elteo έγραψε:Τελείως σκέτος δεν την παλεύω. Μισό κουταλάκι ζάχαρη την βάζω.
Η αρχή ήταν δύσκολη αλλά μετά συνηθισα και πλέον δε θέλω ούτε κοκκο ζάχαρη στο καφέ.
Έχει εντελώς διαφορετική γεύση.

Κάνει καλό και στη δίαιτα btw.
< >
g8777 έγραψε:Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτόν τον νες, πολύ ταχυκαρδια και τρεμουλο...
που να στα λέω

Καφές με ζάχαρη? Σαν να λέμε σκατς με κόλα. νο νο νο
Red Garland έγραψε:εγώ παιδιά μασάω κατευθείαν καβουρδισμένους κόκκους καφέ, με το νερό δεν δυναμαι να ακούσω όλες τις γευστικές παλέτες του Αράμπικα.
Να προσέχεις να φτυνεις τα κουκουτσια μη πνιγεις.
< >
Scotch έγραψε:http://m.lifo.gr/now/life/77961![]()
< >
Γαματο.
Τώρα θα με βοηθήσει κάποιος για τη καφετέρια ?
< >
Φτάνω στο μαγαζί και η επιρροια έχει περάσει, οπότε γεμίζω πάλι την κούπα. Στριβω τσιγάρο κτλ
Πίνω 4-5 καφεδάκια την ημέρα.
...>.
saxon_747 έγραψε:Χτυπάει ξυπνητήρι στις 07:20 αλλά ήδη έχω ξυπνήσει στις 07:15. Το πρώτο πράμα είναι να βάλω στην κούπα ζεστό νερό. Χειμώνα καλοκαίρι. Ρίχνω 2,5 κουταλιές νες για να λάβω την απαραίτητη για τον οργανισμό καφεΐνη, 3 κουταλιές ζάχαρη για ενέργεια, λίγο γάλα για ασβεστιο και στριβω το πρώτο τσιγάρο. Πίνω την πρώτη γενναία γουλιά και βάζω φωκο. Τραβάω τζουρα μέχρι να φτάσει στη φτέρνα. Συνεχίζω με τον καφέ που έχει φτάσει μέχρι τη μέση. Στριβω δεύτερο τσιγάρο.... Είμαι έτοιμος τώρα, να αρχίσει η μέρα.
Φτάνω στο μαγαζί και η επιρροια έχει περάσει, οπότε γεμίζω πάλι την κούπα. Στριβω τσιγάρο κτλ
Πίνω 4-5 καφεδάκια την ημέρα.
...>.
Σε νιώθω απόλυτα, κάποτε, όχι πολύ μακριά, μόλις 6 μήνες πριν, έπαιζα το ίδιο σενάριο για πάνω από 10 χρόνια.
Πλέον χωρίς τσιγάρο αναβω το ην μηχανή και πίνω ένα διπλό εσπρεσακι με μισή κουταλιά ζάχαρη χαζεύοντας τα νέα στην τβ, στην δουλειά θα πιω από Coffee Island άλλον έναν διπλό εσπρεσο ή φρέντο ή καπουτσίνο ανάλογα την όρεξη και το απόγευμα είτε στην δουλειά είτε μόλις πάω σπίτι και πριν φύγω για γυμναστήριο άλλον ένα, συνήθως εσπρεσο με λίγο γάλα και ζάχαρη.
Το απολαμβάνω πάντως πολύ περισσότερο τον καφέ χωρίς το τσιγάρο.
< >
Kon5 έγραψε:Φίλος γιατρός που έχασε συγγενή από την κακιά ασθένεια μου είπε ότι τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με γλυκόζη. Οπότε οτιδήποτε έχει ζάχαρη είναι τροφή γι'άυτά.
Από πού αγόρασε το πτυχίο του είπαμε;
Μπορεί και από καμία λαϊκή δεν ξέρω
Kon5 έγραψε:Με διακρίσεις και διεθνή καριέρα είναι. Δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω.
Μπορεί και από καμία λαϊκή δεν ξέρω
Έχω λόγο εγώ όμως. Φαντάσου πόσα εκατομμύρια παιδάκια έχω "ταίσει" με καρκίνο αφού τα κύρια συστατικά των γλυφιτζουριών μου είναι η ζάχαρη και η γλυκόζη (αμυλοσιρόπιο).