Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Τα συλλαλητήρια δεν έγιναν γιατί δεχόμασταν απειλές για τα εδάφη μας, έγιναν γιατί δεν θέλαμε κάποιοι να χρησιμοποιήσουν το όνομα που θεωρούμε εντελώς δικό μας (κάτι που δεν είναι απολύτως λογικό, γιατί όλοι θα πουν πως η Μακεδονία σαν περιοχή μοιράζεται σε 3 κράτη (Ελλάδα, Βουλγαρία, FYROM).
Άρα, δεν ήταν καθόλου ευγενής ο σκοπός και το αποτέλεσμά του ήταν πως εν τέλει, η FYROM σε όλο τον κόσμο είναι πλέον γνωστή σαν Macedonia.
Βλέπω πάντως πως είσαι εντελώς στην γραμμή Σαμαρά, γνωστός μακεδονομάχος κι αυτός... :vava:

Εμένα πες με περίεργο, αλλά αν ο άλλος θέλει να λέγεται Μακεδόνας ή Μπουχέσας, ποσώς με ενδιαφέρει. Ούτως ή άλλως και για τους υπόλοιπους Έλληνες, οι Μακεδόνες πάντα κατακτητές ήταν, τω καιρώ εκείνω, δεν θα σκάσω κιόλας που θέλουν κι άλλοι ένα κομματάκι ιστορίας για την πάρτη τους.

Ξαναλέω, αν δεν γουστάρεις ΔΕΝ πηγαίνεις, αλλά όλο αυτό το butthurt δεν το καταλαβαίνω... Στην τελική, όλοι αυτοί διαδηλώνουν για κάτι που αν γίνει, κι εσύ θα ωφεληθείς λογικά. Απλώς μάλλον δεν μπορείς να ξεκολλήσεις το μυαλό σου από την πιθανότητα να σε φορολογήσουν για τα ακίνητα περισσότερο και από τον ΕΝΦΙΑ και ομολογώ πως με αυτά που διαβάζω, το θεωρώ πολύ πιθανό για όσους έχουν παραπάνω από ένα σπίτι στο όνομά τους, άρα είσαι για μένα δικαιολογημένος: κανένας δεν απολαμβάνει να πληρώνει παραπάνω...

Πολύς κόσμος σε όλο τον κόσμο διαδήλωσε πάντως, πολλοί από αυτούς δεν ήταν καν Έλληνες. Όλοι αυτοί μαζεύτηκαν για να διαδηλώσουν πως δεν γουστάρουν άλλη λιτότητα και θέλουν αλλαγή πολιτικής. Εσύ μπορεί να μην το θέλεις ή να μην το γουστάρεις αυτό, αφού μπορεί να σου άρεσε η προηγούμενη κατάσταση. Αυτό είναι δικό σου θέμα πάντως. Οι διαδηλωτές, πολύ καλά κάνουν αυτό που κάνουν.

Εμένα πες με περίεργο, αλλά βρίσκω πολύ πιο ευγενή σκοπό ενός συλλαλητηρίου την υπεράσπιση της αποκλειστικότητας της χρήσης του ονόματος Μακεδονία από την Ελλάδα (και πάντα ήμουν με τον Μητσοτάκη στο θέμα, οπότε, BITCH PLEASE, μην λες ΣΕ ΕΜΕΝΑ ότι τάσσομαι με τον Σαμαρά :s_crazy ), από την τωρινή απαίτηση για το κούρεμα ενός χρέους.

Επειδή όμως βλέπω μια προσπάθεια απαξίωσης, να σου θυμίσω ότι το Μακεδονικό ήταν πολύ περισσότερο από ένα απλό όνομα. Να σου θυμίσω ότι τα Σκόπια έκαναν και κάνουν συστηματική προσπάθεια να σφετεριστούν όχι απλά το όνομα, αλλά την ίδια την ιστορία μας. Το να λοιδορείς λοιπόν αυτούς που βγήκαν στους δρόμους να διατρανώσουν την αντίθεση τους σε αυτό, είναι τουλάχιστον ατυχές. Ειδικά όταν τους υποβαθμίζεις σε σύγκριση με αυτούς που βγαίνουν τώρα στους δρόμους απαιτώντας περισσότερα χρήματα.

Η αποτελεσματικότητα των συλλαλητηρίων τότε και τώρα εκτιμώ ότι θα είναι πανομοιότυπη. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι λοιδορώ κανέναν. Όπως παρατηρούσα με ενδιαφέρον όσους διαδήλωναν τότε, έτσι το κάνω και τώρα.

H ιστορία είναι περίεργο πράγμα, σίγουρα πάντως δεν έχουμε εμείς το αποκλειστικό franchise. Αν κάποιοι γουστάρουν να νιώθουν απόγονοι του Αλέξανδρου, ας νιώθουν, εμένα δεν με ενδιαφέρει.
Το γαμάτο είναι πως νομίζεις πως δεν πιάνουμε το υπονοούμενο: εκείνοι ήταν καλοί γιατί διαδήλωναν για την Ελλάδα χωρίς να ζητούν λεφτά , ετούτοι εδώ θέλουν λεφτά.
Ναι Χρήστο Λάππα, αν ο άλλος δεν έχει δουλειά, δεν έχει να φάει καλά καλά και γενικώς δεν έχει στον ήλιο μοίρα, θέλει λεφτά. Το να προσφέρεις σε κάποιον τρόπους να ζήσει ανθρώπινα, είναι ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ πιο σημαντικό από το οποιοδήποτε όνομα (γιατί για το όνομα είχαν κατέβει όλοι αυτοί τότε).
Αν εσύ είσαι βολεμένος (γιατί τέτοιος είσαι, μπορεί να μην το αποδέχεσαι, αλλά ζεις ανετότατα, βγάζοντας ελάχιστα από την δουλειά σου), δεν μπορείς να κοιτάς απαξιωτικά και να κουνάς το δάχτυλο σε άλλους που ούτε δουλειά έχουν, ούτε μπορούν να ζήσουν χωρίς τρομακτικές στερήσεις.
:rtfm:
Δεν με ενδιαφέρει πώς κατάφερες να είσαι άνετος, αλλά όσο θεωρείς πως εσύ είσαι ο γαμάτος και ο αξιοπρεπής που δεν ζητάει λεφτά και κούρεμα του χρέους και οι άλλοι που κατεβαίνουν να διαδηλώσουν είναι οι κηφήνες που θέλουν να τους χαριστούν τα χρέη, κάνεις ΛΑΘΟΣ.
Το ότι κάποιοι είναι σε αυτή την θέση, και εμείς σε κάποια καλύτερη, είναι πάνω απ' όλα θέμα τύχης, γιατί θα μπορούσες εύκολα να την πατήσεις, όποιος κι αν είσαι: πόσοι και πόσοι είχαν δάνειο για ένα σπίτι και βρέθηκαν χωρίς δουλειά; Με ανεργία στο 30% να θυμίσω...
Είναι φανερό πως δεν καταλαβαίνεις το διακύβευμα, νομίζεις πως πρέπει να πληρωθεί καλά και σώνει ένα χρέος, που ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να πληρωθεί. Ό,τι μα ό,τι και να γίνει. Οπότε, μπορεί να στενοχωρεθείς, αλλά να είσαι σίγουρος πως το χρέος με κάποιον τρόπο και σε τιμές παρούσας αξίας, θα κουρευτεί, όχι άμεσα, αλλά σε 10 ή 20 χρόνια από τώρα. Μπορεί να το σερβίρουν διαφορετικά από "κούρεμα" για να μην χαλαστούν κάποιοι σαν εσένα, αλλά επί της ουσίας αυτό θα γίνει.
Αν και το ακόμη πιο σημαντικό που διακυβεύεται αυτές τις μέρες, είναι τα πρωτογενή πλεονάσματα που προσπαθούν ν' αλλάξουν. Γιατί φέτος πρέπει να βρεθεί 3%, όταν ακόμη και το 1.5% το περσινό, είναι όπως όλοι γνωρίζουμε πέτσινο. Για να βρεθεί το 3% φέτος και το 4.5% του χρόνου, θα πρέπει να εφαρμοστούν πολιτικές που ούτε μπορούμε να φανταστούμε.
:help:
Άβαταρ μέλους
By IKE
Corto Maltese έγραψε:@ ΙΚΕ
Εκτός από δηλωτικό |λογοκρισία| για αυτόν που το αναφέρει, θα σου ήταν εύκολο να μου δώσεις ένα λόγο για τον οποίο ένας κομμουνιστής πρέπει να σπουδάζει στη Ρωσία;

Αρκεί το δηλωτικό |λογοκρισία|.

REALZEUS έγραψε:
IKE έγραψε:Ωραία όλα αυτά που γράφετε ότι θα ήταν καλύτερα εκτός ευρώ, θα έχετε υπολογίσει το εισόδημά σας και τις επιπτώσεις του.

Φανταστείτε όμως κάποιον πχ που εμπορεύεται χαρτικά και ζει σε μία πόλη στην Ελλάδα. Με την έξοδο από το ευρώ, όλα τα πάγια θα αυξηθούν από πολύ έως πάρα πολύ. Πετρέλαιο, ρεύμα, τηλέφωνα κλπ, όλα αυξάνονται. Οπότε το πάγιο κόστος ανεβαίνει τρελά. Η εγχώρια πελατεία* επειδή είναι σε ανάλογη κατάσταση, επίσης θα πληγεί οπότε ο τζίρος θα πέσει. Η πελατεία από το εξωτερικό θα προτιμήσει εμπόρους (που προμηθεύονται από τους ίδιους με τον τύπο στο παράδειγμά μας) από άλλες χώρες (εντός ΕΕ πχ) που δεν θα έχουν τα τεράστια ελληνικά πάγια κόστη.

Είμαστε ήδη ακριβότεροι από όλες τις γειτονικές χώρες (πλην Ιταλίας προφανώς), αλλά μην αφήνεις την πραγματικότητα να σου χαλάσει το όνειρο. :lol:

Έτσι μπας και καταλάβεις τι έγραψα, η Ουγκάντα είναι φθηνότερη από την Ελλάδα (ημερομίσθιο ~1 ευρώ). Εσύ, πόσα προϊόντα προέλευσης Ουγκάντας χρησιμοποιείς?

Το'πιασες τώρα τσάκαλε?
Άβαταρ μέλους
By liostemi
Χρήστος Λάππας έγραψε:
liostemi έγραψε:Στο μόνο που απάντησα ήταν η αρχική "βεβαιότητα" του Χ.Λ. ότι προκειται για "έργο" του ΣΥΡΙΖΑ (η "βεβαιότητα" συμπεραίνεται από τον τρόπο διατύπωσης), παραθέτοντας την "πηγή", αλλά και πάλι ο Χ.Λ. συνεχίζει να αμφιβάλλει, απαιτώντας μάλιστα με κεφαλαία ΑΜΕΣΗ αποκατάσταση της... τάξης από τον ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ πρόκειται για Υ.Α. της ΝΔ/ΠΑΣΟΚ... (δεν ξέρω πώς κάνουν παράθεση από 7-8 σελίδες πίσω... αλλά αν σε ενδιαφέρει μπορείς να τα βρείς...).

Θα διαπιστώσεις λοιπόν ότι ΔΕΝ παίρνω θέση για το αν είναι σωστή ή λάθος η Υ.Α. (που κατ' αρχήν υιοθετείται και από την κυβέρνηση) και ο λόγος είναι προφανής: ΔΕΝ έχω καμιά σχέση με ΚΤΕΟ, ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ του αντικειμένου, συνεπώς ΔΕΝ μπορώ - και ΔΕΝ επιτρέπεται - να έχω άποψη.

Όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να πάρω θέση πάνω στην ουσία της είδησης (και ούτε θα κρίνω όσους παίρνουν θέση).

Σου επισημαίνω όμως για ακόμα μια φορά, πως όπως προκύπτει και από τις προηγούμενες δημοσιεύσεις μου, το μόνο που έκανα, ήταν να ξεκαθαρίσω ποιός ήταν ο εμπνευστής της Υ.Α. για τα ΚΤΕΟ (αυτό που θά 'πρεπε να κάνει ο καθένας για οτιδήποτε πριν αρχίσει ν' αφήνει "αιχμές" προς διάφορες κατευθύνσεις).

...και πιστεύω ότι έγινα αρκετά σαφής, ώστε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε... :)

Ρε παλίκαρε, αν δεν επικεντρωνόμαστε στην ουσία μιας είδησης, τι είδους συζήτηση κάνουμε; "Κυρία ο Γιωργάκης με έσπρωξε πρώτος;"

Υπήρξε μια είδηση. Δεν πρόσεξα πότε δημοσιεύτηκε η απόφαση, μου το επεσήμανες και ευχαριστώ :s_yes
Τώρα όμως έχουμε το ουσιαστικό ερώτημα:
Ήταν τελικά μια καλή απόφαση, οπότε δεν τίθεται θέμα;
Ήταν μια κακή απόφαση η οποία πρέπει να αλλάξει σε κάποια στιγμή;
Ήταν μια κάκιστη και παρανοϊκή απόφαση που πρέπει να αλλάξει ΑΜΕΣΑ, με την ίδια σπουδή με την οποία μπλοκαρίστηκαν άλλες, όπως αυτές για τους αιώνιους φοιτητές;

Δεν σε προβληματίζει καθόλου; Σε ενδιαφέρει μόνο το ότι ο Λάππας δεν πρόσεξε τις ημερομηνίες;

Κατ' αρχήν να σε ευχαριστήσω για το ... "παλίκαρε" (αν και στη ηλικία μου μόνο "παλίκαρος" δεν είμαι... :))...
...αλλά έγραψα - με κεφαλαία μάλιστα - ότι αφού δεν το "κατέχω" το θέμα, ΔΕΝ δικαιούμαι να έχω άποψη... και βέβαια πουθενά ΔΕΝ έκρινα το δικό σου σχολιασμό/κριτική και το μόνο που με ξένισε (και ήταν το μόνο στο οποίο στάθηκα), ήταν το ότι απαίτησες ΑΜΕΣΗ διευθέτηση της "αδικίας", λές και αυτό το θέμα για σένα είναι άμεσης προτεραιότητας!..
...συνεπώς εξακολουθώ να ΜΗΝ έχω άποψη...

Υ.Γ.: ...αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου για τους "αιώνιους φοιτητές"... προσωπική μου άποψη - αν σε ενδιαφέρει - είναι ότι οι φοιτητές θα πρέπει να τελειώνουν τις όποιες σπουδές τους σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (ας βρούν οι αρμόδιοι ποιό θα πρέπει να είναι αυτό).
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Χρήστος Λάππας έγραψε:

Επειδή όμως βλέπω μια προσπάθεια απαξίωσης, να σου θυμίσω ότι το Μακεδονικό ήταν πολύ περισσότερο από ένα απλό όνομα. Να σου θυμίσω ότι τα Σκόπια έκαναν και κάνουν συστηματική προσπάθεια να σφετεριστούν όχι απλά το όνομα, αλλά την ίδια την ιστορία μας. Το να λοιδορείς λοιπόν αυτούς που βγήκαν στους δρόμους να διατρανώσουν την αντίθεση τους σε αυτό, είναι τουλάχιστον ατυχές. Ειδικά όταν τους υποβαθμίζεις σε σύγκριση με αυτούς που βγαίνουν τώρα στους δρόμους απαιτώντας περισσότερα χρήματα.

Η αποτελεσματικότητα των συλλαλητηρίων τότε και τώρα εκτιμώ ότι θα είναι πανομοιότυπη. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι λοιδορώ κανέναν. Όπως παρατηρούσα με ενδιαφέρον όσους διαδήλωναν τότε, έτσι το κάνω και τώρα.

την ποια μας; :lol: όσο δε φταις εσύ που νομίζεις ότι είναι ιστορία ΣΟΥ, άλλο τόσο δε φταίει και ο μέσος σκοπιανός που μεγάλωσε με σκατά μες στο κεφάλι του εδώ και πολλές γενιές (γιατί δε ξεκίνησε με τη πτώση της γιουκοσλαβίας αυτή η ιστορία πάει πολύ πίσω..)

μην μπαίνεις σε εθνικιστικά μονοπάτια άθελα σου..

η καλύτερη λύση θα ήταν από την αρχή να τους έλεγαν βόρεια/άνω μακεδονία και να είχε τελειώσει το παραμύθι, τώρα που τους λένε όλοι εκτός από μας μακεδονία εμείς βγήκαμε χαμένοι..
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Anonymous Founder έγραψε:Αν εσύ είσαι βολεμένος (γιατί τέτοιος είσαι, μπορεί να μην το αποδέχεσαι)...

Ok. κάπου εδώ φάνηκε και το ζουμί της νοοτροπίας.

Τα σημερινά μαθήματα:

1) Οι αγώνες, έστω και misguided, για την ιστορία της Ελλάδας, είναι αδιάφοροι. ΣΤΑ @@ μας για το αν οι γείτονες προσπαθούν να βγάλουν τον Μέγα Αλέξανδρο Σλάβο, και την Μακεδονική ιστορία δική τους, δικαίωμα τους και μαγκιά τους. Κακώς διαμαρτυρόντουσαν όσοι χαλιόντουσαν τότε. Μπορούμε να τα χώνουμε ελεύθερα σε όσους συμμετείχαν σε εκείνα τα συλλαλητήρια.

2) Οι αγώνες για τα λεφτά είναι ιεροί. Και δεν επιτρέπεται επ ουδενί τρόπο να αναρωτιόμαστε για την αποτελεσματικότητα τους. Είναι ατόπημα μέγα το να τολμάς να τους αμφισβητείς. Ειδικά όταν είσαι "βολεμένος". Δεν δικαιούσαι να ομιλείς. Για οτιδήποτε.

Φεύγω για την βολεμένη δουλειά μου τώρα. Συνέχεια της πολύ ενδιαφέρουσας αυτής συζήτησης το βραδάκι.
Άβαταρ μέλους
By liostemi
#77747 Τό 'χε πεί ο Μητσοτάκης από τότε... αλλά υπερίσχυσε η "απαίτηση" των εθνικιστών!..
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Αν εσύ είσαι βολεμένος (γιατί τέτοιος είσαι, μπορεί να μην το αποδέχεσαι)...

Ok. κάπου εδώ φάνηκε και το ζουμί της νοοτροπίας.

Τα σημερινά μαθήματα:

1) Οι αγώνες, έστω και misguided, για την ιστορία της Ελλάδας, είναι αδιάφοροι. ΣΤΑ @@ μας για το αν οι γείτονες προσπαθούν να βγάλουν τον Μέγα Αλέξανδρο Σλάβο, και την Μακεδονική ιστορία δική τους, δικαίωμα τους και μαγκιά τους. Κακώς διαμαρτυρόντουσαν όσοι χαλιόντουσαν τότε. Μπορούμε να τα χώνουμε ελεύθερα σε όσους συμμετείχαν σε εκείνα τα συλλαλητήρια.

2) Οι αγώνες για τα λεφτά είναι ιεροί. Και δεν επιτρέπεται επ ουδενί τρόπο να αναρωτιόμαστε για την αποτελεσματικότητα τους. Είναι ατόπημα μέγα το να τολμάς να τους αμφισβητείς. Ειδικά όταν είσαι "βολεμένος". Δεν δικαιούσαι να ομιλείς. Για οτιδήποτε.

Φεύγω για την βολεμένη δουλειά μου τώρα. Συνέχεια της πολύ ενδιαφέρουσας αυτής συζήτησης το βραδάκι.

Έχουν πολύ γούστο τα μηνύματά σου και η προσπάθεια να κάνεις το άσπρο μαύρο. :s_crazy

ΥΓ: Η δουλειά σου είναι εξαιρετικά βολεμένη, γιατί και χωρίς αυτήν ζεις περίφημα. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:ΥΓ: Η δουλειά σου είναι εξαιρετικά βολεμένη, γιατί και χωρίς αυτήν ζεις περίφημα. :whistlink:

BEAMS έγραψε:Πάντως με 250 γιούργια/ μήνα όχι πενβέ δεν συντηρείς αλλά ούτε παπί εξάβολτο.

Εχθρος του λαού ο Λάππας, οχι μαλακιες...
Τι σας νοιαζει ποσα βγαζει? Εφοριακοι ειστε? :help:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
dimik έγραψε:Και κάπου ανάμεσα στο ξεκατίνιασμα του μέσου Έλληνα "γνώστη"-"αναλυτή"-"μέντιουμ" για το τι ΘΑ γίνει..

Λαμπρά δείγματα πολιτικού πολιτισμού απο τον Βαρούφάκη ο οποίος προσωπικά συνεχίζει να με εκπλήσσει ευχάριστα σε ότι αφορά την συμπεριφορά τουλάχιστον, μένει να δούμε το έργο.

Υποστηρίζω ότι μια σπουδαία μεταρρύθμιση που θα περιόριζε τη διαπλοκή και θα ενίσχυε την ανάπτυξη θα ήταν η συστηματική διάχυση της εξουσίας. Από την κεντρική εξουσία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Χρειαζόμαστε ευρεία διασπορά της εξουσίας. Έχω ζητήσει την πλήρη διακοπή της χρηματοδότησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το κράτος (με συνέπεια τη διακοπή της εξάρτησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την κεντρική διοίκηση) και τη δυνατότητα των δήμων να αντλούν τους πόρους που χρειάζονται από τους δημότες με ανταποδοτικό τέλος», σημείωσε ο κ. Μάνος.

Σύμφωνα με τον κ. Μάνο εάν καταργηθεί η κρατική χρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο προϋπολογισμός θα εξοικονομήσει 2,6 δισ. ευρώ ετησίως και όπως αναφέρει «μια τέτοια μεταρρύθμιση θα είναι μουσική στα αυτιά των πιστωτών μας».

«Συμφωνώ κ. Μάνο - χωρίς να δεσμεύω την κυβέρνηση. Μόλις πάψει η διαπραγμάτευση να ξεκοκκαλίζει τον χρόνο μας θα το θέσω» απάντησε μέσω twitter ο κ. Βαρουφάκης.

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro ... aroufakis/

Και μόνο που έχει (έστω) διάθεση να μπλεχτεί με ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια της ελληνικής οικονομίας, άξιος :metalo:
Άβαταρ μέλους
By liostemi
#77767 Προς το παρόν - έστω και για ψυχολογικούς λόγους - οι πολίτες εκτιμούν θετικά τέτοιου είδους "κινήσεις"...

http://www.topontiki.gr/article/96660/A ... -o-Tsipras
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Αυτόν τι τον νοιάζει που διαδηλώνουν; κλπ κλπ

Γενικο ενδιαφερον vs ειδικο.
Βρισκομαστε σε ενα "δημοσιο" χωρο και ο Λαππας (και καθε Λαππας) μιλαει ΓΕΝΙΚΑ για την αντιθεση του (ή τη συμφωνια του) με το προς συζητηση θεμα, για τους ΧΨΖ λογους, στους οποιους ποτέ (τουλαχιστον κατά την αποψη μου) δεν εχει συμπεριλάβει το "ετσι εμενα με συμφερει, αντε πνιγειτε οι υπολοιποι".***

Εσεις αντιθετα, μιλατε ΕΙΔΙΚΑ για το συγκεκριμενο ατομο και την οποια προσωπικη του οικονομικη κατασταση. No good table manners, τρωτε με τα χερια και ρευεστε και κλανετε στο τραπεζι. :lol:

***Ισως μπορεις να το εξαγεις απο τα συμφραζομενα, αλλα και παλι εχεις κινδυνο λαθους, ΚΑΙ δεν ειναι σωστο να το κοπανας ετσι δημοσια. Δεν δικαζεται για τις αποψεις του νομιζω, να προσπαθουν οι δικηγοροι να πιαστουν απο οτιδηποτε για να κερδισουν τη δικη, ουτε εχει ανωφλι προσωπικης περιουσιας εδω. :protest: