε δεξιό κουνoύπι δεν έχει μείνει εδώ μέσα. ποιά χαμάζ και ποιός σβατσενέgrr να 'ούμ.

Ναι, δεν τολμάει κανένας πιο αριστερά της ΑΝΤΑΣΡΥΑ να γράψει, στέλνεται βομβιστής αυτοκτονίας της Χαμάς στο σπίτι του... :roll: :roll: :roll: :s_shout :s_shout :s_shout
Άβαταρ μέλους
By Zorz
g8777 έγραψε:Το λινκ ΔΕΝ οδηγει στο Hard Target, να διορθωθει. :roll:

Στις 17:15 θα το ξανακλικαρω, ελπιζω να μην εχουμε τπτ τηλεφωνα στον Μπιλ. :whistlink:

Εγώ φταίω που -μάταια- προσπαθώ να σας ξεβλαχέψω. Βάλε και λίγο ποικιλία στο κινηματογραφικό σανό σου, πόσες φορές θα δεις σε επανάληψη το Showgirls; Αλλά ού γαρίδα si τι Gary Busey...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#843540 Showgirls. Να γυρίσεις ταινία με στρίπερς που να είναι τόσο ξενέρωτη που να σε παίρνει ο ύπνος. Ούτε στον εχθρό μου. Κάτι σαν το 50 shades of grey, αλλά εκεί πήγαν να το δουν αυτές που είχαν διαβάσει το βιβλίο τουλάχιστον και όχι μόνον δεν ήταν flop, αλλά έκανε και sequels. Και ξαναπήγαν. Για να ξαναφάνε.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#843548 Ε μα δεν τρώγεστε με τίποτα .Το περίμενα , γι'αυτό έβαλα δυο λέξεις (αριστεράς & προόδου) ενώ εσείς κολλήσατε μόνο στη μία.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
otso έγραψε:τς τς HF τι ταινειες ξεδιαντροπες βλεπεις , σε ειχα περι πολλου οτι βλεπεις μονο στρατευμενες ντροπη σου.
To 50 shades το έβλεπε ένα βράδυ η γυναίκα μου. Κι εκείνη το βρήκε χάλια, φαντάσου. Συμφωνήσαμε και οι δύο πως και το ζευγάρι έδειχνε αταίριαστο, και πως οι -και καλά- ερωτικές σκηνές, ήταν για τα μπάζα.
Μην ανησυχείς όμως, την έχω εκπαιδεύσει και από ταξική συνείδηση είναι πόπα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos

0.25-0.40 :s_sarcastic