Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Pitt έγραψε:Γιατί το λές; Δεν είναι καλύτερα να αποκτήσεις σχετική ανοσία από το εμβόλιο από το να νοσήσεις;
Ακόμη κι αν νοσήσεις, τα συμπτώματα θα είναι πολύ ελαφρύτερα αν έχει προηγηθεί εμβόλιο. Κάνω λάθος; :hmmm:

θεωρητικά είναι καλύτερα, πολλά εμβόλια έχουν παρενέργειες κτλ...

βέβαια οι περισσότεροι γιατροί λένε να μην καπνίζεις κ καπνίζουν αυτοί περισσότερο :lol:
εγώ είμαι υπέρ των βασικών εμβολίων. πχ ηπατίτιδες, τριπλούν, διπλούν, κτλ. κατά της εποχ. γρίπης δεν έκανα ποτέ...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#169126 Κοίτα δεν μας πάνε με το ζόρι αλλά από τη μια μας ερχονται ανακοινώσεις συνέχεια, οι γιατροί είμαι μέσα στο κτήριο έτσι και αλλιώς στην κλινική, όλοι το κάνουνε οπότε πας και εσύ.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#169127 Τότε ρε συ Kilo δεν σας βάζουν , όπως εγραψες στο 1ο ποστ....
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#169136 Εδώ ταιριάζει το "Τράβα με κι ας κλαίω!" :lol:

Είναι πάντως απορίας άξιο το ότι διίστανται οι απόψεις των γιατρών σχετικά με τον εμβολιασμό για τον ιό της γρίπης. Το ΚΕΕΛΠΝΟ συστήνει εμβολιασμό σε όλους τους ασχολούμενους στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας. Απ΄ότι κατάλαβα, συστήνει εμβολιασμό σε όλο τον πληθυσμό, θεωρεί όμως ως "δικαιούχους συνταγογράφησης" του εμβολίου μόνο τις ομάδες υψηλού κινδύνου. Υποθέτω ότι αυτό γίνεται λόγω κόστους.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Pitt έγραψε:Εδώ ταιριάζει το "Τράβα με κι ας κλαίω!"

Είναι πάντως απορίας άξιο το ότι διίστανται οι απόψεις των γιατρών σχετικά με τον εμβολιασμό για τον ιό της γρίπης. Το ΚΕΕΛΠΝΟ συστήνει εμβολιασμό σε όλους τους ασχολούμενους στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας. Απ΄ότι κατάλαβα, συστήνει εμβολιασμό σε όλο τον πληθυσμό, θεωρεί όμως ως "δικαιούχους συνταγογράφησης" του εμβολίου μόνο τις ομάδες υψηλού κινδύνου. Υποθέτω ότι αυτό γίνεται λόγω κόστους.

Οι επαγγελματίες υγείας πρέπει να εμβολιάζονται για 2 λόγους,και για να προστατευτούν οι ίδιοι γιατί έρχονται σε επαφή με πολλούς ασθενείς και για να σπάσει η αλυσίδα της μετάδοσης.Ο εοπυυ καλύπτει το εμβόλιο για όσους είναι πάνω απο 60,ή ανεξάρτητα από ηλικία ,έχουν κάποιο σοβαρό προβλημα υγείας όπως διαβήτη,νεοπλασιες,κλπ ,εγκύους,παχύσαρκους και σε όσους φροντίζουν άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας ή βρέφη

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#171538 Το χθεσινό βράδυ ήταν απίθανο. Ανά μία ώρα κάποιος ξυπνούσε για τουαλέτα (εναλλάξ όλη η οικογένεια).
Δεύτερος γύρος γαστρεντερίτιδας μέσα σε 5 μέρες... wtf??
Όχι ότι έχει σημασία αλλά αναρωτιέμαι αν δεν πέρασε ποτέ η προηγούμενη ή αν την τσιμπήσαμε εκ νέου. Ελπίζω να μην πάει έτσι η σχολική χρόνια...

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#171539 Πακέτο... Ειδικά αν το έχετε όλοι μαζί και έχει τα κλασικά συμπτώματα αδυναμίας, Ποιος να φροντίσει ποιον.
Περαστικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#171542 Ευχαριστούμε. Έτσι ακριβώς. Και ποιον από τους παππούδες τολμάς να φέρεις σπίτι να βοηθήσει; Και το χειρότερο ότι τα συμπτώματα αδυναμίας τα έχουμε μόνο οι μεγάλοι. Οι μικροί από τις 7 στο πόδι με την κλασική αστείρευτη ενέργεια...

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#171574 Περαστικά Σκωτσέζε. Κυκλοφορεί πολύ. Έχω γνωστούς παντού που ταλαιπωριούνται. :thumbsdown:

Σχετικό με υγεία. Ξεκίνησα να φοράω φακούς επαφής μετά απο την τελευταία εξέταση. 3 μέρες δηλαδή 3 17ώρα συνεχόμενης χρήσης και δεν έχω καμία ενόχληση. Το βάλε το πρωί το καταφέρνω με την 3-4η προσπάθεια σε κάθε μάτι και το βγάλε ακόμα πιο εύκολα. Απίστευτο feeling να βλέπεις πεντακάθαρα χωρις κάτι (εμφανέστατα) πρόσθετο στο πρόσωπο σου και μεγαλύτερο οπτικό πεδίο. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Scotch έγραψε:Το χθεσινό βράδυ ήταν απίθανο. Ανά μία ώρα κάποιος ξυπνούσε για τουαλέτα (εναλλάξ όλη η οικογένεια).
Δεύτερος γύρος γαστρεντερίτιδας μέσα σε 5 μέρες... wtf??
Όχι ότι έχει σημασία αλλά αναρωτιέμαι αν δεν πέρασε ποτέ η προηγούμενη ή αν την τσιμπήσαμε εκ νέου. Ελπίζω να μην πάει έτσι η σχολική χρόνια...

Tapatalk & XT1068

Περαστικά σας φίλε
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#171615 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά :)
Και είχα προγραμματίσει για τη Δευτέρα επίσκεψη στα μέρη σου Βασίλη :ninja:

Sent >
Άβαταρ μέλους
By GTS
Scotch έγραψε:Σας ευχαριστώ όλους παιδιά :)
Και είχα προγραμματίσει για τη Δευτέρα επίσκεψη στα μέρη σου Βασίλη :ninja:

Sent >

Φαγατε ντελιβερι;
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
JasonLouk έγραψε:Απίστευτο feeling να βλέπεις πεντακάθαρα χωρις κάτι (εμφανέστατα) πρόσθετο στο πρόσωπο σου και μεγαλύτερο οπτικό πεδίο. :inlove:

13 χρόνια φοράω φακούς, πλέον αν φορέσω ολόκληρη μέρα γυαλιά για να ξεκουραστούν τα
μάτια ζαλίζομαι. Τα βγάζω πολύ συχνά και τα καθαρίζω, δεν ανέχομαι το παραμικρό πάνω τους.
Τα μάτια αργούν να εστιάσουν, το οπτικό πεδίο είναι μικρότερο και εκτός αυτού, σωστά βλέπεις
μόνο στο κέντρο του φακού, πρέπει να κουνάς περισσότερο το κεφάλι για να κοιτάς ευθεία.
Όλα τα παραπάνω προβλήματα οξύνονται το βράδυ. Έχω λιπαρό δέρμα στη μύτη και σε συνδιασμό
με την λιπαρότητα πίσω από τα αυτιά γλιστράνε μπροστά και βλέπω ακόμα χειρότερα. Για το
καλοκαίρι με τον ιδρώτα δεν το συζητάμε καν, κάθε τρεις και λίγο τα πατάω με το δάχτυλο για να
κάτσουν σωστά. Ένα απόγευμα του Αυγούστου που έπλενα τη μηχανή μου έπεσαν 3 φορές κάτω :lol:
Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τους φακούς επαφής.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#171625 @ GTS: Όχι delivery ακριβώς, κάτι μικρά αλμυρά donuts από νανου (κατεψυγμένα). Το ότι έσκασε σε όλους μαζί μέσα στη νύχτα ενδεχομένως παραπέμπει σε τροφικό. Βέβαια εγώ είχα από το πρωί τις ενοχλήσεις. Άντε βγάλε άκρη...

Sent >