Αν ειναι καλά κλεισμενη η αποθήκη ι=θα ειναι κάτι άλλο.
Περιέγραψε το ή καλύτερα βαλε καμια φωτό, να ανοίξουμε τις κλείδες να το βρούμε
GTS έγραψε:Ειναι πολυ μικρο σαν σκονη λευκη, απλα με ενοχλει. Την προηγουμενη φορα που το ειχα παρει παλι μπηκα στο υπογειο για 30 δευτερα εφυγε σε 3 μερες η ενοχληση.
GTS έγραψε:Eυτυχως. Δηλ αυτη η σκονη μπορει να προκαλεσει την φαγουρα στο σωμα; Καμμια ιδεα πως τα καθαριζουμε τα υπογεια. Δεν εχω παροχη νερου και η σκονη ειναι πολυ.
otso έγραψε:Δεν χρειαζεται ειδικη βαφη για καλοριφερ . Εχεις ακουσει ποτε μπογια να χαλαει στους 40 βαθμους ; Μπορεις λοιπον να το βγαλεις καο να το βαψεις οτι χρωμα θες . Παραδειγμα οι μπογιατζηδες βαφουν το δωματιο και βαφουν μαζι στο ιδιο χρωμα και με το ιδιο χρωμα τις σωληνες του καλοριφερ , τουλαχιστον παλια που ηταν χαλκοσωληνες (εγω ετσι κανω ) και το χρωμα δεν ειναι καν βερνικοχρωμα για μεταλλα . Τι ειναι πανελ η φετες ; το προβλημα ειναι αν το τριψεις μην τρυπησει αν ειναι βαθια η σκουρια .
Ελαφρυ τριψιμο περασμα με πινελακι το ειδικο υγρο για σκουρια που το κανει σχεδον μεταλο (την σκουρια) και μετα βαψιμο.
otso έγραψε:GTS έγραψε:Eυτυχως. Δηλ αυτη η σκονη μπορει να προκαλεσει την φαγουρα στο σωμα; Καμμια ιδεα πως τα καθαριζουμε τα υπογεια. Δεν εχω παροχη νερου και η σκονη ειναι πολυ.
Σκονη του σοβα ειναι που περιεχει ασβεστη οπως ο σοβας και σκονη του αερα .
Ηλεκτρικη σκουπα . Αν δεν υπαρχει ρευμα , μπιτονια νερο κουβας λιγο dettol η οτιδηποτε αλλο απολυμαντικο , οχι χλωρινη , μαλαστουπα , και πανι μικροινων που περνας τα παντα . Πως καθαριζετε επιπλα αποσκονη στο σπιτι .
GTS έγραψε:Μπαλαντέζα για τη σκούπα.otso έγραψε:GTS έγραψε:Eυτυχως. Δηλ αυτη η σκονη μπορει να προκαλεσει την φαγουρα στο σωμα; Καμμια ιδεα πως τα καθαριζουμε τα υπογεια. Δεν εχω παροχη νερου και η σκονη ειναι πολυ.
Σκονη του σοβα ειναι που περιεχει ασβεστη οπως ο σοβας και σκονη του αερα .
Ηλεκτρικη σκουπα . Αν δεν υπαρχει ρευμα , μπιτονια νερο κουβας λιγο dettol η οτιδηποτε αλλο απολυμαντικο , οχι χλωρινη , μαλαστουπα , και πανι μικροινων που περνας τα παντα . Πως καθαριζετε επιπλα αποσκονη στο σπιτι .
οκ θα το εχω υποψιν αλλα μιλαμε για πολλα τμ.

Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]