Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#231984 Έπος.
Το διάβασα σχεδόν όλο.
Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον τρελό που τρέχει στο αντίθετο ρεύμα και ακούει στο ράδιο οτι ένας τρελός τρέχει στο αντίθετο ρεύμα και φωνάζει: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!!" την ωρα που κανει μανούβρες αποφυγής.....
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#232069 Φαντάζομαι, αν έβλεπες να περνάνε μπροστά χωρίς χαρτάκι οι Αλβανοί θα έλεγες μπράβο. Αν δε το έκαναν και οι Τουρκόγυφτοι ακόμη καλύτερα. Αν κατάφερναν να πεθάνω κιόλας πριν φτάσω στον γιατρό θα έδινες βραβείο.

Επιβεβαιώνεται 100% αυτό που έγραψα: ρατσισμός εναντίον των ελλήνων, αριστερός == εχθρός μου, άρα επίθεση. Επίσης, εκ των προτέρων επίθεση γιατί είμαι πατριώτης, ασχέτως του αν έχω δίκιο ή όχι.

Ειλικρινά, απορία το έχω με τον HiFi. Πώς κατάφερες να με βάλεις μέσα στη ομάδα των αριστερών που είναι οι πρώτοι που ορμάνε σαν όρνεα αρπακτικά; Πιο άνετα θα σκεφτόμουν να βάζω 40 πόντους σε play offs του NBA, παρά να μπω στην ομάδα.

Θυμάστε που έκανα το βίντεο με το κυνήγι πεζού; Επίθεση παντού για κάτι που είχα καταδικάσει και επικροτούσαν άλλοι για τους οποίους ούτε κουβέντα. Να και η διαφθορά που αρνούμαι, ενώ άλλοι θέλουν να με βάλουν στο κόλπο.

Ώρες ώρες πέφτω τόσο μέσα και τόσο γρήγορα που απορώ. Μάλλον, αν αποφασίσω να γίνω όμοιος με τους λοιπούς, θα ανοίξω μαγαζί: μελλοντολόγος φυσιογνωμιστής, εγγυημένη επιτυχία. Λύνω μάγια, ενώνω ερωτευμένους. Χαρτομαντεία - ταρώ.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
g8777 έγραψε:Πιπινε φοβαμαι να σε ρωτησω ακομα και την ωρα πλεον. :lipsealed:

Δύο φορές την ημέρα θα στην πω σωστά όμως.
Άβαταρ μέλους
By bill33
pipinos1976 έγραψε:
g8777 έγραψε:Πιπινε φοβαμαι να σε ρωτησω ακομα και την ωρα πλεον. :lipsealed:

Δύο φορές την ημέρα θα στην πω σωστά όμως.

Αυτό το κάνει κάθε σταματημένο ρολόι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#232089 Ζητώ συγγνώμη από τον pipinos1976 που τον έβαλα στους αριστερούς. Όπως έχω ξαναπεί, το έκανα λόγω των επιθέσεων που είχες δεχτεί στο παρελθόν από τους ιδιαίτερα φιλελεύθερους επειδή ήσουν ΔΥ.
Προφανώς, κατόπιν των τελευταίων που διάβασα, θα έμπαινες σε άλλη ομάδα.
Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί το ξαναγράφεις, τόσο πολύ σε ενόχλησε; Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω πάντως.
Ελπίζω να τελειώσει εδώ αυτό, το τοπικό δεν είναι για να γράφουμε τέτοια.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
Anonymous Founder έγραψε:Ζητώ συγγνώμη από τον pipinos1976 που τον έβαλα στους αριστερούς. Όπως έχω ξαναπεί, το έκανα λόγω των επιθέσεων που είχες δεχτεί στο παρελθόν από τους ιδιαίτερα φιλελεύθερους επειδή ήσουν ΔΥ.
Προφανώς, κατόπιν των τελευταίων που διάβασα, θα έμπαινες σε άλλη ομάδα.
Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί το ξαναγράφεις, τόσο πολύ σε ενόχλησε; Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω πάντως.
Ελπίζω να τελειώσει εδώ αυτό, το τοπικό δεν είναι για να γράφουμε τέτοια.

Δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη. Πλάκα κάνω γιατί, αν και όταν γράψω για πατρίδα, ενεργοποιείται το εσωτερικό trigger της αριστερής ομάδας και γίνεται αυτομάτως επίθεση. Εγώ πρέπει να ζητήσω συγγνώμη που το έχω γράψει αρκετές φορές αυτό. Τι να πω; Ίσως να βλέπεις κι εσύ κάτι καλύτερα που είσαι εξωτερικός παρατηρητής.

Το έχω ξαναγράψει και στο παρελθόν. Ο Δκτης στην μονάδα ήταν ΠΑΣΟΚ, ο Υπδκτης ήταν ΝΔ. Ο 1ος με έλεγε δεξιό, ο 2ος αριστερός. Εγώ δηλώνω αναρχοφασίστας και βασιλοκουμούνας (έχω γράψει ότι για το "βασιλό" έχω αντιρρήσεις εκτός αν έχουμε τον Μ. Αλέξανδρο, αλλά ταιριάζει για να δείξω τα άκρα και το βάζω), δηλαδή αλλού είμαι αριστερός και αλλού δεξιός. Πάντως, όμως, άνθρωπος που προσπαθεί να μειώσει στο ελάχιστο τις αδυναμίες του, να βελτιώσει την συμπεριφορά του προς τους συμπολίτες του και να είναι όσο γίνεται πιο δίκαιος και τίμιος. Το πώς τα έχω πάει θα το πουν αυτοί που θα μείνουν πίσω, όταν έρθει η ώρα μου να γίνω αστρόσκονη.

Ευχαριστώ και συγγνώμη για το offtopic.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#232600 Έφυγαν κάποιες δημοσιεύσεις ένθεν κακείθεν προκλητικές. Αν δεν μπορείτε να κουβεντιάσετε ήρεμα, μην το κάνετε καθόλου. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#235403 Κάποιοι θα έχουν στεναχωρηθεί που δεν πρόκειται για "συνήθεις υπόπτους"... Δεν βλέπω αλλοδαπούς, ούτε περίεργες εθνοτικές ομάδες και φυλές. Ελληνόπουλα όλοι τους.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#235407 για ρομα ή τσιγγανοι μου φαινονται εμενα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#235414 Γρηγορη Ρομα είναι. Απ τις φάτσες κ τα ονόματα το καταλαβαίνεις.
Εγώ να πω την αμαρτία μου, όταν είδα τις φωτό , με έπιασαν τα γελια , όλοι το τρώνε το φαι τους ....
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Κάποιοι θα έχουν στεναχωρηθεί που δεν πρόκειται για "συνήθεις υπόπτους"... Δεν βλέπω αλλοδαπούς, ούτε περίεργες εθνοτικές ομάδες και φυλές. Ελληνόπουλα όλοι τους.

υπάρχει τεστάκι να δούμε.....

θα τους βάλουμε να ακούσουν αυτό

:lol: :lol: :lol: