Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#818231 Κρίμα που οι Χρυσαυγίτες γυρίσατε την πλάτη στο κάλεσμα του Αλέξη.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Giuseppe Busso έγραψε:Κρίμα που οι Χρυσαυγίτες γυρίσατε την πλάτη στο κάλεσμα του Αλέξη.

Πηγανε Πλευση Ελευθεριας. Στο χωριο απο οτι εμαθα αυτο εριξαν.... μαζι με Κινημα 21 και Βελοπουλο. Αληθεια τι ανυπαρκτοι ειναι αυτοί? (του κινηματος 21)
Εκλογες φημολογειται νωριτερα απο τι 2 Ιουλιου και μακαρι. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#818235 Είναι λογική η χαρά των ψηφοφόρων της ΝΔ, μιλάμε για τεράστια νίκη με όσα που ισχύουν μέχρι τώρα.
Ο λαός πήρε ξεκάθαρη θέση, από εδώ και πέρα δεν χωράνε γκρίνιες, το αποτέλεσμα δίνει επιταγή εν λευκώ.
Μητσοτάκη, μην τους λυπηθείς, είναι φανερό πως δεν χόρτασαν ακόμη.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#818236 Στο 48,76% η συμμετοχή στις εκλογές
https://www.in.gr/2023/05/21/greece/sto ... s-ekloges/

Αναμενόμενο με τέτοια "προσφορά" κομμάτων.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#818237 Αν μετά από αυτά που ζήσαμε 1 στους 2 δεν πήγε να ψηφίσει, καλά μας κάνουν.
Τόσο αδιάφορος λαός δεν του αξίζει τίποτα καλό.

.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#818238 Ας μην ειμαστε υπερβολικοι, τα εχω γραψει και τα εχω πει.
Αυξησεις μισθων, επιδοματα, κινηθηκαν γρηγορα με την ακριβεια, εφτιαξε το καλατι του νοικοκυριου, διαφορα προγραμματα για τα σπιτια, επιδοτηση ρευματος.
Εσεις εχετε 0,13€ την κιλοβατωρα και εμεις στην Γερμανια σταθερα 0,40€...
Επενδυσεις στην χωρα, εξοπλιστικά.
Δεν βλεπω κάτι στραβό.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#818239 Εκλογές 2023 - Αχτσιόγλου: Αν αυτά είναι τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας
https://www.protothema.gr/politics/arti ... okies-mas/

Εφάκη σώσε μας
Άβαταρ μέλους
By rafi
Thomas_C200K έγραψε:Ας μην ειμαστε υπερβολικοι, τα εχω γραψει και τα εχω πει.
Αυξησεις μισθων, επιδοματα, κινηθηκαν γρηγορα με την ακριβεια, εφτιαξε το καλατι του νοικοκυριου, διαφορα προγραμματα για τα σπιτια, επιδοτηση ρευματος.
Δεν βλεπω κάτι στραβό.
Έτσι μια αλφάδια που λενε

.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
rafi έγραψε:
Δεν βλεπω κάτι στραβό.

.

Κοροιδευεις, αλλά εγω στην Γερμανια ειδα εκτοξευση τιμων σε σουπερ μαρκετ και ρευμα και γενικα παντου και δεν κανανε τιποτα. Και σε εσας κατω μοιρασανε χρημα....
Φοροελαφρυνσεις επισης
3 αυξησεις μισθων σε λιγοτερο απο ενα ετος, εγω θα παρω 5,5% του Χρόνου :rtfm: .
Δεν εχω φιλο κατω που να μην αμοιβεται καλα....
Ο χειροτερος παιρνει 1050€
Τζαμπα ενοικια μπροστα στα ρδελαμπου του εξωτερικου
θες κιαλλα? Θα εκνευριστεις αλλα εγω βλεπω οτι ειστε μια χαρα σε σχεση μεχρι το 2019.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
mousatos έγραψε:εδώ ο άλλος ξεπούλησε τη μακονία και περίμενε να βγεί :s_biggrin

Σε μερικους δημους στην βορεια Ελλαδα βγηκε πρωτος ο Αλεξης. Αλλα γενικα βγαινει 2ος δεν νομιζω να τους απασχολησε ιδιατερα το θεμα. Αλλιως θα εβγαζαν δευτερο κομμα την Ελληνικη Λυση.
Άβαταρ μέλους
By rafi
Thomas_C200K έγραψε:
rafi έγραψε:
Δεν βλεπω κάτι στραβό.

.

Κοροιδευεις, αλλά εγω στην Γερμανια ειδα εκτοξευση τιμων σε σουπερ μαρκετ και ρευμα και γενικα παντου και δεν κανανε τιποτα. Και σε εσας κατω μοιρασανε χρημα....
Φοροελαφρυνσεις επισης
3 αυξησεις μισθων σε λιγοτερο απο ενα ετος, εγω θα παρω 5,5% του Χρόνου :rtfm: .
Δεν εχω φιλο κατω που να μην αμοιβεται καλα....
Ο χειροτερος παιρνει 1050€
Τζαμπα ενοικια μπροστα στα ρδελαμπου του εξωτερικου
θες κιαλλα? Θα εκνευριστεις αλλα εγω βλεπω οτι ειστε μια χαρα σε σχεση μεχρι το 2019.
Το ότι η Γερμανία τον τελευταίο χρόνο δείχνει να αυτοκτονεί αλα Γκρέκα 2009 δεν σημαίνει αυτόματα ότι εδώ πέρα πάνε τα πραγματα καλά.
Αλλά πόσα να δώσει και ο Μητσοτάκης τι αλλο να μας κάνει και αυτός πια..

.