Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#842834 Αφού έχεις μυαλό , δε χρειάζεσαι καμιά θρησκεία για να σου διδάξει το καλό από το κακό και τον τρόπο που πρέπει να ζεις. Ή να σου επιβάλλει τον τρόπο που πρέπει να ζεις.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:Αφού έχεις μυαλό , δε χρειάζεσαι καμιά θρησκεία για να σου διδάξει το καλό από το κακό και τον τρόπο που πρέπει να ζεις. Ή να σου επιβάλλει τον τρόπο που πρέπει να ζεις.

Βρε μυαλο εχει για να τα κανει ολα σωστα. Αλλα το μυαλο δεν ειναι αρκετο για να γινουν θαυματα και για να παει στον παραδεισο. Για να γινουν αυτα πρεπει να πιστευει στο θεο :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#842836 Σωστά, η συνταγή για τον παράδεισο είναι μόνο μία και την πουλάει μόνο ένα μαγαζί. Πρέπει κάθε μέρα να τους προσκυνάς και μην αντιμιλάς.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
mousatos έγραψε:Αφού έχεις μυαλό , δε χρειάζεσαι καμιά θρησκεία για να σου διδάξει το καλό από το κακό και τον τρόπο που πρέπει να ζεις. Ή να σου επιβάλλει τον τρόπο που πρέπει να ζεις.

Κοιτα , ουτε ειμαι καλος χριστιανος , ουτε μου επεβαλε κανεις κατι. Απλα παντα με απασχολουσε αν υπαρχει Θεος και τι υπαρχει μετα. Απο αυτα που βλεπω και ακουω τείνω να πιστεψω . Ειμαι επιρρεπης σ αυτο μαλλον
Δεν ζητησα απο κανεναν να με πιστεψει ουτε να πιστεψει αυτα που υποστηριζω
Εκκλησια δεν πηγαινω συχνα. Κι αν παω ειναι για αλλους λογους. Δεν νηστευω , βριζω αυτα που δεν πρεπει κατα την θρησκεια οταν εχω νευρα, κοροιδευω κι εγω τους πολυ θρησκοληπτους, δεν εχω εξομολογηθεί ποτε κτλ κτλ
Δεν σαν το παιζω καλος χριστιανος γιατι δεν ειμαι. Αυτα. Πειτε οτι θελετε. Δεν αλλαζω, ουτε εσεις θα αλλαξετε οσο και να τσακωθουμε
Άβαταρ μέλους
By NickTG
alexandros.K έγραψε:
NickTG έγραψε:Έχεις δώσει όλες τις καλές εσύ για αυτό. :svivhaha:

Get a life κι εσυ . Ολη μερα στα φορουμ εχει παρενεργειες

Επίπεδο. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
NickTG έγραψε:
alexandros.K έγραψε:

Ποτε ποτε κατεβαινω κι εγω, για να συναντηθουμε
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#842852 Ειλικρινή ερωτηση, εστω οτι υπαρχει θεος και εστω οτι ειναι οπως τον εχουν περιγραψει οι χριστιανοι ορθοδοξοι οι οποιοι αποτελουν λιγοτερο απο 3.5% του παγκοσμιου πληθυσμου.

Γιατι εχει τοσο μικρη καλυψη η «σωστη» θρησκεια; Ειναι για λιγους; Δεν την καταλαβαινουν οι πολυ; Κερδιζει ο εξω απο εδω; Κατι αλλο;

Μια βολτα εξω απο τα συνορα της Ελλαδας και ειδικα της Ευρωπης θα βοηθουσαν στη συζητηση
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Nosferatu έγραψε:Ειλικρινή ερωτηση, εστω οτι υπαρχει θεος και εστω οτι ειναι οπως τον εχουν περιγραψει οι χριστιανοι ορθοδοξοι οι οποιοι αποτελουν λιγοτερο απο 3.5% του παγκοσμιου πληθυσμου.

Γιατι εχει τοσο μικρη καλυψη η «σωστη» θρησκεια; Ειναι για λιγους; Δεν την καταλαβαινουν οι πολυ; Κερδιζει ο εξω απο εδω; Κατι αλλο;

Μια βολτα εξω απο τα συνορα της Ελλαδας και ειδικα της Ευρωπης θα βοηθουσαν στη συζητηση
Αυτό λες;
Εδώ ζούμε σε μία σφαίρα χαμένη στα πέρατα του σύμπαντος με δισεκατομμύρια γαλαξίες που εκτείνονται σε δισεκατομμύρια έτη φωτός και πάλι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι υπάρχει θεός για αυτόν τον κόκκο άμμου και βγάλε που είναι η Γη σε σχέση το σύμπαν.

.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
alexandros.K έγραψε:
NickTG έγραψε:
alexandros.K έγραψε:

Ποτε ποτε κατεβαινω κι εγω, για να συναντηθουμε

Για αυτό δεν βρισκόμαστε τελικά.
Εγώ πάνω. Εσύ κατεβαίνεις ήδη από το χαμηλό που είσαι. Ένα δράμα γενικά.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
NickTG έγραψε:Για αυτό δεν βρισκόμαστε τελικά.

Αυτο σιγουρα το ακουσες εξω απο κανα σχολειο . Δημοτικο μαλλον . Τετοια λεγαμε κι εμεις καποτε
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
PaNick67 έγραψε:
Nosferatu έγραψε:Ειλικρινή ερωτηση, εστω οτι υπαρχει θεος και εστω οτι ειναι οπως τον εχουν περιγραψει οι χριστιανοι ορθοδοξοι οι οποιοι αποτελουν λιγοτερο απο 3.5% του παγκοσμιου πληθυσμου.

Αυτό λες;
Εδώ ζούμε σε μία σφαίρα χαμένη στα πέρατα του σύμπαντος με δισεκατομμύρια γαλαξίες που εκτείνονται σε δισεκατομμύρια έτη φωτός και πάλι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι υπάρχει θεός για αυτόν τον κόκκο άμμου και βγάλε που είναι η Γη σε σχέση το σύμπαν.

.

Το ενα δεν αναιρει το αλλο .
Κι αλλοι πιστευουν οτι υπαρχουν απειροι γαλαξιες και εξωγηινοι . Δεν τους εχουν δει . Οτι ακουνε λενε κι αυτοι
Άβαταρ μέλους
By NickTG
alexandros.K έγραψε:

Αυτο σιγουρα το ακουσες εξω απο κανα σχολειο . Δημοτικο μαλλον . Τετοια λεγαμε κι εμεις καποτε

Δεν έχεις ιδιαίτερη βελτίωση από ότι βλέπω.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
NickTG έγραψε:
alexandros.K έγραψε:

Δεν έχεις ιδιαίτερη βελτίωση από ότι βλέπω.

Εγω παλι βλεπω οτι κανεις σαν μικρο παιδι . Θελεις να πεις την τελευταια λεξη . Πες τη, δεν θα απαντησω