Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#842178 Ας βάλω κι εγώ ένα παράδειγμα από το δικό μου πρότζεκτ.

Κουζίνα, απο:
Εικόνα

Σε:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimik
#842186 Χωρίς gas stove που πας;

Επίσης η παλιά γούρνα και όμορφη και βολική.

Το backyard cottage το φαντάζομαι gaming room με γραφειαρα μαξιλάρες κάτω κλπ κλπ

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#842187 Δοκτωρα ΠΟΛΥ πιο ομορφη η νεα κουζινα σας απο την παλια :s_howdy

Και καμια λωριδα καρμπον να στριμωγνες πουθενα, θα της ταιριαζε λουκουμι :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#842190 Θα διαφωνήσω με τον George _Prix, προτιμώ την παλιά σαν πιο ζεστή και φωτεινή, αλλά εύχομαι να την χαρείτε με πολλά μαγειρέματα και φίλους

.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#842199 Μια χαρά ήταν η παλιά βρε Ντίνο, τουλάχιστον όπως φαίνεται από τη φωτό. Τώρα αν είχαν σαπίσει τα ντουλάπια κλπ αυτό δεν το γνωρίζω. Όπως και να 'χει, μεγειά :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#842200 Θα συμφωνήσω με PaNick67 . Αισθητικά ανώτερη η παλιά , από εργονομία δεν μπορώ να κρίνω. Αυτά τα έχω περάσει κι εγώ , γυναικίες ματαιοδοξίες (σιγά μη κάτσω να μαγειρεύω στην κουζίνα της αλληνής, τι είμαι , καμιά φτωχιά; ) .Φυσικά αυτά είναι ενδόμυχες σκέψεις που σχεδόν καμιά γυναίκα δεν πρόκειται να παραδεχτεί αλλά όλοι γνωρίζουμε πως σκέφτονται.
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 25 Οκτ 2023, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By otso
#842203 Kι εγω ψηφιζω παλια .
Σου κανουμε το χειροτερο σπασιμο ειναι η αληθεια ,κρυβομενοι πισω απ το πληκτρολογιο . (δηλαδη μπροστα σου θα σου ελεγα οτι η νεα ειναι υπεροχη )
Άβαταρ μέλους
By drdino
#842204 Η φωτογραφία της παλιάς την κολακεύει (μεσίτες, αν ημουν σπιτι και με βγάζανε φωτογραφια θα ημουν Κλούνεϊ και βάλε...), μιλάμε για ελεεινή κατάσταση. Καπάκια ξεχαρβαλωμένα, πάγκος γρατζουνισμένος, είχε μάλλον χρόνια διαρροή στο νεροχύτη και ειχαν σαπίσει τα πλαϊνά. Και καλή να ήταν θα είχε πάρει πόδι βέβαια γιατί δεν ταιριάζει στα γούστα μας, απλά ίσως λίγο αργότερα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#842212 Πολύ ωραία ειναι η νέα.Προσωπικά θα διάλεγα λίγο πιο ανοιχτόχρωμο πάτωμα ,εκτός αν λόγω μη φωτισμού σκουραίνει τόσο.Πλυντήριο πιάτων τέρμα δεξιά;
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Αγγλία είναι; Θυμίζει πολύ το backyard

Κοίτα τις πρίζες δεξιά απο την πόρτα.Κλασσικός βρετανικός τύπος και θέση.