Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#187292 Σωστό το πρώτο βήμα.

Η ερώτηση του basstarlet μήπως έχει να κάνει με το νυχτερινό? Τότε δε θα έπρεπε να συμβαίνει το ίδιο και στις 15:30-17:30?
Άβαταρ μέλους
By Pitt
cabala10 έγραψε:Εικόνα

Format καρεκλάτο δεν έχει; :lol:

Διαβάζοντας το e-lol.gr που γράφει επάνω δεξιά, σκέφθηκα ότι ίσως είναι πλάκα. Όμως δεν είναι. Η επιχείρηση είναι υπαρκτή!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
kacey έγραψε:τεσπα, εχω βαλει καλωδιο απ'ευθειας απο κατανεμητη στη πριζα μου μεσα στο διαμερισμα, πετωντας το προχειρα απο τις σκαλες της πολυκατοικιας. για να δουμε τι θα γινει το βραδυ.

Πρέπει ν'αποσυνδέσεις από τον κατανεμητή το διαμέρισμά σου, δηλαδή ο κατανεμητής από την κεντρική γραμμή να δίνει στο πρόχειρο καλώδιο που έβαλες ΜΟΝΟ και όχι και προς το υπάρχον προς το διαμέρισμα γιατί αν υπάρχει πρόβλημα από κει και πάνω δεν θα μπορέσεις να το αποκλείσεις και να το εντοπίσεις.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#187316 τα ζευγη που χρσιμοποιουσα (παλιο με προβλημα και νεο πεντακαθαρο) που ειναι μεσα στο τοιχο, εχουν βγει εκτος. αυτη τη στιγμη ειναι βιδωμενο πανω στα βιδακια του κατανεμητη της πολυκατοικιας, το καλωδιο που εβαλα μαζι με το καλωδιο που ερχεται πανω στα βιδακια "απο πιο εξω". Δεν μπορω να καταλαβω αν αυτο ειναι το καλωδιο που ερχεται απο εξω ή καποιο ενδιαμεσο γιατι γινεται της ποπης εκει μεσα με τα καλωδια.
Άβαταρ μέλους
By kacey
Chris έγραψε:Σωστό το πρώτο βήμα.

Η ερώτηση του basstarlet μήπως έχει να κάνει με το νυχτερινό? Τότε δε θα έπρεπε να συμβαίνει το ίδιο και στις 15:30-17:30?

νυχτερινο εμεις εχουμε 11-7, το παλιο νυχτερινο. αλλα προχθες πχ το εκανε απο τις 9μιση.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#187454 Και πολλά είναι
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#187479 Περίμενω ιστορία όπως με το στικάκι σε 10 μέρες , του στυλ έχωσα πάνω 4 συσκευές αλλά φορτίζουν πολύ αργά .
Ρε geo ας τα έκανες mikelοκαφέδες ή να τα έσκαγες σωστά για ποιοτικό φορτιστή με πολλά Ampere. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#187482 buy cheap, buy twice
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#187495 3.1 A
15W

Επιασα φιλες με εναν απο το eshop..Μου ειπε να ειμαι πολυ προσεχτικος με τις...προσφορες!!!! :omg:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#187497 Kάποιες προσφορές για άλλα σκρουτζομάγαζα είναι κανονικές τιμές οπότε ορθά δεν είναι προσφορές.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#187500 Οφτόπικ σε σχέση με αυτά που λέτε, η μόνη διαφορά που παρατήρησα αλλάζοντας τροφοδοτικό.

Ο δέκτης του ποντικιού είναι πάνω σε ένα noname usb hub. Που και που έχανα το ποντίκι, άγουγα το ηχητικό της αποσύνδεσης/σύνδεσης περιφερειακού και επανερχόταν. Νόμιζα πως έφταιγε η απόσταση και τα εμπόδια. Σταμάτησε να το κάνει με την αλλαγή. Άρα μάλλον πιεζόταν το προηγούμενο, κι ας μην το έδειχνε αλλιώς.