- 16 Φεβ 2015, 22:13
Δυο λόγια γιατί αρχίζουν πάλι τα μάτια να πονάνε...
Όταν διαπραγματεύεσαι για λεφτά, πρέπει να μιλάς με την ίδια γλώσσα δηλαδή λεφτά.
Τα επιχειρήματα τύπου:
- εθνικός τσαμπουκάς
- εθνική αντίσταση
- εθνικός Πειραιώς
- εθνική εντολή
- εθνική Ελλάδας
κλπ
αποτελούν ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΛΟΓΙΑ ολκής.
Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική χαρακτηρίζονται "ραγιάδες", "προδότες", προσκυνημένοι" χώρες που μάζεψαν τα κουκιά και έχουν ήδη πετάξει στη μπάντα το μνημόνιο (πχ Πορτογαλία, Ιρλανδία).
Η όλη ταμπακιέρα όπως έχω ξαναγράψει είναι ένα αρχείο Excel με έσοδα, έξοδα.
Αν δεν μπορεί η κυβέρνηση να εξισορροπήσει μέτρα τύπου "επαναπρόσληψη" ή "ακύρωση απόλυσης", δεν μπορεί να τα περάσει επειδή "έχει λάβει νωπή εντολή".
BTW Δία αν εσένα ερχόταν και σου έλεγε ένας πελάτης "Κύριε Δία ξέρω ότι δέχεσαι επιταγές λήξης 2 μηνών (τυχαίο παράδειγμα), αλλά επειδή εγώ είμαι ΜΑΓΚΑΣ, ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ και δεν είμαι ΤΟΥΛΟΥΜΠΑΣ όπως οι άλλοι πελάτες σου, θα σε πληρώσω με επιταγές λήξης 6 μηνών", θα του έλεγες "Μπράβο ρε μάγκα, το δέχομαι" ή θα του έλεγες κανά γλυκόλογο για τη μανούλα του;
Αν οι προτάσεις της κυβέρνησης όπως είπε ο nass δεν είναι δουλεμένες μέχρι δεκάρας και δεν εξισορροπούν τον κατακλυσμό ανακοινώσεων που έχουν κάνει οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 15 μέρες, τότε θα σερβιριστούμε ολίγη από "Μνημόνιο ΝΔ", μέχρι ο σεφ Βαρουφάκης να ετοιμάσει το "Μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ".
"I've seen things you people wouldn't believe; Attack ships on fire, off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the darkness at Tannhauser gate. All those moments will be lost, in time. Like.. Tears... In rain"