Dimitris_P έγραψε:Να σου δώσω αρ. λογαριασμού να στείλεις έμβασμα να προχωρήσω στην αλλαγή. Έχω ένα σχέδιο ταμάμ
Επρεπε να το εχεις σκεφτει απο την αρχη τοτε.
Dimitris_P έγραψε:Να σου δώσω αρ. λογαριασμού να στείλεις έμβασμα να προχωρήσω στην αλλαγή. Έχω ένα σχέδιο ταμάμ
Dimitris_P έγραψε:Ρε συ ήταν έτοιμη η κουζίνα όταν το πήρα. Ξέχνα αυτό που λέγαμε τον χειμώνα, ήταν άλλο που δεν προχώρησε
kostis20 έγραψε:Το είχα ποσταρει και παλιοτερα.Το δίπορτο Neff(αγορά 2008) στάζει νερα απο την εξοδο που βγαίνουν τα παγάκια.Ουσιαστικά τα παγάκια λιώνουν και το νερο που παράγεται στάζει.Εκτος αυτου το νερό που βγαινει απο τη βρύση δεν είναι κρύο αλλά ζεστό.¨Η καταψυξη και η ψυξη φαινεται να δουλευουν καλά.Πριν το καλοκαίρι είχα κάνει μια ευθυγράμιση γιατι το ψυγείο έγερνε αλλα δεν είδα βελτίωση στο θέμα.
Σημειώνω οτι αν ενεργοποιησω τη παραγωγη πάγου τα νερά στάζουν στο πάτωμα.
Μάλλον θα καλέσω τεχνικο.Να προτιμήσω το επίσημο service?
kostis20 έγραψε:Ευχαριστώ!Κάλεσα ήδη ανεξάρτητο ψυκτικό ,μέσω γνωστού.
kostis20 έγραψε:kostis20 έγραψε:Ευχαριστώ!Κάλεσα ήδη ανεξάρτητο ψυκτικό ,μέσω γνωστού.
Ο οποίος δε καταφερε να βρει πρόβλημα...Δε τον έκοψα και πολύ σχετικό.Μου είπε να πάρω στην αντιπροσωπεία...
kostis20 έγραψε:Εχει πολύ πράμα..Εχει και παρόμοιες βλαβες με το δικό μου...Ευχαριστω Trident.
Tωρα με τη πολύ ζέστη νομίζω οτι δε δουλευει σωστα και η καταψυξη...
Ετοιμαζομαι για γερή καμπάνα...

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]