Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
NickTG έγραψε:
mirage έγραψε:Ο limited one παντως ηταν ιδρυτικο μελος εδω. Πολυ γέλιο. Μας διαβαζουν ανελλιπως και μπραβο τους.

Sent from Corsair's brick

Ο οποίος έσβησε το ποιος είναι στο αρχικό του μήνυμα αλλά έχει μείνει το quote από κάτω. :s_tongue

1) lynx :rtfm:
2)o αληθινος ποιο μελος του περιοδικου ειναι? :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
kyr80 έγραψε:Δηλαδή ο Ιταλάκιας είναι υπαρκτό πρόσωπο;
Και όλα αυτά που γράφονται από αυτόν, δεν είναι τρολάρισμα;; :help:

Αδυνατώ να το πιστέψω :omg:

Και ο άγιος βασίλης δεν υπάρχει! :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By billakos
#32273 Πως αλλάζουν οι καιροί...
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
rx8_drifter έγραψε:
NickTG έγραψε:
mirage έγραψε:Ο limited one παντως ηταν ιδρυτικο μελος εδω. Πολυ γέλιο. Μας διαβαζουν ανελλιπως και μπραβο τους.

Sent from Corsair's brick

Ο οποίος έσβησε το ποιος είναι στο αρχικό του μήνυμα αλλά έχει μείνει το quote από κάτω. :s_tongue

1) lynx :rtfm:
2)o αληθινος ποιο μελος του περιοδικου ειναι? :lol:

viewtopic.php?p=1177#p1177
Άβαταρ μέλους
By italakias
Orestisren έγραψε:Πολύ αξία δίνεται σε τελειωμένα άτομα. Πάρα πολυ

Tα ξερεις προσωπικα αυτα τα ατομα και λες οτι ειναι τελειωμενα;
Η ετσι γραφεις για να δειξεις την εμπαθεια σου;
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
#32318 Αν και έχει ερωτηθεί καλοπροαίρετα και από άλλους, θα το κάνω και εγώ μια ακόμα φορά:
γιατί ασχολείστε ακόμα με το 4τφορουμ;
Εγώ με όσα έμαθα "κρύωσα" (ειδικά αυτό με το παιδάκι στη γιορτή με τσάτισε περισσότερο απ' όλα λόγω της θετικής άποψης που είχα τόσα χρόνια για κάποιους)! Έτσι, σταμάτησα -εδώ και 2 μήνες- να γράφω εκεί και σταμάτησα να παίρνω και το περιοδικό μετά από 26 χρόνια. Έσπασα την συνήθεια μου και αυτός ήταν ο τρόπος της διαμαρτυρίας μου!
Το αν θα τους διαβάσω κάποια στιγμή στο μέλλον; Ίσως το κάνω για να βρω κάποια πληροφορία εφόσον είναι ακόμα διαθέσιμη...μέχρι εκεί!
Εφόσον λοιπόν το παλιό 4τφόρουμ μετακόμισε σχεδόν ολόκληρο εδώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κοριδεύουμε ή να τρολάρουμε όσους το διοικούν ή γράφουν σε αυτό! Καλά κάνουν αυτοί που το διατηρούν καλά κάνει και το δικό μας φόρουμ που υπάρχει...
Όλα τα άλλα με συγχωρείτε αλλά είναι κακοήθειες. Αν μάλιστα το συνεχίζουν από εκεί τόσο το καλύτερο για το δικό μας φόρουμ διότι αποδεικνύει ότι είχατε/ειχαμε δίκιο που φύγατε/φύγαμε!
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#32319 Αγαπητέ ιταλάκια καμιά εμπαθεια μαζί σου κι ειλικρινά ούτε θα κάτσω να ασχοληθω
Τα στερνά τιμούν τα πρώτα
Άβαταρ μέλους
By Marios
DAP έγραψε:
corsair έγραψε:

συγνωμη, εγω βαζω. Δεν ειμαστε χτεσινοί και το θέμα μας αφορά. Το να πηγαίνεις και να συμμετέχεις ενισχυοντας εμμέσως πλην σαφώς καποιους που φέρθηκαν με τον τροπο που φέρθηκαν σε χαρακτηρίζει... σε χαρακτηριζει εσενα που ξέρεις τι εχει γίνει. Οχι τον ασχετο.

Προσέχουμε τις συναναστροφές μας...

Αν μου επιτρεπεις αλλα εχω διαφορετικη γνωμη....Απο το αλλο φυγαμε/αποχωρισαμε για λογους που δεν χρειαζεται να ξαναειπωθουν αλλα δεν ξερω για σας αλλα εγω αφησα φιλους που δεν θελω να χασω τη παρεα τους και θελω να πιστευω και αυτοι τη δικη μου και μιας και αρνουνται να αλλαξουν στασιδι βρηκα τη λυση να ειμαι και στα δυο.Δεν θεωρω οτι η παρουσια μου εκει ενισχυει τον ιδιοκτητη του φορουμ οπως το ιδιο ακριβως συμβαινει με την απο δω μερια.

Ωπ τώρα το είδα αυτό.
+οο στον DAP, μία απ τα ίδια κι εγώ.