Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GTS
Χρήστος Λάππας έγραψε:Καμία σχέση, (δυστυχώς). Αυτό που φαίνεται απέναντι είναι ένα παλιό κτήριο που μετά από εγκατάληψη πολλών χρόνων τώρα το ανακαινίζουν.
Σπίτι ή διαμέρισμα κατασκευάζεις;

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Dimitris_P έγραψε:Πέτρο βλέπω στο κολλεκτερ σου έχει βάλει απλούς διακόπτες που συνήθως φράζουν, σκαλωνουν, χαλάνε
Δημήτρη η φωτογραφία με τα κολεκτέρ δεν είναι δική μου, είναι του Χρήστου.

Χρήστο ακούς;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#826188 Έχεις δίκιο, μπερδεύτηκα. Εσύ τι διακόπτες έχεις βάλει;
Ακόμα και στρογγυλοί να είναι, ας είναι τουλάχιστον ο γενικός τέτοιου τύπου ο διακόπτης.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#826191 Εγώ έβαλα ηλεκτροβάνες με 3-4 ασύρματους θερμοστάτες της Rehau στα 3-4 κυκλώματα, Nea Smart 2.0 λέγονται
Άβαταρ μέλους
By skous
#826653 Θέλω να αντικαταστήσω έναν υαλοπίνακα (παράθυρο που δεν ανοίγει - δεν ξέρω αν είναι η σωστή λέξη αυτή) ο οποίος έχει και θέματα με υγρασίες αέπξω κλπ, με υαλότουβλα. Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω; Όλα τα υαλότουβλα πάνω κάτω το ίδιο δεν είναι;
Άβαταρ μέλους
By glf
#826667 Οι υαλοπίνακες μπαίνουν σε κουφώματα.
Τα υαλοτουβλα σε ανοίγματα.
Προφανώς θα βγεί το κουφωμα..
Για λίγο πιο επαγγελματικη κατασκευή, υπάρχει ένα πλαστικό προφίλ που μπαίνει γύρω τους για προστασία.
Θα το βάλω αν το βρω σε link.
Άβαταρ μέλους
By skous
#826669 αυτό ακριβώς θέλω, θα βγεί το κούφωμα και θα μπεί στο άνοιγμα υαλότουβλο.

Αυτό για το πλαστικό, δεν το ξέρω, μήπως εννοείς αυτό; https://decomat.gr/proionta/%CF%84%CE%B ... E%BB-inox/