Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
trident1971 έγραψε:....τον πατέρα μιας οικογένειας από ένα χωριό της Μεσαράς του Ηρακλείου Κρήτης....

....των κοριτσιών ηλικίας 16,5 και 20,5 ετών....

....με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου.

Καταρχάς, εγίνονται αυτά τσα πράματα ευτούνου κάτου τσι Κρήτη ?

Κατά δεύτερον, το ζουμί είναι στο "16,5" και "έκθεση ανηλίκου", καθώς αν ήταν και οι δύο γαϊδάρες πάνω από 18, θα τους έλεγε ο κυρ-εισαγγελέας "άιντε ρε κορίτσα μαζευτείτε, για θα τσι μαζέψετε μαζεμένες" :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#108690 Φωτό έχουμε από το περιστατικό; :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Dodger έγραψε:Φωτό έχουμε από το περιστατικό; :metalo:

Το εδειξε ο σκαι πριν κανα 2ωρο στη Μπουσδουκου!!

.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#108941 Προβλέπω η κλειδαριά να παραμένει αλλά με τις κόρες μέσα στο σπίτι..... η μικρή θα ξαναβγεί όταν κλείσει τα 18.... :lol:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#108975 με 3:1 αναλογία φύλου και θηλυκά στα 16-18ετών, μη μείνει κανάς πατέρας έξω από την κλειδωμένη πόρτα τελικά μέχρι να κλείσει τα 81 :lol:
Άβαταρ μέλους
By soch
#108977 Ο μικρός (2,5) δεν μπορούσε να κοιμηθεί από τις μυξούλες. Κατά τις 2:30 ορός, λίγο ζεστό γάλα (να ηρεμήσει ο λαιμός), λίγο ζακ & κουάκ να ξεχαστεί και ευτυχώς ηρέμησε και ξεκουράστηκε. Και μεις το ίδιο.
Με εντυπωσίασε ευχάριστα, όταν έλειπαν με τη μαμά του στην πεθερά μου και περάσαμε 4-5 λεπτά στο τηλέφωνο να μιλάμε για την ημέρα μας. Τα επίπεδα επικοινωνίας βελτιώνονται εντυπωσιακά μήνα με το μήνα.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#108979 Ενοχοι κριθηκαν οι κατηγορουμενοι γονεις, εισεπραξαν απο 10 μηνες.

Καλοι |λογοκρισία| και στο δικαστηριο. Θα ειχε ενδιαφερον να δουμε την εξελιξη του επεισοδιου.
Άβαταρ μέλους
By criuser
#109014 Μιά χαρά απόφαση είναι . Να κοπούν οι κουραδομαγκιές στο καφενείο και από τον πατέρα και από τους άλλους εκεί .
Αλλωστε δεν είναι μακρυά η εποχή των εγκλημάτων τιμής στην χώρα μας , ενώ συνεχίζονται από τους ξένους στις χώρες τους , αλλά και εδώ .
Άβαταρ μέλους
By bill33
criuser έγραψε:Μιά χαρά απόφαση είναι . Να κοπούν οι κουραδομαγκιές στο καφενείο και από τον πατέρα και από τους άλλους εκεί .
Αλλωστε δεν είναι μακρυά η εποχή των εγκλημάτων τιμής στην χώρα μας , ενώ συνεχίζονται από τους ξένους στις χώρες τους , αλλά και εδώ .

:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
trident1971 έγραψε:Ενοχοι κριθηκαν οι κατηγορουμενοι γονεις, εισεπραξαν απο 10 μηνες.

Καλοι |λογοκρισία| και στο δικαστηριο. Θα ειχε ενδιαφερον να δουμε την εξελιξη του επεισοδιου.

Όλη η ιστορία έγινε για την ανήλικη -προφανώς- γιατί η ενήλικη γαϊδάρα τι να πει ? "Είμαι ενήλικη, αλλά θέλω πρακτικά ένα ξενοδοχείο να μπαίνω και να βγαίνω όποτε γουστάρω ?".

Την εξέλιξη δεν θα τη μάθουμε ποτέ, γιατί θα είναι κάτι το τόσο απλό όσο ότι σε 1,5 χρόνου los poulos και οι δύο, και ότι και αν περίμεναν ως προίκα, θα πάρουν τα τρία πουλάκια και θα πλέξουν δικά τους πουλόβερ :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
criuser έγραψε:Μιά χαρά απόφαση είναι . Να κοπούν οι κουραδομαγκιές στο καφενείο και από τον πατέρα και από τους άλλους εκεί .

WTF?
Τι ειδους οικογενειακη γαληνη θα βρεθει μετα απο ενα τετοιο συμβαν? :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By criuser
#109032 Είμαι άντρας , δεν έχω κόρη , αλλά έχω φίλους που έχουν και ξέρω και τις μλκ που λέμε εμείς οι άντρες , αλλά και οι γυναίκες όταν γίνουν γριές και πεθερές και το κοκό ανύπαρκτο , τι λένε γιά τις άλλες γυναίκες τις νέες .

Λοιπόν στα χωριά και στις μικρές πόλεις , το κουτσομπολιό συνεχίζει ακάθεκτο . Κάθε κοπέλλα που θα κάνει σχέση στο χωριό και δεν παντρευτεί , θεωρείται πρώην γκόμενα του τάδε και κανείς δεν την πλησιάζει .

Ετσι πιάνει δουλειά σαν σερβιτόρα σε κοντινή μεγάλη πόλη και εκεί τις βρίσκει το γνωστό μέλος του τοπικού :innocent:

Αν δεν έπεφτε η καμπάνα στο χωριό ο πατέρας θα πούλαγε μούρη , αλλά θα έκανε και σχολή και ανταγωνισμό .

Ενώ τώρα τα λεφτουδάκια θα τον πονέσουν και η μαγκιά θα κοπεί . Και μιμητές δεν θα υπάρξουν .
Άβαταρ μέλους
By bill33
Άβαταρ μέλους
By edmond
trident1971 έγραψε:

WTF?
Τι ειδους οικογενειακη γαληνη θα βρεθει μετα απο ενα τετοιο συμβαν? :s_whiteflag

η οικογενειακη γαληνη εχει χαθει προ πολλου για να φτασουν τα πραγματα εκει.
από την στιγμη που ουσιαστικα εχασαν τον ελεγχο οι γονεις.
Άβαταρ μέλους
By criuser
#109324 Ο μπαμπάς όμως την πλήρωσε , γιατί είχε δείρει άλλη κόρη και είχε καταδικαστεί . Η μικρή δεν θέλει να γυρίσει στο σπίτι .

Εδώ χρειάζεται ένα μαθηματάκι ο μλκας . Επρεπε να υπάρχει κοινωνική εργασία , λίγο υποτιμητική γιά να ξεφτιλιστεί στο καφενείο και να κοπούν οι κουραδομαγκιές από τους κουραδόμαγκες .