Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
markvag έγραψε:Εντωμεταξύ, προχθες, μου ήρθαν πίσω μία σειρά χρεώσεις για διόδια. Πληρώνω διόδια με το κινητό, με revolut και είδα όλες τις χρεώσεις των διοδίων από την Εγνατία οδό, από τη Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση στη Βέροια να επιστρέφονται. Μπήκαν κανονικά τα λεφτά πίσω στον λογαριασμό. Δεν τα διεκδίκησε λέει η εταιρεία.

Και πάνω που χάρηκα, χθες ξαναχρεώθηκαν... :protest: :protest:

Mου έχει συμβεί και εμένα με ρεβολουτ.Ως και ανάληψη μου έχει επιστρέψει και ξαναπάρει.

Πριν τα Χγεννα κοιτάω έναν επενδυτικό λογαριασμό που έχω ανοίξει στην JPM .Εχω βάλει £1100 πριν 6 μήνες,έχει κερδίσει £100 μέχρι τότε ,θα έπρεπε να δείχνει γύρω στις £1200.

Και βλέπω το

Εικόνα
:lipsealed: :hmmm: :hmmm: :lipsealed: :lipsealed:
Λέω να το αφήσω και να ενημερώσω μετά τις γιορτές,άλλωστε δεν μπορώ να τα κάνω ανάληψη ή οτιδήποτε .
Καμιά ώρα μετά επανήλθε στο κανονικό του. :( :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
bill33 έγραψε:
Πριν τα Χγεννα κοιτάω έναν επενδυτικό λογαριασμό που έχω ανοίξει στην JPM .Εχω βάλει £1100 πριν 6 μήνες,έχει κερδίσει £100 μέχρι τότε ,θα έπρεπε να δείχνει γύρω στις £1200.

Και βλέπω το

Εικόνα
:lipsealed: :hmmm: :hmmm: :lipsealed: :lipsealed:
Λέω να το αφήσω και να ενημερώσω μετά τις γιορτές,άλλωστε δεν μπορώ να τα κάνω ανάληψη ή οτιδήποτε .
Καμιά ώρα μετά επανήλθε στο κανονικό του. :( :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#900878 Ήρθε χθες με speedex κούριερ ! η προπληρωμένη κάρτα ανεργίας , την ενεργοποίησα το απόγευμα και σήμερα μπήκανε και τα χρήματα , δυο μήνες μαζί διότι με είχανε ήδη καθυστερήσει. δυο μήνες για να ανατεθεί και εξεταστεί η αίτησή μου από υπάλληλο του ΟΑΕΔ...
Τη στείλανε με κούριερ χωρίς καμία ενημέρωση εκ των προτέρων . Βλέπω SMS στο κινητό , speedex , ερχόμαστε την τάδε ώρα , αν δεν θα είστε σπίτι ενημερώστε να προγραμματίσουμε άλλη στιγμή. Είχε έναν κωδικό αποστολής που έδειχνε μόνο τοποθεσία και ώρα αποστολής , όχι τον αποστολέα. Βλέπω 9/1 , λέω λες να'ναι από την τράπεζα; μπα , σιγά την κάρτα για τα ψίχουλα, λες και είναι καμιά american express black . ΚΙ όμως , χα χα .
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#901883 Ενώ λένε ότι έχει αυξηθεί το όριο μεταφοράς του iris εμένα μου βγάζει μέχρι 50€ στην alpha που το έχω. Προχθές που χρειάστηκε να στείλω 70€ έκανα 2 μεταφορές
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902764 Ήθελα να στείλω με ebanking 3 χιλιάρικα από δικό μου όνομα/λογαριασμό Εθνικής σε δικό μου λογαριασμό/όνομα σε Αττικής και δε με άφηνε λόγω ενεργοποίησης μηχανισμού προστασίας , έλεγε . Ίσως επειδή επέλεξα άμεση μεταφορά/πίστωση στον λογαριασμό . και μου έβγαζε ένα σταθερό τηλ. να απευθυνθώ εκεί. Και όχι δε με λένε john smith , έχω σπάνιο επίθετο. :slap:
Θα το κάνω manualy μεσω ΑΤΜ . Αντί να πάω για περπάτημα /γυμναστική αλλού , θα πάω στις τράπεζες .
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 09 Μαρ 2026, 20:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902768 έχω βάλει το όριο ανάληψης της κάρτας στο max που είναι 3 χιλιάρικα . Αλλαγή ορίου που γίνεται από το ebanking .

otso βλέπεις ποιοί αγοράζουν σπίτια εεε ; :s_yes
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#903126 Τα εχω παρει στο κρανιο :rant:

Το αγαπημενο μας κλεφτομαγαζο αποφασισε να διπλασιασει το κοστος της υπηρεσιας NBG Pay απο τα 48 στα 96€ τον χρονο!!

Οποτε ρωτω αλλους ΕΕ, υπαρχει τροπος να βαλουμε λογαριασμο επαγγελματικο της Revolut πχ στην ΑΑΔΕ και με καποια εφαρμογη softPOS να τα καταργησουμε ολα τα κλεφτομαγαζα;
Άβαταρ μέλους
By otso
mousatos έγραψε:έχω βάλει το όριο ανάληψης της κάρτας στο max που είναι 3 χιλιάρικα . Αλλαγή ορίου που γίνεται από το ebanking .

otso βλέπεις ποιοί αγοράζουν σπίτια εεε ; :s_yes
Dodger έγραψε:@otso βλέπεις ποιοι έχουν μετρητά ε;

Μακαρι να εχετε και να τα χαιρεστε να σας κανουν την ζωη ευκολη και να σας περισευουν , ωστε να μας δινετε οταν εχουμε αναγκη .
Άβαταρ μέλους
By Zorz
PaNick67 έγραψε:Τα εχω παρει στο κρανιο :rant:

Το αγαπημενο μας κλεφτομαγαζο αποφασισε να διπλασιασει το κοστος της υπηρεσιας NBG Pay απο τα 48 στα 96€ τον χρονο!!

Το να μην έχεις πάρε-δώσε με τα συστημικά κλεφτομάγαζα είναι ικανός λόγος μετανάστευσης.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#903390 Πριν το τέλος Φεβ, Κυριακή μεσημέρι, ντριν...ντριν στο κινητό.
"Ειμαστε απο την Τρ Πειραιώς, παρατηρήσαμε εδώ και μισή ώρα, υποπες συναλλαγές, συνεχόμενες στην πιστωτική σας κάρτα. Μπορείτε να μας πείτε το ΑΦΜ σας, να κάνουμε επαλήθευση?"
Αρχικά υποπτεύθηκα "απάτη" στο τηλεφώνημα, οπότε ήμουν αρνητικός.
"ΟΚ, εμείς σας απενεργοποιούμε άμεσα την κάρτα και επικοινωνείστε εσείς με την Τράπεζα."
Αμεσα όμως, μπήκα στο ebanking και ... ωχ, ωχ! :rant:
Ειχαν γινει 3 αγορές απο e-food στα 110-120 και 115€ και 2 χρεώσεις απο cosmote 20€ έκαστη.
Η κάρτα στο πορτοφόλι μου και αχρησιμοποίητη για οποιαδήποτε αγορά, φυσική-διαδικτυακή, από τα χριστούγεννα.
Επικοινωνώ με το αρμόδιο τμημα της τράπεζας και μου λένε ότι έχουμε καταγράψει ήδη το γεγονός, οπότε πήγαμε σε αίτημα αμφισβήτησης.
Πρίν 2 ημέρες, τέλος καλό-όλα καλά. Τα χρήματα (σχεδόν 370€ σύνολο) μου πιστώθηκαν, ενώ σε 4 ημέρες απ το γεγονός, μου είχαν εκδώσει νέα πιστωτική, που απ΄την έννοια μου,... ούτε την ενεργοποίησα. :lol:
Τι, που και πως συνέβη και μου την "πέσανε" ..... ??? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#903392 Για να γίναν συναλλαγές με efood - cosmote, μάλλον σημαίνει ότι τα στοιχεία της κάρτας "εκλάπησαν" εντός ελληνικής επικράτειας με κάποιο τρόπο

Θα πρέπει να ανατρέξεις σε προηγούμενες χρήσεις της συγκεκριμένης κάρτας και να σκεφτείς πως κάποιος μπόρεσε να αρπάξει τα στοιχεία

2FA δεν έχεις? Ειδικά για ποσά 100€ θα έπρεπε να έρχεται push notification στην εφαρμογή του κινητού για να εγκρίνεις
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#903393 Φαντάζομαι αν δεν ήταν πιστωτική αλλά απλή carh.card , παράδες πίσω γιοκ ;
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#903394 Δυστυχώς, πέραν του ορίου που ειναι στα 500€/μέρα, δεν είχα κάτι άλλο ενεργοποιήσει.
Τώρα, έχω εκδώσει prepaid, οπότε φορτώνω και μόνο τότε αγοράζω με τόσα-όσα χρειάζονται, με αυτήν.
Είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι τα στοιχεία κλάπηκαν απο ιντερνετομάγαζο, το οποίο είναι ελληνικό αλλά χωρίς φυσικό κατάστημα και πουλάει τηλέφωνα ασύρματα, από όπου έκανα αγορές 70€ το Νοέμβριο, που ήταν και οι τελευταίες με την υπόψη κάρτα, για λόγους αποφυγής ... "υπερκαταναλωτισμού" και πρίν από αυτό πάει Σεπτέμβριος για διαδικτυακή αγορά! :lol:
Τέσπα, prepaid και τέλος για πάντα, άσε που και τα λεφτά ... λιγοστεύουν χοντρά για ψώνια !!! :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#903396 Νομίζω ότι το 2FA είναι πλέον ενεργοποιημένο by default στις κάρτες μας για online συναλλαγές. Στις ρυθμίσεις των καρτών μου στο ebanking της ALPHA που κοίταξα μόλις, δεν υπάρχει καν επιλογή για 2FA και πάντα σε online συναλλαγές έρχεται ειδοποίηση για έγκριση

Περίεργο. Ευτυχώς πάντως που ήταν στην πιστωτική σου, σε χρεωστική δεν νομίζω να παίρνεις τα λεφτά πίσω και επίσης μπράβο και στο σύστημα που τα μάρκαρε ως ύποπτα (προφανώς χτύπησε ο αριθμός των συναλλαγών εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος)