Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pik.
#193789 καλησπερα σας και απο εδω. :innocent:
ψαχνω ακουστικα ενσυρματα με μικροφωνακι και κουμπακια +/- volume.
in ear.

θελω να ακουω μουσικη με αυτα οχι μονο οταν ειμαι σπιτι αλλα και οταν παω για τρεξιμο,οποτε καλα θα ηταν να εχουν καλη στηριξη στο αυτι.
budget περιπου 40Ε ,δεν θελω να χαλασω περισσοτερα.

βρηκα αυτα στο public αλλα κατι μου λεει οτι με αυτα τα χρηματα σιγουρα αγοραζω κατι καλυτερο.
http://www.public.gr/product/aksesoyar/ ... 7841659pp/
δεκτες προτασεις.

χιλια ευχαριστω. :help:
PS. ακομα καλυτερα αν μπορω να αγορασω απο internet και amazon.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#193863 Θέλω να κάνω WiFi hotspot το g2 για να σερφάρω από το laptop. Πόση διαφορά έχει στην κατανάλωση των data? Μιλάμε για απλή χρήση σε σελίδες όχι βίντεο κτλ.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
pik. έγραψε:καλησπερα σας και απο εδω. :innocent:
in ear.

θελω να ακουω μουσικη με αυτα οχι μονο οταν ειμαι σπιτι αλλα και οταν παω για τρεξιμο,οποτε καλα θα ηταν να εχουν καλη στηριξη στο αυτι.

βρηκα αυτα στο public αλλα κατι μου λεει οτι με αυτα τα χρηματα σιγουρα αγοραζω κατι καλυτερο.
δεκτες προτασεις.

Παρε τα Xiaomi Piston 3, στο 10ρικο τα δίνουν πλέον. Έχουν βγει και καινούργια, τα hybrid αλλα ακόμα δεν υπάρχουν κριτικές.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
elteo έγραψε:Θέλω να κάνω WiFi hotspot το g2 για να σερφάρω από το laptop. Πόση διαφορά έχει στην κατανάλωση των data? Μιλάμε για απλή χρήση σε σελίδες όχι βίντεο κτλ.

Ακόμη κι αν το κινητό σου πραγματοποιεί συμπίεση data , ο φορητός όχι ιδιαίτερη.
Ανάλυση επίσης μετράει.

Τσέκαρε το με το app της εκάστοτε εταιρίας κινητής που χρησιμοποιείς.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#193919 Τα win10 έχουν την δυνατότητα να δηλώσεις ότι κάνεις tethering οπότε κόβουν τις δικές τους ενημερώσεις.Για ψάξτο.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
elteo έγραψε:Θέλω να κάνω WiFi hotspot το g2 για να σερφάρω από το laptop. Πόση διαφορά έχει στην κατανάλωση των data? Μιλάμε για απλή χρήση σε σελίδες όχι βίντεο κτλ.

μεγάλη διαφορά.
πρόσεξε να κλείσεις συγχρονισμούς απο cloud, ενημερώσεις...τκλ γιατι δεν παίζει συμπίεση όπως είπαν και δεν μπορείς να ελέγξεις ευκολα ποιο πρόγραμμα τραβάει data και πόσα
Άβαταρ μέλους
By bill33
elteo έγραψε:Κατάλαβα. Δεν θα το κάνω. 2 γιγα έχω για 1 εβδομάδα. :(

Δεν κατάλαβα που κολλάς :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By pik.
panos2171 έγραψε:
pik. έγραψε:καλησπερα σας και απο εδω. :innocent:
in ear.

δεκτες προτασεις.

Παρε τα Xiaomi Piston 3, στο 10ρικο τα δίνουν πλέον. Έχουν βγει και καινούργια, τα hybrid αλλα ακόμα δεν υπάρχουν κριτικές.

αυτα 10 μετρα να κανω θα μου πεφτουν απο το αυτι... :lol:
γι αυτο σου λεω...τιποτε άλλο;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#194094 Εμένα μια χαρά μου κάθονται και γενικά μου φαίνεται δύσκολο να πέσουν από τα αυτιά τέτοιου τύπου ακουστικά. Αλλιώς πας σε headphones.
Άβαταρ μέλους
By otso
#194676 αμα παρω απο εβαυ γερμανιας μεταχειρο λαπτοπ θα κανω |λογοκρισία| ; δεν φανταζομαι να συναντησω καμια δυσκολια να του αλλαξω λειτουργικο;δεν πιστευω να εχουν γερμανικο BIOS;
απο αμερικη ακομα και μεταχειρο παιζουν δασμοι φανταζομαι.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
otso έγραψε:αμα παρω απο εβαυ γερμανιας μεταχειρο λαπτοπ θα κανω |λογοκρισία| ; δεν φανταζομαι να συναντησω καμια δυσκολια να του αλλαξω λειτουργικο;δεν πιστευω να εχουν γερμανικο BIOS;
απο αμερικη ακομα και μεταχειρο παιζουν δασμοι φανταζομαι.

Κατα πασα πιθανοτητα θα κανεις |λογοκρισία|. Το πληκτρολογιο θα ειναι γερμανικο, μπορει και το BIOS.

Εικόνα