- 18 Νοέμ 2015, 04:32
Τζιφος...Υπενθυμιζω καθε βραδυ χανω το ιντερνετ, επανερχεται το πρωι χωρις κανενα πειραγμα, ολη μερα γραμμη καμπανα χωρις μιση αποσυνδεση.
Εργασιες ως τωρα:
παλιο ζευγος απο υπαρχον καλωδιο πολυκατοικιας, που εβγαζε βραχυκυκλωμα και σφαλματα στη γραμμη αλλα ΔΕΝ ειχα προβλημα μεχρι τη Πεμπτη που ξεκινησε να το κανει καθε βραδυ, αλλαχτηκε με νεο ζευγος στο ιδιο καλωδιο
αυτο η forthnet το εβλεπε πεντακαθαρο και με +1.κατι ταχυτητα (13κατι --> 15.5) την ημερα, και το εβλεπε και πεντακαθαρο τη νυχτα ΕΝΩ ειχα προβλημα
εβαλα καλωδιο cat6 απο τη πριζα μου κατ'ευθειαν πανω στο κατανεμητη της πολυκατοικιας. μεχρι τη 1μιση αποψε επαιζε κανονικα, αποφασιζω να
επιστρεψω στο νεο ζευγος παλιου καλωδιου που ειχα βαλει χτες, για να βεβαιωσω οτι φταιει ολο το παλιο καλωδιο, και παιζει καμπανα για 5 λεπτα. πεφτει και κανει τα ιδια, ξαναβαζω το cat6 και δεν δουλευει ουτε αυτο πια
οποτε τωρα εχουμε cat6 απο πριζα ---> κατανεμητη πολυκατοικιας = ξανα τζιφος. επισης δοκιμαστηκαν:
αλλο πριζακι
το υπαρχον διπλο πριζακι χωρις τηλεφωνο πανω, οπως επισης χωρις καν διακλαδωση των καλωδιων εσωτερικα του για να παρει σημα το 2ο πριζακι
2 ιδια ρουτερ και ενα 3ο διαφορετικο.
θελω να πιστευω οτι εχω εξαντλησει καθε περιθωριο προβληματος στο δικο μου κομματι, μπορειτε να σκεφτειτε τιποτα αλλο?