Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#378716 Το ότι μερικά (πολλά) εκατομμύρια κόσμου πληρώνουν αδρά για να έρθουν να χαρούν αυτόν τον εφιάλτη κάθε χρόνο, μας λέει κάτι άραγε;

Με το ζόρι να βγει η Ελλάδα χειρότερη και στο κλίμα;
Άβαταρ μέλους
By GTS
#378720 Πραγματι ειναι υπερβολικο γιατι η Ελλαδα εχει γενικα απο τα καλυτερα κλιματα στον κοσμο μαζι με καλη θαλασσα. Αλλα γενικα το κρυο κλιμα ειναι ποιο παραγωγικο για την βιομηχανια και την εργασια.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Το ότι μερικά (πολλά) εκατομμύρια κόσμου πληρώνουν αδρά για να έρθουν να χαρούν αυτόν τον εφιάλτη κάθε χρόνο, μας λέει κάτι άραγε;

Με το ζόρι να βγει η Ελλάδα χειρότερη και στο κλίμα;

inb4 ναι αλλα, γυρνανε πισω με εγκαυματα, μυκητες και κινδυνευουν να παθουν μελανωμα..... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#378738 στη κίνα κάνει παντού κρύο;

εγώ πάντως αν και αδιαφορώ πλέον για κρύο/ζέστη για τις δραστηριότητές μου αλλά γενικά η καλύτερη ψυχολογία όταν βλέπω ήλιο μάλλον είναι καλύτερη

μάλιστα τώρα που έχει αρχίσει να βγαίνει ήλιος κοιμάμαι με ανοικτό παντζούρι να μπαίνει φως το πρωί που ξυπνάω
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
QsisVTS έγραψε:
μάλιστα τώρα που έχει αρχίσει να βγαίνει ήλιος κοιμάμαι με ανοικτό παντζούρι να μπαίνει φως το πρωί που ξυπνάω

Αυτο μου αρεσει και εμενα. Υπνος με πατζουρια παντα ανοιχτα και τεντα ανεβασμενη απο Οχτωβρη μεχρι Απριλη. Το καλυτερο ξυπνημα ειναι με φυσικο φως :inlove:
Σημερα 7 παρα 10 ξυπνησα, χουζουρεψα μεχρι να χτυπησει το ξυπνητηρι στις 7:20 και σηκωθηκα!
Άβαταρ μέλους
By blinkys
#378745 Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χώρας μας είναι ότι έχεις ποικιλία. Εγώ ας πούμε είμαι μια ώρα μακριά από θάλασσα και μια ώρα μακριά απο χιονοδρομικό. Οπότε ότι καιρός και να σ αρέσει (με εξαίρεση κάποιον που θέλει να εκτρέφει πιγκουίνους ή καμήλες) μπορείς να τον βρεις .

Προσωπικά δεν αντέχω οποιαδήποτε θερμοκρασία >20 βαθμών. Αλλά το να έχει ήλιο μου ανεβάζει την ψυχολογία και την παραγωγικότητα. Ειδικά τώρα την άνοιξη θεωρώ πως εδώ πάνω στα βόρεια έχουμε τον ιδανικό καιρό. Να μπορείς την μέρα να είσαι με κοντομάνικο και ένα νορμαλ μπουφαν το βράδυ.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
gianik έγραψε:@kilometer
Τα πιστεύεις ειλικρινά αυτά που γράφεις;

Αυτα που γράφω, ναι.
Το οτι για μενα προσωπικά τα καλοκαίρια ειναι εφιαλτικά γιατι δεν αντέχω την ζέστη, ναι το πιστεύω αφού το εχω βιώσει για χρόνια.
Το τι ο καθένας καταλάβαινει , όπως για παράδειγμα οτι ειναι μομφή για την Ελλάδα η το ελληνικό κλίμα, μπηχτή, κριτική η οτιδήποτε άλλο, ειναι άλλο θεμα αλλά τι να κανείς....
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Νίκος Παππάς έγραψε:
QsisVTS έγραψε:

Αυτο μου αρεσει και εμενα. Υπνος με πατζουρια παντα ανοιχτα και τεντα ανεβασμενη απο Οχτωβρη μεχρι Απριλη. Το καλυτερο ξυπνημα ειναι με φυσικο φως :inlove:
Σημερα 7 παρα 10 ξυπνησα, χουζουρεψα μεχρι να χτυπησει το ξυπνητηρι στις 7:20 και σηκωθηκα!

εγώ με ξυπνητήρι σηκώνομαι, αλλά με το φως τουλάχιστον δε με πιάνει κατάθλιψη
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
Νίκος Παππάς έγραψε:
QsisVTS έγραψε:

Συμφωνώ και εγώ. Από την άνοιξη και μετά, δε χρειάζομαι ξυπνητήρι και ας ξυπνάω από τις 6:30....
Και αυτό με τις τέντες σημαντικό. Βλέπω τους γείτονες που δεν τις ανεβάζουν ποτέ και απορώ!!

Πάντως επειδή κατά καιρούς έχω ζήσει μεγάλα διαστήματα στο εξωτερικό, ο ελληνικός ήλιος μου λείπει.
Ειδικά ο ανοιξιάτικός / φθινοπωρινός που δεν έχει μεγάλες θερμοκρασίες.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#378775 Εικόνα

Εικόνα

Άλιμος τώρα.
Παλιοκατασταση, ήλιος , καλός καιρός , ποδόσφαιρο με τον gianik jr, γαμωτο να έβρεχε λιγάκι τώρα..