Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
otso έγραψε:Διαβασε το βιβλιο του Κυρ. Μητσοτακη πως να ζεις χωρις λεφτα . Εκδοσεις Γκαντεμης .

:s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Isambard
BARHonda έγραψε:3 διαφορετικά ΑΤΜ Alpha πριν από λίγο, και στα 3 αδυναμία ανάληψης…

Πήγα και εγώ και τα ίδια. Κάποιοι που συνάντησα εκει μου είπαν πως πήγαν και σε άλλα καταστήματα και δεν είχε κανένα.
Τι παίζει;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#900018 σαββατοκύριακο , γιορτές και τσιγγουνιά στην πλήρωση των ΑΤΜ
Άβαταρ μέλους
By bebes
Isambard έγραψε:
BARHonda έγραψε:3 διαφορετικά ΑΤΜ Alpha πριν από λίγο, και στα 3 αδυναμία ανάληψης…

Πήγα και εγώ και τα ίδια. Κάποιοι που συνάντησα εκει μου είπαν πως πήγαν και σε άλλα καταστήματα και δεν είχε κανένα.
Τι παίζει;

To και με την Πειραιως Λαρισα νωρις το απογευμα.

Αν γινοταν αυτο 10 χρόνια πριν θα ημουν σιγουυρος οτι...βγηκαμε απο το €€
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
sknipper έγραψε:
REALZEUS έγραψε:...ζητάω 200 Ευρώ από το ΑΤΜ. Μου λέει όχι! Σας προτείνουμε 50 η 100!
Σχετικά μόνο με το τελευταίο, αν πάρεις 100 δοκίμασες μετά, βγάλε κάρτα βάλε κάρτα, αν μπορείς να πάρεις κι άλλα 100;

Δεν το δοκίμασα αυτό, είναι η αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
By nikos
#900028 Πειραιως και γω σε ενα που πήγα δεν ειχε λεφτα.
Σε αλλη πειραιως με δύο ατμ...στο ενα με άφησε να σηκώσω 40 ευρω και το διπλανό του ηταν οκ για όλο το ποσό που ήθελα.

Λογικά ειχαν θεμα χρημάτων παιδιά.
Δεν έκαναν καλο γεμισμα

.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#900030 Έτσι για πλάκα θα πάω να ζητήσω αύριο 1000 Ευρώ, που είναι το όριο ανάληψης της debit, να δω αν θα τα δώσει... :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#900035 Εδω και χρονια η ΕΤΕ τις Κυριακες"κλειδωνει" τις καταθεσεις χρηματων σε οσα ΑΤΜ της εχουν απομεινει που το εχουν ως δυνατοτητα. Χθες σε κεντρικο ΑΤΜ στην Λ Ηρακλειου που ειναι σε εισοδο καταστηματος ΕΤΕ, ουτε να σηκωσεις μπορουσες.

Δεδομενου της χρησης καρτων σε συναλλαγες θεωρω απιθανο να οφειτεται σε υπεροβολικη κινηση λογω των ημερων. ΑΠλα δεν τα φορτωνουν με τα χρηματα που εβαζαν πριν λιγα χρονια και τραβα κοψε τον λαιμο σου.

Τα αγαπημενα μας κλεφτομαγαζα και οι πολιτικες τους που μονο λεφτα ξερουν να βουτανε
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#900036 Το μηχάνημα αυτόματα αναπροσαρμόζει το πόσο δίνει ανάλογα με το πόσο έχει, όταν πέσει η στάθμη δίνει λιγότερο ανά συναλλαγή για να ικανοποιηθούν περισσότεροι, έστω μερικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις αν ξαναζητήσεις σου ξαναδίνει.
Είναι εποχή που πολλοί βγάζουν λεφτά για χρηματικά δώρα οπότε η ζήτηση αυξάνει. Βέβαια αυτό θα έπρεπε να ήταν γνωστό και είναι αντιμετωπίσιμο με συχνότερο γέμισμα των ΑΤΜ. Ίσως υπολόγιζαν ότι με τη χρήση πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν παραπάνω....
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
REALZEUS έγραψε:Έτσι για πλάκα θα πάω να ζητήσω αύριο 1000 Ευρώ, που είναι το όριο ανάληψης της debit, να δω αν θα τα δώσει... :lol:

Φυσικά δεν τα έδωσε...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#900229 Έκανα κάνα δυο πληρωμές με paypal και είχε δηλωθεί να τα πάρει από revolut. Λογικά λόγω αργιών και σκ η εντολή θα έρθει από Δευτέρα. Υπάρχει τρόπος να το επισπεύσω να τα πάρει τώρα να τελειώνω;
Άβαταρ μέλους
By Zorz
REALZEUS έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Έτσι για πλάκα θα πάω να ζητήσω αύριο 1000 Ευρώ, που είναι το όριο ανάληψης της debit, να δω αν θα τα δώσει... :lol:

Φυσικά δεν τα έδωσε...

Εικόνα

Νίκο Υποφάντη, εσύ;

Dimitris_P έγραψε:Έκανα κάνα δυο πληρωμές με paypal και είχε δηλωθεί να τα πάρει από revolut. Λογικά λόγω αργιών και σκ η εντολή θα έρθει από Δευτέρα. Υπάρχει τρόπος να το επισπεύσω να τα πάρει τώρα να τελειώνω;

Εικόνα

Delulu γιαγιά, εσύ; Άσ'το valeur να δουλέψει προς όφελος σου.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#900289 Μια φορά που καταλάθος είχα βάλει PayPal και τράβηξε από τη revolut την μπλόκαρε και μίλησα τηλεφωνικά για να επανέλθει, με πήραν δλδ από το support της pp
Άβαταρ μέλους
By markvag
#900310 Εντωμεταξύ, προχθες, μου ήρθαν πίσω μία σειρά χρεώσεις για διόδια. Πληρώνω διόδια με το κινητό, με revolut και είδα όλες τις χρεώσεις των διοδίων από την Εγνατία οδό, από τη Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση στη Βέροια να επιστρέφονται. Μπήκαν κανονικά τα λεφτά πίσω στον λογαριασμό. Δεν τα διεκδίκησε λέει η εταιρεία.

Και πάνω που χάρηκα, χθες ξαναχρεώθηκαν... :protest: :protest: