Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Panos Kammenos @PanosKammenos

Δεν είναι τίποτα, ανοίξτε λίγο κανά παράθυρο.
Κλούβια ήταν.
Άβαταρ μέλους
By YAMA
Hellenic tifosi έγραψε:Να 'τα μαααας:

Panos Kammenos @PanosKammenos

Δέν πρόκειται να αιτηθούμε καμία παράταση μνημονίου έχουμε λαϊκή εντολή να πάμε μέχρι τέλους.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Πάντως είδατε τι ωραία; Από εκεί που έφταιγε το ΠΑΣΟΚΝΔ, τα σκάνδαλα και το πελατειακό κράτος για τα χάλια μας τώρα το φέρνουνε έξυπνα για να φταίνε κυρίως οι Ευρωπαίοι. Και όλοι εμείς μονιασμένοι πάμε να αντισταθούμε στον οχτρό. "ΟΧΙ"
Άβαταρ μέλους
By dimviii
EDDIE_147 έγραψε:Δυο λόγια γιατί αρχίζουν πάλι τα μάτια να πονάνε...

.

και εμας πονανε τα ματια μας που εσυ θελεις να πας να παρουσιασεις ενα προγραμμα με ''λεφτα'' οταν ο αλλος σου αλλαζει το κειμενο και λεει ''οτι συμφωνησαμε το 2012''

τι δεν καταλαβαινεις?

φτιασξε εσυ προγραμμα με λεφτα συμφωνα με το παρακατω.

Εικόνα

κατσε να στο φταιξω εγω,γιατι ειναι μαλακας ο Βαρουφακης.

τελη κυκλοφοριας απο παπι 6βολτο μεχρι 1850 κυβικα.............................400 ευρω
τελη κυκλοφοριας απο 1850 μεχρι 7000 κυβικα...........................................2000 ευρω
ελευθεροι επαγγελματιες φορολογηση ανα κεφαλι ανεξαρτητου τζιρου..10.000 ευρω.
απολυσεις 150.000 δυ
μειωση συνταξεων 20% φλατ
συνεχιση ενφια σε ανεργους ακομα και μακροχρονιους(το εχεις υπογραψει το 2012 :rtfm: )
ενφια οτι ειχες μεχρι τωρα χ 2 (εχεις υπογραψει οτι θα εχεις το 2018 9 δις πρωκτογενες πλεονασμα :rtfm: )

τετοια νουμερα μπορουν να υπογραψουν αν δεχθουν το υπαρχον προγραμμα.
Στο λεει ξεκαθαρα και ο Μπλουμ-μπλουμ και ο Σοιμπλε και το μουνι που τους πεταγε.
Συνεχιζουμε το υπαρχον προγραμμα και βλεπουμε.
Το ''βλεπουμε'' δεν τους δεσμευει πουθενα,ωστε να σου πουν μια απο τα ιδια και σε 3-6 μηνες και να σου κοψουν την χρηματοδοτηση με τους ιδιους εκβιασμους οπως τωρα.
Οποτε καλα κανουν και δεν υποχωρουν, αφου και αυτοι δεν δεσμευονται ΠΟΥΘΕΝΑ για το μετα.
Εδω προχθες συμφωνησαν μεχρι ενος σημειου,και σημερα αλλαξαν το κειμενο.

εντιτ
τα αλλα που γραφεις περι μαγκιας και τσαμπουκα ειναι για να τα διαβαζουν κατι ξμαρρ και αλλα γερμανοτσολιαδακια εδω μεσα και να φτιαχνουν @ με τον ανθελληνισμο τους.
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 16 Φεβ 2015, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Mercyful_Fate έγραψε:
dimviii έγραψε:«Ο ρόλος της Ιταλίας ως γέφυρα στο θέμα της Ελλάδας», δηλώνει ο Ματέο Ρέντσι. «Εύλογος ο συλλογισμός του Τσίπρα»
«Ο ρόλος της Ιταλίας είναι εκείνος της γέφυρας σε ότι αφορά το θέμα της Ελλάδας», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διεύθυνσης του ιταλικού Δημοκρατικού Κόμματος.
«Προς το ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Αυστριακός καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν, όπως και άλλες παρεμβάσεις οι οποίες εμπνέονται από μια λογική προσέγγιση», πρόσθεσε ο Ματέο Ρέντσι.
Σύμφωνα με τον Ιταλό πρωθυπουργό «η Ιταλία έχει ξεκινήσει ήδη την προσπάθεια με στόχο την αλλαγή της ευρωπαϊκής πολιτικής».
«Για την Ελλάδα χρειάζεται μια λύση η οποία να επιτρέψει στην Ευρώπη να κάνει χρήση της ευελιξίας, πετυχαίνοντας, παράλληλα και τον σεβασμό των κανόνων», υπογράμμισε, επίσης, ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης.
Ο Ρέντσι, δήλωσε ότι η διαφορά με την Ελλάδα είναι ότι η Ιταλία ζήτησε αλλαγή πολιτικής στην Ευρώπη, χωρίς να αμφισβητήσει τις υποχρεώσεις που έχουν συμφωνηθεί.
Σε σχέση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τέλος, ο Ιταλός ομόλογός του, δήλωσε: «Ο συλλογισμός από τον οποίο ξεκινά ο Τσίπρας είναι εύλογος. Κέρδισε τις εκλογές βάσει ενός προγράμματος διαφορετικού από το παρελθόν. Αν πρέπει, δηλαδή, να συνεχίσει να εφαρμόζει το παλιό πρόγραμμα, είναι σαν να του λένε ότι οι εκλογές είναι άχρηστες. Δεν είπε ότι θέλει να σκίσει τις συμφωνίες που υπεγράφησαν έως τώρα, ζητά χρόνο. Χρειάζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση να δείξει εξυπνάδα, ώστε να τύχουν σεβασμού οι κανόνες, αλλά με ευελιξία».

http://news247.gr/eidiseis/live-blog/eu ... 07860.html

Ξέχασες να γράψεις και το εξής που είπε ο Ρέντσι:

"Η διαφορά μας με την Ελλάδα είναι ότι σεβόμαστε τις υποχρεώσεις μας"

:whistlink:

τιποτα δεν ξεχασα,ακριβως οτι βρηκα εκανα κοπυπειστ.

γιατι εμεις δεν τις σεβομαστε? ειπαμε οτι δεν θα πληρωσουμε,ή να διευκολυνουμε το προγραμμα γιατι αποδεδειγμενα δεν βγαινει?

δειξε μου που ειμασταν ασυνεπεις στις υποχρεωσεις μας μεχρι σημερα.Δειξε μου 1 ευρω που δεν πληρωσαμε.

Τετοια διαστρεβλωση ουτε η Μπιλντ ρε πστη μου....
Άβαταρ μέλους
By nass
#77985 Επρεπε να το 'χουν ήδη φτιάξει και παρουσιάσει το εναλλακτικό πρόγραμμα πριν βγει το παραπάνω λέμεεεεε :rtfm:
Τώρα αν νομίζεις ότι σύσσωμη η ευρωζώνη (συν Λαγκάρντ και σια) συνομωτεί εναντίον μας και πούστικα αλλάζει κείμενα πίσω από την πλάτη μας, σόρι, αλλά δεν το πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
By kacey
Cosmonaut21 έγραψε:Μας ανεβοκατεβάζουν μαλάκες αλλά δε βλέπω να σέβονται το αποτέλεσμα των εκλογών οι Γερμαναράδες.

Κατ'αρχας δεν ειναι μονο "οι γερμαναραδες". Απο κει και περα, μπορεις και εσυ να μου εξηγησεις τι ακριβως πρεπει να σεβαστει μια ολοκληρη ενωση χωρων οπου εσυ (η ελλαδα) εισαι μια τριχα απο τα @@ τους ΚΑΙ συμπεριφερεσαι σαν κακομαθημενο που ΠΡΕΠΕΙ να του κανουν ολα τα χατηρια?

Hellenic tifosi έγραψε:Σχετικά με τις εκλογές:

Προφανώς και οι εκλογές δίνουν την εξουσία σε μια κυβέρνηση, και τη νομιμοποιούν να τρέξει το πρόγραμμα της. Προφανώς όμως υπάρχουν περιπτώσεις που το πρόγραμμα αυτό αλληλεπιδρά με άλλα προγράμματα, άλλων εκλεγμένων κυβερνήσεων. Όσο δημοκρατία είναι το να στηρίξει ο Έλληνας τον Τσίπρα, άλλο τόσο δημοκρατία είναι να στηρίξει ο Γερμανός την Μέρκελ. Η ας πουμε, μπορεί το πρόγραμμά μου να λέει "παροχές" αλλά να συμβεί μια διεθνής κρίση, η μια μεγάλη καταστροφή, η π.χ πόλεμος.

Τι εννοεις? Δεν ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΕ να κανει οτι της λεμε εμεις, αφου ετσι ψηφισε ο Ελληνας? Οοοουυυυυ, δοσιλογε παρτακια Εφιαλτη...

EDDIE_147 έγραψε:Δυο λόγια γιατί αρχίζουν πάλι τα μάτια να πονάνε...

BTW Δία αν εσένα ερχόταν και σου έλεγε ένας πελάτης "Κύριε Δία ξέρω ότι δέχεσαι επιταγές λήξης 2 μηνών (τυχαίο παράδειγμα), αλλά επειδή εγώ είμαι ΜΑΓΚΑΣ, ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ και δεν είμαι ΤΟΥΛΟΥΜΠΑΣ όπως οι άλλοι πελάτες σου, θα σε πληρώσω με επιταγές λήξης 6 μηνών", θα του έλεγες "Μπράβο ρε μάγκα, το δέχομαι" ή θα του έλεγες κανά γλυκόλογο για τη μανούλα του;.

Ρε μαστορα εδω σου λενε "ψηφισε ο κυριαρχος ελληνας λαος οποτε πεστε ανασκελα κυρια Ευρωπη", τι μλκιες μας τσαμπουνας και εσυ?

REALZEUS έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Απελπισία... :s_empathy :s_hang

Και λίγα λες. Μια ζωή Εφιάλτες αντρέφει αυτή η χώρα...

Οταν θα μπει το δραχμοκωλοδαχτυλο, εκει να δεις Εφιαλτες και ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ που θα εχεις...
Άβαταρ μέλους
By j.marr
nass έγραψε:Επρεπε να το 'χουν ήδη φτιάξει και παρουσιάσει το εναλλακτικό πρόγραμμα πριν βγει το παραπάνω λέμεεεεε :rtfm:
Τώρα αν νομίζεις ότι σύσσωμη η ευρωζώνη (συν Λαγκάρντ και σια) συνομωτεί εναντίον μας και πούστικα αλλάζει κείμενα πίσω από την πλάτη μας, σόρι, αλλά δεν το πιστεύω.

Δεν ξέρεις εσύ. :rtfm:

:lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#77988 @dim8
Κατ' αρχάς το εντυπάκι που μου μοστράρεις είτε δεν το διάβασες, είτε δεν το κατάλαβες.

Πριν το υπογραμμισμένο γράφει ο ποιητής:

We welcomed that in a number of areas the Greek Policy priorities can contribute to a strengthening and better implementation of the current financial Assistance Programme.
In this context we intend to make the best use of the existing built-in flexibility in the current programme.

Από το παραπάνω πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ ή απλά ΑΣΧΕΤΟΣ πρέπει να είναι κάποιος για να κολλήσει στη φράση "current programme"; :hmmm: :hmmm: (ειλικρινής απορία)

Για όσους δεν μπήκαν στον κόπο να το διαβάσουν και μεταφράσουν:
- Δεχόμαστε την πρόθεση της ΕΛ κυβέρνησης να κάνει διαφορετικά κάποια πράγματα (different implementation που λένε και στο χωριό μου).
- Είμαστε διατεθειμένοι να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την ευελιξία του υφιστάμενου προγράμματος.

Κοινώς οι στόχοι του μνημονίου του 2012 ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, αλλά ελάτε να συζητήσουμε αν έχετε σκεφτεί άλλους τρόπους να τους πετύχετε.

Αγαπητέ dim8 σου έχω πει να φιλτράρεις την προπαγάνδα της Κουμουνδούρου που παράγουν άκοπα τα διάφορα βλογκς και ενημερωτικά σάιτζ.
Εναλλακτικά διάβασε κάτι πριν το κολλήσεις παράσημο στον άλλο.

Φιλικά.

:)

ΥΓ: Ρε παιδιά ΟΝΤΩΣ δεν έγινε δεκτό αυτό το πόνημα ή βασιζόμαστε στο τι έκλασε ένα περιστέρι στα τουίτερζ;
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
nass έγραψε:Επρεπε να το 'χουν ήδη φτιάξει και παρουσιάσει το εναλλακτικό πρόγραμμα πριν βγει το παραπάνω λέμεεεεε :rtfm:

Και εμένα μου φαίνεται δύσκολο, όμως ακριβώς αυτό λέει ο Βαρουφάκης τώρα, επισήμως....

edit: Ουσιαστικά, αν λέει αλήθεια, τότε εμείς δεν είχαμε δογματισμό στην ονομασία ("current program"), και γενικά ήμασταν διατεθειμένοι να πάμε σε συμβιβασμό.

Αν έγιναν έτσι τα πράγματα, πραγματικά είναι τεράστιο ανφαίρ....
Άβαταρ μέλους
By dimviii

να το δεχτω χαρην της συζητησης οτι δεν το αλλαξαν αλλα ετσι ηταν απο πριν,αντε να δεχτουμε οτι το κειμενο που διερευσε ειναι πλαστο.......

Προγραμμα με λεφτα μπορεις να φτιαξεις με το συγκεκριμενο κειμενο?
το κειμενο που λεει ''ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΤΟ 2012''?

Πως θα παρουσιασεις εσυ προγραμμα με λεφτα οταν ο αλλος σου λεει ''οτι υπογραψες το 2012''?
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Πως θα παρουσιασεις εσυ προγραμμα με λεφτα οταν ο αλλος σου λεει ''οτι υπογραψες το 2012''?

Συμφωνήσατε να πάτε από τις Κουκουβάουνες στις Τζιτζιφιές.
Το αν θα πάρεις ταξί, πατίνι ή διαστημόπλοιο είναι δική σου απόφαση.
Οι Τζιτζιφιές είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ. :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Μετά το παραλήρημα εθνικοφροσύνης, επανάστασης και την οργή κατά των ΠΡΟΔΟΤΩΝ και του ΕΦΙΑΛΤΗ, νομίζω μπορούμε να μιλήσουμε και ligaki elinikos.

:s_sarcastic :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By kacey
#77993 Σε τι αναφερεται το "οτι"? Στους στοχους, στα νουμερα ή στα συγκεκριμενα μετρα (οπου ναι στο τελευταιο δεν μπορεις να παρουσιασεις κατι διαφορετικο).

εδιτ
οτι ειπε απο πανω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
EDDIE_147 έγραψε:
Κοινώς οι στόχοι του μνημονίου του 2012 ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, αλλά ελάτε να συζητήσουμε αν έχετε σκεφτεί άλλους τρόπους να τους πετύχετε.
;

ναι τα 9 δις πλεονασμα δεν αλλαζει,ελατε να μας πειτε αν θα τα παρετε απο ακινητα η απο τα αυτοκινητα. :lol: :lol:
ουτε οι απολυσεις αλλαζουν των 150κ,απλα πειτε μας εαν θα τους διωξετε απο νοσοκομεια ή απο υπουργεια.

καταλαβες τωρα γιατι δεν μπορει να δωσει προγραμμα με νουμερα?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#77995 E καλα, δεν ηταν ακριβως ετσι το δρομολογιο.. Μαλλον απο Κουκουβαουνες στο Πριπιατ τους ειπανε να πανε.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#77996 Μου φαίνεται ότι μιλάει λογικά ο Βαρουφάκης, και διασκεδάζει μάλιστα μια αμφιβολία που είχα εκφράσει πολλάκις εδώ: το κατά πόσο είμαστε διατεθειμένοι να συμβιβαστούμε.

Στην ουσία λέει ότι πρακτικά είχαμε ΗΔΗ συμφωνήσει....