Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#333729 Οχι ρε, με ethernet ειναι κουμπωμενο , το test ειναι απο του πισιου. Μαλλον μου δωσανε σαπιογραμμη ενεκα τζαμπα χρεωσης.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#333732 45αρια έπρεπε να χτυπας
Άβαταρ μέλους
By gianik
#333737 Εικόνα

Ote
Υψομετρο 1.000μ.
Λεχουρι Καλαβρυτων.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
g8777 έγραψε:Οχι ρε, με ethernet ειναι κουμπωμενο , το test ειναι απο του πισιου. Μαλλον μου δωσανε σαπιογραμμη ενεκα τζαμπα χρεωσης.

Για να είναι 37 θα σου έδωσαν 50ρα μέσω Α/Κ γι'αυτό συγχρονίζει τόσο χαμηλά. Διαφορετικά αν σου έδωσαν από καμπίνα είτε είναι μακρυά είτε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην καλωδίωση
Άβαταρ μέλους
By g8777
#334354 And....................

Link Status Up
Modulation Type ADSL_2plus
Actual Rate(Up/Down) 910/15207 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 907/17028 kbps
Noise Margin(Up/Down) 14.7/14.1 dB
Line Attenuation(Up/Down) 7.5/11.5 dB

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ωραιοι εκει στον ΟΤΕ. :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#334420 g προφανώς σου έδωσαν άλλο modem για την 3μηνη προσφορά. Βλέπω είσαι με adsl2. Προφανώς θα έχει κι επιλογή vdsl. Διάλεξε αυτήν αν έχεις τη δυνατότητα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#334427 Το μοντεμ ειναι το γνωστο του ΟΤΕ για vdsl ( Speedport Entry 2i )

Το ζητημα ειναι οτι απο χτες που συγχρονιζε κοντα στα 40 mbps μεχρι σημερα που επεσε στα 15 δεν εχω πειραξει τιποτα. :s_dunno

:s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry
Άβαταρ μέλους
By elteo
#334429 Πάρε τηλ στο support ΧΤΕΣ.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
g8777 έγραψε:Το μοντεμ ειναι το γνωστο του ΟΤΕ για vdsl ( Speedport Entry 2i )

Το ζητημα ειναι οτι απο χτες που συγχρονιζε κοντα στα 40 mbps μεχρι σημερα που επεσε στα 15 δεν εχω πειραξει τιποτα. :s_dunno

:s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry

Κοσμική ακτινοβολία :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#334437 Στο σπίτι των γονιών κι εγώ έχω το Speedport Entry 2i . Δεν είναι τίποτα συγκλονιστικό. Είναι και ασταθής η γραμμή και ώρες ώρες θα την πληρώσει αυτό για τις αμαρτίες του ΟΤΕ από τα νεύρα του father. :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#334457 16 mbps αντέχει λέει... 10 mbps κλειδώνει

Και κατεβάζει με την παρακάτω ταχύτητα

Εικόνα

Cosmote 24αρα γιατί αλλάζουμε....

< phone
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#334499 βασικα με τοσο snr που εχει και στα δυο απορω πως καταφερε να πιασει τα 30ρια
Άβαταρ μέλους
By xenos
#337504 Πριν κανα χρόνο που έβαλα οτε, συγχρόνιζε η adsl στα 17-18. Μια χαρά δλδ. Τον τελευταίο καιρό δεν βλέπω να πηγαίνει καλά. Λέω άντε να μπω στον router να δω. Καταρχάς σερνότανε το interface, μετά από ένα restart έστρωσε. Κατά 2ον, συγχρνίζει στα 10 περίπου. Ρε τι μλκες είναι αυτοί; Τι μπορεί να παίχτηκε; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#337565 Εάν έχεις πλήρη στατιστικά πριν και μετά ίσως μπορούμε να βγάλουμε μια άκρη. noise margin, attenuation κλπ
Άβαταρ μέλους
By xenos
Dimitris_P έγραψε:Εάν έχεις πλήρη στατιστικά πριν και μετά ίσως μπορούμε να βγάλουμε μια άκρη. noise margin, attenuation κλπ

Μόνο το μετά έχω.
Εικόνα

<