Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
EDDIE_147 έγραψε:Και αμα δεν εχεις "projectαρες"? Ρε παιδι μου, τι project να εχεις σε 2 εταιριες με αυτοκινητα και μια οικογενειακη επιχειρηση χονδρεμποριου που ανελαβες οταν ηρθε ο καιρος? Εκανες τη δουλεια σου (στις πρωτες), ετρεχες το μαγαζι (στο δευτερο), ωραια, δεν ειναι κατι αξιο λογου.
Στις μεν εταιρείες με αυτοκίνητα επέκτεινες το πελατολόγιο σου ενώ προχώρησες στις x ενέργειες για να δεις τι ήθελε το υφιστάμενο πελατολόγιο σου και έκανες τις ψ ενέργειες για να το κρατήσεις πιστό.
Στη δε επιχείρηση χονδρεμπορίου έκανες το Α το οποίο μείωσε το κόστος της επιχείρησης κατά τόσο, έκανες το Β που αύξησε την κερδοφορία κατά τόσο, έφερες τα τάδε προϊόντα που διατήρησαν το τζίρο σε περίοδο που αυτός έπεφτε και έχανες πελάτες που θα ψώνιζαν και άλλα πράγματα.
) αλλα δεν το λεω για να το παιξω γαμικος, ετσι κ αλλιως ουτε με ξερει κανεις εδω μεσα για να κανω διαφημιση, ουτε τιποτα τετοιο. Συχνα πυκνα διαφοροι μου λενε διαφορα τυπου "εισαι πανεξυπνος" και "μπορεις να κανεις τα παντα" και αμεσως εγω σκεφτομαι (απο μεσα μου
) "ρε μπας και ειστε εσεις χαζοι ή/και αχρηστοι, για να νομιζετε απο ΑΥΤΑ τα ταδε που ξερω/κανω/καταφερνω οτι εγω ειμαι πανεξυπνος ή ικανος?" 
kacey έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Και αμα δεν εχεις "projectαρες"? Ρε παιδι μου, τι project να εχεις σε 2 εταιριες με αυτοκινητα και μια οικογενειακη επιχειρηση χονδρεμποριου που ανελαβες οταν ηρθε ο καιρος? Εκανες τη δουλεια σου (στις πρωτες), ετρεχες το μαγαζι (στο δευτερο), ωραια, δεν ειναι κατι αξιο λογου.
Στις μεν εταιρείες με αυτοκίνητα επέκτεινες το πελατολόγιο σου ενώ προχώρησες στις x ενέργειες για να δεις τι ήθελε το υφιστάμενο πελατολόγιο σου και έκανες τις ψ ενέργειες για να το κρατήσεις πιστό.
Στη δε επιχείρηση χονδρεμπορίου έκανες το Α το οποίο μείωσε το κόστος της επιχείρησης κατά τόσο, έκανες το Β που αύξησε την κερδοφορία κατά τόσο, έφερες τα τάδε προϊόντα που διατήρησαν το τζίρο σε περίοδο που αυτός έπεφτε και έχανες πελάτες που θα ψώνιζαν και άλλα πράγματα.
Προσεξε να δεις τωρα το προβλημα μου. Ωραια, τα εκανα αυτα που λες. Αλλα δεν θα θεωρω επιτευγματα (ποσο μαλλον "projectαρες"), απλα εκανα τη δουλεια μου. Δηλαδη μου φαινεται κουφο να καθομαι να λεω "κοιταααααα, μειωσα το κοστος της επιχειρησης επειδη εκανα το ταδε και το δεινα κλπ κλπ" γιατι πολυ απλα αυτα ειναι αυτα που επρεπε να κανω.
Γενικα εχω το εξης θεμα: συχνα πυκνα μου λενε οι τριγυρω μου (και δεν μιλαω για τη μαμακα και το μπαμπακα που ειναι περηφανοι για το γιο) οτι εχω πετυχει αυτο, οτι ειμαι εξυπνος γιατι ταδε, οτι καταφερα να κανω το δεινα, οτι μπορω να κανω τα α,β,γ. Το θεμα μου ειναι οτι η απαντηση μου σε ολα τα παραπανω ειναι "ε σιγα το κατορθωμα" εως "ε σιγα τη |λογοκρισία| που εκανα, δουλεια μου ειναι". Να το πω αλλιως, θα ακουστει ψωνισμενο και καποιοι μπορει να ειρωνευτουν () αλλα δεν το λεω για να το παιξω γαμικος, ετσι κ αλλιως ουτε με ξερει κανεις εδω μεσα για να κανω διαφημιση, ουτε τιποτα τετοιο. Συχνα πυκνα διαφοροι μου λενε διαφορα τυπου "εισαι πανεξυπνος" και "μπορεις να κανεις τα παντα" και αμεσως εγω σκεφτομαι (απο μεσα μου
) "ρε μπας και ειστε εσεις χαζοι ή/και αχρηστοι, για να νομιζετε απο ΑΥΤΑ τα ταδε που ξερω/κανω/καταφερνω οτι εγω ειμαι πανεξυπνος ή ικανος?"
με απλα λογια: αυτα με τα οποια κανω εντυπωση στους τριγυρω μου, εμενα μου φαινονται απλα, αυτονοητα ή και τα δυο. Και γενικα το να μιλαω για τη παρτη μου και να με διαφημιζω λεγοντας "εχω κανει εκεινο, το αλλο, το παραπερα" δεν μου βγαινει.
trident1971 έγραψε:Οσο το να "μη διαφημιζεις τον εαυτο σου", εμεις βλεπουμε ενα τυπο που αρκετα συχνα γραφει για το τι του συνεβη/εχει συμβει στους δρομους, και το πως το αντιμετωπισε (ρακετες κλπ). Εγω μπορει να το θεωρω διαφημιση, εσυ να το λες "ημερολογιο"
kacey έγραψε:Κατανοητα.trident1971 έγραψε:Οσο το να "μη διαφημιζεις τον εαυτο σου", εμεις βλεπουμε ενα τυπο που αρκετα συχνα γραφει για το τι του συνεβη/εχει συμβει στους δρομους, και το πως το αντιμετωπισε (ρακετες κλπ). Εγω μπορει να το θεωρω διαφημιση, εσυ να το λες "ημερολογιο"
Εγω το λεω "ψυχοθεραπεια" (και το πως τους αντιμετωπιζω, και οτι τα γραφω εδω)
kacey έγραψε:Προσεξε να δεις τωρα το προβλημα μου. Ωραια, τα εκανα αυτα που λες. Αλλα δεν θα θεωρω επιτευγματα (ποσο μαλλον "projectαρες"), απλα εκανα τη δουλεια μου. Δηλαδη μου φαινεται κουφο να καθομαι να λεω "κοιταααααα, μειωσα το κοστος της επιχειρησης επειδη εκανα το ταδε και το δεινα κλπ κλπ" γιατι πολυ απλα αυτα ειναι αυτα που επρεπε να κανω.
Anonymous Founder έγραψε:Σπουδές αναφέρεις πρώτες, εγώ δεν έχω δει κάποιο βιογραφικό να μην τις αναφέρει στην αρχή.
Μια σελίδα είναι αρκετή, αν γράφεις τα σωστά πράγματα.
dimitris έγραψε: Για να μην πούμε για αναφορές σε ηλικία, οικογενειακή κατάσταση, φωτογραφία, που στην Ευρώπη είναι σχεδόν must αλλά στην Αμερική no-go.

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]