NickTG έγραψε:Έχεις δώσει όλες τις καλές εσύ για αυτό.
Get a life κι εσυ . Ολη μερα στα φορουμ εχει παρενεργειες
NickTG έγραψε:Έχεις δώσει όλες τις καλές εσύ για αυτό.
mousatos έγραψε:Αφού έχεις μυαλό , δε χρειάζεσαι καμιά θρησκεία για να σου διδάξει το καλό από το κακό και τον τρόπο που πρέπει να ζεις. Ή να σου επιβάλλει τον τρόπο που πρέπει να ζεις.
mousatos έγραψε:Αφού έχεις μυαλό , δε χρειάζεσαι καμιά θρησκεία για να σου διδάξει το καλό από το κακό και τον τρόπο που πρέπει να ζεις. Ή να σου επιβάλλει τον τρόπο που πρέπει να ζεις.
alexandros.K έγραψε:NickTG έγραψε:Έχεις δώσει όλες τις καλές εσύ για αυτό.
NickTG έγραψε:alexandros.K έγραψε:NickTG έγραψε:Έχεις δώσει όλες τις καλές εσύ για αυτό.
Επίπεδο.
Nosferatu έγραψε:Ειλικρινή ερωτηση, εστω οτι υπαρχει θεος και εστω οτι ειναι οπως τον εχουν περιγραψει οι χριστιανοι ορθοδοξοι οι οποιοι αποτελουν λιγοτερο απο 3.5% του παγκοσμιου πληθυσμου.Αυτό λες;
Γιατι εχει τοσο μικρη καλυψη η «σωστη» θρησκεια; Ειναι για λιγους; Δεν την καταλαβαινουν οι πολυ; Κερδιζει ο εξω απο εδω; Κατι αλλο;
Μια βολτα εξω απο τα συνορα της Ελλαδας και ειδικα της Ευρωπης θα βοηθουσαν στη συζητηση
alexandros.K έγραψε:NickTG έγραψε:alexandros.K έγραψε:NickTG έγραψε:Έχεις δώσει όλες τις καλές εσύ για αυτό.
Επίπεδο.
Ποτε ποτε κατεβαινω κι εγω, για να συναντηθουμε
NickTG έγραψε:Για αυτό δεν βρισκόμαστε τελικά.
Εγώ πάνω. Εσύ κατεβαίνεις ήδη από το χαμηλό που είσαι. Ένα δράμα γενικά.
PaNick67 έγραψε:Nosferatu έγραψε:Ειλικρινή ερωτηση, εστω οτι υπαρχει θεος και εστω οτι ειναι οπως τον εχουν περιγραψει οι χριστιανοι ορθοδοξοι οι οποιοι αποτελουν λιγοτερο απο 3.5% του παγκοσμιου πληθυσμου.Αυτό λες;
Γιατι εχει τοσο μικρη καλυψη η «σωστη» θρησκεια; Ειναι για λιγους; Δεν την καταλαβαινουν οι πολυ; Κερδιζει ο εξω απο εδω; Κατι αλλο;
Μια βολτα εξω απο τα συνορα της Ελλαδας και ειδικα της Ευρωπης θα βοηθουσαν στη συζητηση
Εδώ ζούμε σε μία σφαίρα χαμένη στα πέρατα του σύμπαντος με δισεκατομμύρια γαλαξίες που εκτείνονται σε δισεκατομμύρια έτη φωτός και πάλι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι υπάρχει θεός για αυτόν τον κόκκο άμμου και βγάλε που είναι η Γη σε σχέση το σύμπαν.
.
alexandros.K έγραψε:NickTG έγραψε:Για αυτό δεν βρισκόμαστε τελικά.
Αυτο σιγουρα το ακουσες εξω απο κανα σχολειο . Δημοτικο μαλλον . Τετοια λεγαμε κι εμεις καποτε
NickTG έγραψε:alexandros.K έγραψε:NickTG έγραψε:Για αυτό δεν βρισκόμαστε τελικά.
Αυτο σιγουρα το ακουσες εξω απο κανα σχολειο . Δημοτικο μαλλον . Τετοια λεγαμε κι εμεις καποτε
Δεν έχεις ιδιαίτερη βελτίωση από ότι βλέπω.

Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]