Dimitris_P έγραψε:Τότε ίσως γίνεται με μια επίσκεψη στα γραφεία τους στο Canary Wharf
Dimitris_P έγραψε:Τότε ίσως γίνεται με μια επίσκεψη στα γραφεία τους στο Canary Wharf
bill33 έγραψε:Και γιατί να μην βάλεις μέ κάρτα;Ή με google/apple pay ?
Dimitris_P έγραψε:Ελλάδα είσαι τώρα ή πάνω; Μήπως πρέπει να είσαι UK για να το "δει"; Εμένα πάντως δεν το βγάζει ούτε στον EUR λογαριασμό ούτε στον GBP.
Γεμίστε αναμνήσεις από τα ταξίδια σας, όχι χρεώσεις
Με τη νέα άυλη κάρτα Travellers Prepaid!
Με τη νέα άυλη προπληρωμένη κάρτα Travellers Prepaid, κάνετε τις αγορές σας σε όλο τον κόσμο, με 0% προμήθειες μετατροπής συναλλάγματος, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα.
Η έξυπνη επιλογή για όλους
•
Είναι ιδανική για τα ταξίδια σας στο εξωτερικό. Κάνετε με ασφάλεια τις αγορές σας σε οποιοδήποτε νόμισμα, με 0% προμήθειες μετατροπής συναλλάγματος, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.
•
Εκδίδεται εύκολα, γρήγορα και δωρεάν μέσα από το Eurobank Mobile App και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά την έκδοσή της για αγορές σε φυσικά και online καταστήματα.
•
Όλες οι φορτίσεις της κάρτας είναι δωρεάν, ανεξάρτητα από το ποσό.
Αποκτήστε τη σήμερα μέσα από το Eurobank Mobile App, για να απολαμβάνετε ευελιξία και άνεση στα ταξίδια σας, όπου και αν βρίσκεστε!
bebes έγραψε:Μάλλον τους πήρε πολλούς πελάτες η revolut...
Μου εστειλε μνμ η Eurobank![]()

Dimitris_P έγραψε:markvag έγραψε:Αλήθεια, οι αγορές μέσω revolut, μετράνε στο αφορολόγητο;
Εδώ δεν θέλουμε καν να τη βλέπουν
markvag έγραψε:bebes έγραψε:Μάλλον τους πήρε πολλούς πελάτες η revolut...
Να την βάλουνε στον κ#λο του!![]()
Αλήθεια, οι αγορές μέσω revolut, μετράνε στο αφορολόγητο;
bill33 έγραψε:markvag έγραψε:bebes έγραψε:Μάλλον τους πήρε πολλούς πελάτες η revolut...
Να την βάλουνε στον κ#λο του!![]()
Αλήθεια, οι αγορές μέσω revolut, μετράνε στο αφορολόγητο;
Βαζεις τα ποσά χειροκίνητα στην φορολογική δήλωση.

Ο κόσμος είχε σχηματίσει ουρά και έβριζε. Επειδή έπρεπε να πάω αλλού, λέω θα πληρώσω με κάρτα εκεί που θα πάω και θα προσπαθήσω πάλι στον γυρισμό. Πάω πάλι μετά από μισή ώρα, τα ίδια χάλια. Πάω Σάββατο μεσημέρι και ζητάω 200 Ευρώ από το ΑΤΜ. Μου λέει όχι! Σας προτείνουμε 50 η 100!
Νταβατζήδες στα λεφτά μας ρε!
REALZEUS έγραψε:...ζητάω 200 Ευρώ από το ΑΤΜ. Μου λέει όχι! Σας προτείνουμε 50 η 100!Σχετικά μόνο με το τελευταίο, αν πάρεις 100 δοκίμασες μετά, βγάλε κάρτα βάλε κάρτα, αν μπορείς να πάρεις κι άλλα 100;
Ε και τι τον νοιάζει, το αφήνει εκεί και κλέβει αλ[…]
Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]