Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#66003 Ο γραμματέας είναι ταλαιπωρία, αλλά είναι και ο μόνος που χαρτζιλικώνεται από την εφορευτική... οι υπόλοιποι της εφορευτικής τρώνε την ταλαιπωρία τσάπα... :lol:
Τελευταία επεξεργασία από stavrosg και 22 Ιαν 2015, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#66008 Δεν μ' αρεσει που σ' αυτές τις εκλογές δεν επιτρέπεται δεύτερος γραμματεύς ώστε να καρπωθώ την αποζημίωση εις διπλούν. :shifty:

Δεν μ' αρέσει που δεν μπορώ να προβλέψω αν θα υπάρξει δεύτερος γύρος ώστε να διπλασιάσουμε τουλάχιστον το μεροκάματο. Στις δημοτικές βγάλαμε το G3, τώρα άντε να βγάλουμε κάνα φουλάρισμα το αμάξι... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Dimitris_P έγραψε:Ταλαιπωρία είναι αυτό ρε συ :lol: Κάτω στο χωριό ή αθήνα;

Μακαρι να μουνα στο χωριο. :( Αλλα οι γραμματεις δεν μπορουν να ψηφισουν αλλου οποτε ειπαμε να μεινουμε Περιστερι... :s_bye
Άβαταρ μέλους
By DAP
#66168 :offtopic:
Πριν κατι χρονια ημουν εφορευτικη επιτροπη στο Π.Φαληρο και ηρθε μια γνωστη ηθοποιος και ολοι σπευσαμε μολις αυτη μπηκε στο παραβαν να δουμε την ηλικια της απο την ταυτοτητα.....
Μου αρεσε που ο γραμματεας ενεδωσε...
Δεν μου αρεσε που γιναμε ολοι κατινες.....
:offtopic:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#66185 Τι λετε ωρε???!!

Η μερα και νυχτα εκλογων ειναι τρελλο ζαπινγκ και παραγγελια σουβλακια!!!!

Ειδικα εκει στα exit polls.....που μετραει αντιστροφα....μαλλον Χατζηνικολαου και Σροιτερ φετοςς!!!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#66188 Ντάξει δεν το λες και άρμα το σαπάκι μου!

Μ' αρέσει που αύριο...αλλά και το Σάββατο λογικά....και την άλλη Παρασκευή σίγουρα...μμμ ίσως και το άλλο Σάββατο....ε και μία στο κλείσιμο έτσι για το καλό...http://www.stn.gr/stavros-tou-notou-kentriki-skini/498-malamas

:metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Geo f1 έγραψε:Τι λετε ωρε???!!

Η μερα και νυχτα εκλογων ειναι τρελλο ζαπινγκ και παραγγελια σουβλακια!!!!

Ειδικα εκει στα exit polls.....που μετραει αντιστροφα....μαλλον Χατζηνικολαου και Σροιτερ φετοςς!!!

ζαπινγκ σε ΟΛΑ τα πορνοκαναλα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Deleted User 1 έγραψε:Ντάξει δεν το λες και άρμα το σαπάκι μου!

Μ' αρέσει που αύριο...αλλά και το Σάββατο λογικά....και την άλλη Παρασκευή σίγουρα...μμμ ίσως και το άλλο Σάββατο....ε και μία στο κλείσιμο έτσι για το καλό...http://www.stn.gr/stavros-tou-notou-kentriki-skini/498-malamas

:metalo: :metalo: :metalo:

Ωραίος! :s_thumbsup

Chris έγραψε:Τα ξυραφάκια και τον μπάγιερν μην ξεχάσεις

< using some app

epic fail comment
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#66307 Κρίμας Chris...και είχα κάπου εδώ έναν αριθμό τηλεφώνου που ίσως να σε ενδιέφερε να αποκτήσεις... :whistlink:

Είναι και αρρωστούλα αυτές τις μέρες μπορεί να ήθελε λίγο φροντίδα....
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#68122 Μου αρέσει που εχθές ήμουν διευθυντής φωτογραφίας (plus cameraman) σε ταινία μικρού μήκους! Μου άρεσαν καποια τρέλα πλάνα που βγάλαμε, που ενω δεν τα εχω δει πουθενά, μου βγήκαν απο το μυαλο!
Μου αρέσει που την Τριτη θα είμαι και παλι διευθυντής φωτογραφίας (plus cameraman) σε άλλη ταινία μικρού μήκους!
Και μου αρέσει που την Παρασκευή εχω τα γυρίσματα της δικιας μου ταινίας !

Ούτε Πάσχα να ηταν με τόσα γυρίσματα! Χαχαχα