π.χ στο Παρίσι υπάρχει μια τάση τα τελευταία χρόνια για την μη προώθηση των αποκαλούμενων heterodox economists, όταν συνταξιοδοτούνται οι παρόντες δεν ανοίγουν θέσεις για άλλους. Ενδεικτικό το γράμμα του Tirole στον Υπουργό πριν χρόνια αλλά και η στάση των mainstream καθηγητών να δημιουργούν εμπόδια στους heterodox μέσω της πλειοψηφίας τους στα τμήματα.
Περί ελεύθερης εισόδου, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και πρέπει να μπορεί να μπαίνει όποιος θέλει στο ΔΗΜΟΣΙΟ χώρο που αποτελούν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Το εάν μπαίνει κάποιος μέσα για να προβεί σε παράνομες δραστηριότητες προφανώς είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης. Εγώ για παράδειγμα, δεν μπορώ ως απόφοιτος του παπεί να περάσω από τη σχολή να δω έναν καθηγητή, μια παλιά αίθουσα κοκ;
foniko_sou_vla_ki έγραψε:Dimsabas έγραψε:soch έγραψε:Εκπαιδευτήρια Γεωργίου ΖώηΈχω από τον Ζώη προ 13 ετών. Διευθυντής/κάτοχος που είναι πρώτα δάσκαλος και μετά επιχειρηματίας, για αυτό δε μεγαλούργησε οικονομικά.
Τι εννοείς δεν μεγαλούργησε οικονομικά;
Έχει φτιάξει πολύ μεγάλη περιουσία αλλά στα οικογενειακά του ήταν πολύ άτυχος.
(τυχαίνει να είμαστε συγγενείς, δεν έχουμε πολλές επαφές)
μια χαρά επιχειρηματίας είναι (μιας και έχω περάσει κι εγώ από 'κει), παρόλο που είναι όντως και παιδαγωγός (αρκετά old school θα έλεγα) και ασχολείται πάρα πολύ με την επιχειρήση του, ακόμα και με πράγματα που άλλοι θα άφηναν στον αυτόματο
και παρόλο που τον συμπαθώ σαν άνθρωπο και πιστεύω κι αυτός το ίδιο όσο με θυμάται (που θυμάται τα πάντα), δεν ξέρω αν θα έστελνα το παιδί μου στο σχολείο του
δεν θεωρώ ότι πήρα και τις καλύτερες δυνατές βάσεις και το κατάλαβα όταν αργότερα πήγα σε περιβάλλον με πιο ανεβασμένο επίπεδο μαθητών όπου έπρεπε να προσπαθήσω πάρα πολύ να καλύψω έδαφος για να μην αισθάνομαι μειονεκτικά τώρα τα οικογενειακά ας τα αφήσουμε καλύτερα έξω από την κουβέντα, δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση.. όπως και διάφορα θέματα που μου κάθονταν άσχημα που μπορεί να είναι κάπως υποκειμενικά ή να τα έβλεπα εγώ διαφορετικά τότε που ήμουν μικρός σε σχέση με το πώς θα τα έβλεπα τώρα

γενικά πάντως είναι από τους ανθρώπους που μου έχει επηρεάσει την προσωπικότητά μου
diplomat έγραψε:Γενικότερα η όλη ιδέα της ελεύθερης διακίνησης ιδεών στα πανεπιστήμια έχει ξεπεραστεί, υπό την έννοια ότι στην δημοκρατία θα διακινώ τις ιδέες μου ελεύθερα ΟΠΟΥ θέλω, χωρίς περιορισμούς. Δηλαδή, μπορώ να διακινώ τις ιδέες μου στο πανεπιστήμιο αλλά δεν μπορώ, λόγου χάρη, στο δικαστήριο; Καταλαβαίνω βέβαια την ιδεολογική αξία που υπάρχει για τις γενιές που αντιμετώπισαν την μεσαιωνική επταετία.
Περί ελεύθερης εισόδου, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και πρέπει να μπορεί να μπαίνει όποιος θέλει στο ΔΗΜΟΣΙΟ χώρο που αποτελούν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Το εάν μπαίνει κάποιος μέσα για να προβεί σε παράνομες δραστηριότητες προφανώς είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης. Εγώ για παράδειγμα, δεν μπορώ ως απόφοιτος του παπεί να περάσω από τη σχολή να δω έναν καθηγητή, μια παλιά αίθουσα κοκ;
Ασφαλώς και μπορείς να μπεις στο πανεπιστήμιο, όπως στο νοσοκομείο, στο υπουργείο, οπουδήποτε. Δεν μπορείς όμως να το βρωμίζεις, να κολλάς τις αφίσες σου και να "καταλαμβάνεις" χώρους όποτε σου κ@υλώσει.
Hellenic tifosi έγραψε:Ασφαλώς και μπορείς να μπεις στο πανεπιστήμιο, όπως στο νοσοκομείο, στο υπουργείο, οπουδήποτε. Δεν μπορείς όμως να το βρωμίζεις, να κολλάς τις αφίσες σου και να "καταλαμβάνεις" χώρους όποτε σου κ@υλώσει.
diplomat έγραψε:Περί ελεύθερης εισόδου, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και πρέπει να μπορεί να μπαίνει όποιος θέλει στο ΔΗΜΟΣΙΟ χώρο που αποτελούν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Το εάν μπαίνει κάποιος μέσα για να προβεί σε παράνομες δραστηριότητες προφανώς είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης.
Και μία παρατήρηση δευτερευούσης σημασίας. Στα αγώνισματα του βρωμίζην, αφισοκολλίζην κλπ. τα γαλαζοπράσινα παιδάκια τα πηγαίνουν εξαιρετικά, λαμβάνοντας ένα μεγάλο (ενδεχομένως και το μεγαλύτερο) κομμάτι από την πίτα της άθλιας εικόνας των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας των ελ. Τα παιδιά αυτά μωρέ, των οποίων η παράταξη θα καταργήσει την μπίχλα, τις νεολαίες (ΛΟΛΕΝ) και το κοινό κρυολόγημα από τις ζωούλες μας τις τριτοδεύτερες.
< >
) με τις θέσεις της για την παιδεία.Μιλάμε για αρκετά descent εκτύπωση όχι φυλλάδιο.
Και την ίδια ώρα δεν είχαμε φωτοτυπικό γιατί είχε χαλάσει.
ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΖΟΥΔΙΑ ΕΝΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΨΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΠΑΝΩ ΔΑΠ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΑΜΟ.
Μαλάκες.
) όχι με τα μέσα της σχολής πάντως έχω ξαναπεί πως όταν μπήκα επί πασοκάρας η πασπ είχε τις γαμάτες εκτυπώσεις και οι δαπίτες ήταν φτωχομπινέδες και το '04 που βγήκαν στην εξουσία άρχισαν αυτοί τις γκλαμουριές και οι άλλοι έγιναν οι φτωχομπινέδες
σε μας εν τω μεταξύ δεν παίζει να υπήρχαν καν φωτοτυπικά για τις μεγάλες εκτυπώσεις στη σχολή, ένας από τους γύρω έπαιρνε τις δουλειές (είχα μπανίσει και το ρόλεξ
)#outsourcing
#ιδιωτική πρωτοβουλία

Καποιου ειδους τρολλαρισμα;
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Γιατί αρχίζεις από κασέτες του Παπακωνσταντίνου στα τραπεζάκια της ΠΚΣ και πριν το καταλάβεις, έχεις φτάσει στο αντάρτικο πόλεων:

Semper Vigilo