κάποιοι πιστεύουν στις καφετζούδες και στις χαρτορίχτρες.
mousatos έγραψε:Σα να μου λες οτι πιστεύεις στις νεραϊδες ή στο 12θεο . το ίδιο μου κάνει.
alexandros.K έγραψε:Τζαμπα ζητατε απαντησεις απο εμενα παντως . Δεν ειμαι ειδικος . Οτι λενε αυτοι στα βιντεο λεω. Ολοι χαζοι και τρελοι . Οκ
Παμε παρακατω. Ο καθενας βγαζει οτι συμπερασμα θελει
George_Prix έγραψε:alexandros.K έγραψε:Τζαμπα ζητατε απαντησεις απο εμενα παντως . Δεν ειμαι ειδικος . Οτι λενε αυτοι στα βιντεο λεω. Ολοι χαζοι και τρελοι . Οκ
Παντως φανταζομαι οτι εσυ πιστευεις στο θεο πολυ πριν αρχισει να λειτουργει το γιουτιουμπι.
Γιατι ετσι σε μαθανε απο μικρο παιδακι και γιατι ποτε δε μπηκες στη διαδικασια να σκεφτεις απο μονος σου οτι αυτα που σε μαθανε δεν εχουν λογικη βαση.
Το γιουτιουμπι και οι διαφοροι αγαθοι που βλεπεις εκει μεσα, ηταν η αφορμη που εψαχνες μια ζωη για να πεισεις τον εαυτο σου οτι ηταν σωστα αυτα που δε μπορουσες να δικαιολογησεις τοσα χρονια
alexandros.K έγραψε:George_Prix έγραψε:alexandros.K έγραψε:Τζαμπα ζητατε απαντησεις απο εμενα παντως . Δεν ειμαι ειδικος . Οτι λενε αυτοι στα βιντεο λεω. Ολοι χαζοι και τρελοι . Οκ
Παντως φανταζομαι οτι εσυ πιστευεις στο θεο πολυ πριν αρχισει να λειτουργει το γιουτιουμπι.
Γιατι ετσι σε μαθανε απο μικρο παιδακι και γιατι ποτε δε μπηκες στη διαδικασια να σκεφτεις απο μονος σου οτι αυτα που σε μαθανε δεν εχουν λογικη βαση.
Το γιουτιουμπι και οι διαφοροι αγαθοι που βλεπεις εκει μεσα, ηταν η αφορμη που εψαχνες μια ζωη για να πεισεις τον εαυτο σου οτι ηταν σωστα αυτα που δε μπορουσες να δικαιολογησεις τοσα χρονια
Γιατι ασχολεισαι με μενα? Εγω σε απασχολω? Ουτε με ξερεις , ουτε το παρελθον μου ξερεις , οποτε οτι και να πεις λαθος θα κανεις
alexandros.K έγραψε:NickTG έγραψε:Άρα λοιπόν μπορεί να γουστάρει να βλέπει παιδάκια να σκοτώνονται.
Δεν είναι ότι δεν το έχει κάνει και αυτός άλλωστε στη χριστιανική μυθολογία.
Η μυθολογια ειναι μυθολογια. Η αληθεια μπορει να ειναι άλλη
Πριν νομιζα οτι ρωτησες αν με γουσταρει. Δεν καταλαβα οτι ρωτας για τα παιδια .
Οι πραξεις Του (που δεν τις πιστευετε) λενε (απο αυτους "που ειχαν αυθυποβολη") οτι εδειξε καλοσυνη/αγαπη
Κακια για τα παιδακια δεν ακουσα
George_Prix έγραψε:Δεν ασχολουμαι με σενα. Ρωταω εσενα οπως εσυ ρωτησες εμενα τι με κανει να μην πιστευω. Και σου εξηγησα με λογικα επιχειρηματα οτι μπαζει απο παντου το παραμυθι με τη θρησκεια...
George_Prix έγραψε:Αυτα που ειπα ισχυουν για το 99% των θρησκευομενων. Μαθανε ενα παραμυθι απο τους δικους τους και δε μπηκαν ποτε στη διαδικασια να δουνε αν ευσταθει το παραμυθι. Και σαν καταληξη εχουμε κατι γραφικους στο γιουτιουμπι που ειδαν το χριστο και τη μπαναγια και πιστεψαν, οταν εφτασε το σκατο στην καλτσα νομιζοντας οτι πεθαινουν.
alexandros.K έγραψε:Γιατι οχι 100% ? Το 1% τι ειναι ?
NickTG έγραψε:alexandros.K έγραψε:NickTG έγραψε:Άρα λοιπόν μπορεί να γουστάρει να βλέπει παιδάκια να σκοτώνονται.
Δεν είναι ότι δεν το έχει κάνει και αυτός άλλωστε στη χριστιανική μυθολογία.
Η μυθολογια ειναι μυθολογια. Η αληθεια μπορει να ειναι άλλη
Πριν νομιζα οτι ρωτησες αν με γουσταρει. Δεν καταλαβα οτι ρωτας για τα παιδια .
Οι πραξεις Του (που δεν τις πιστευετε) λενε (απο αυτους "που ειχαν αυθυποβολη") οτι εδειξε καλοσυνη/αγαπη
Κακια για τα παιδακια δεν ακουσα
Αν βγάλουμε έξω όλη την αγία γραφή που σκοτώνει αβέρτα και δούμε αυτά τα 2 βίντεο ναι έδειξε καλοσύνη.
Φυσικά πρέπει να ξεχάσουμε παράλληλα και ότι κακό συμβαίνει τριγύρω ή τις φορές που δεν βοήθησε αλλά ΟΚ.
Όλα ποπα.
George_Prix έγραψε:alexandros.K έγραψε:Γιατι οχι 100% ? Το 1% τι ειναι ?
Το 1% ειναι οι απιστοι που σε καποια δυσκολη φαση της ζωης τους προσπαθωντας να πιαστουν απο καποιον "δυνατο" για να σωθουν, εγιναν πιστοι.
alexandros.K έγραψε:George_Prix έγραψε:alexandros.K έγραψε:Γιατι οχι 100% ? Το 1% τι ειναι ?
Το 1% ειναι οι απιστοι που σε καποια δυσκολη φαση της ζωης τους προσπαθωντας να πιαστουν απο καποιον "δυνατο" για να σωθουν, εγιναν πιστοι.
Αφου δεν τα πιστευαν ποτε , πως τα ειδαν ολα αυτα και τα πιστεψαν?
George_Prix έγραψε:alexandros.K έγραψε:George_Prix έγραψε:alexandros.K έγραψε:Γιατι οχι 100% ? Το 1% τι ειναι ?
Αφου δεν τα πιστευαν ποτε , πως τα ειδαν ολα αυτα και τα πιστεψαν?
Ειπαμε πως τα ειδανε. Με αυθυποβολη. Θελανε τοσο πολυ να σωθουνε που ειδανε ενα ονειρο οτι τους εσωσε ο θεος.
Κι εγω οταν ημουνα μικρος, ολο εβλεπα στον υπνο μου οτι πηδαω καποια
alexandros.K έγραψε:Οποιος δεν θελει να πιστεψει θα πιαστει απο πολλά . Το ιδιο και οποιος θελει να πιστεψει
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]