Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#818168 Tifosi αν αναφέρεσαι στο ποστ μου κάνεις λάθος.

https://www.efsyn.gr/politiki/antipolit ... tiggeile-i

Καμια καζούρα.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#818169 Όχι, αναφερομουν στη φάση με το "διαγράφουμε το όνομα του κατρουγκαλου". Ε, χαριτωμένη πλάκα είναι αυτό, σα να λες το Μητσοτάκη "γκαντεμη" ξέρω γω.

Τραβηγμένο να λένε για αλλοίωση και μηνύσεις.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
vagmag έγραψε:
Same_old_story έγραψε:
vagmag έγραψε:
Βαρύ να λες ότι κάνω μπούλινγκ, όταν έγραψα το προφανές: Ότι η ψήφος είναι μυστική.

Τίποτα περισσότερο - τίποτα λιγότερο :rtfm:

Να με συγχωρείς λοιπόν ! Θεώρησα όπως ήταν γραμμένο κάτω από τα αλλά post , κ με το συγκεκριμένο emoji , ότι είναι ειρωνικό το σχόλιο όποτε κ το συμπεριέλαβα .
Λάθος μου . Συγγνώμη κ πάλι !

Καλημέρα

Είσαι κύριος :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Thomas_C200K έγραψε:
mousatos έγραψε:Έλεγα να μη πάω αλλά έχω όρεξη για οδήγηση και με Τούρκικο μαζούτ ακόμη στο ρεζερβουάρ και όρεξη για οδήγηση τις τελευταίες μέρες , αν ξυπνήσω χαράματα, θα πάω να τη ρίξω σε ένα κομμα. Σταυρό που βάζουμε ; δεξά ή αριστερά ; ή δεν έχει σημασία ;

Αριστερα ή δεξια δεν εχει σημασια ο σταυρος, μετραει κανονικά.
Η αποχη δεν ειναι λύση.
και επειδη εχεις φθηνο ΤΙΜΙΟ καυσιμο απο LUKOIL η ψηφος ειναι μονοδρομος.

Η αποχή είναι πολιτική τοποθέτηση για πάρα πολλούς λόγους.

Το να ψηφίζει και η κουτσή Μαρία χωρίς κανένα κριτήριο και να συμμετέχει κάποιος νοήμων άνθρωπος σε αυτό είναι μάλλον πιο παράλογο.

Βέβαια το πρόβλημα σε αυτές τις εκλογές είναι τι να ψηφίσει κανείς καθώς όλοι είναι για γέλια, και αυτό προσωπικά το νιώθω περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Σίγουρα πάντως προτίμησα τη διακυβέρνηση της ΝΔ από αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, πολλά όμως ήταν και συγκρυριακά (σίγουρα βέβαια ήταν και θέμα ιδεολογίας, όχι τόσο τη μη ιδεολογίας που χαρακτηρίζει τη ΝΔ όσο της προβληματικής ιδεολογίας που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν βρίσκει την ευκαιρία να την ασκήσει). Το ουσιαστικό πρόβλημα όμως παραμένει ότι κανείς από τους διαπλεκόμενους άεργους δεν έχει κάποιο όραμα σε βάθος χρόνου. Το πάμε και όπου βγει είναι ο κανόνας και τα αυτιά που χαϊδεύουν έστω και για κάτι πρόσκαιρο πολύ σπάνια είναι τα δικά μου
Άβαταρ μέλους
By g8777
Hellenic tifosi έγραψε:Όχι, αναφερομουν στη φάση με το "διαγράφουμε το όνομα του κατρουγκαλου". Ε, χαριτωμένη πλάκα είναι αυτό, σα να λες το Μητσοτάκη "γκαντεμη" ξέρω γω.

Τραβηγμένο να λένε για αλλοίωση και μηνύσεις.

Όπως μπορεί να σου επιβεβαιώσει και ο Έντυ ,τα πρωτοπαλικαρα της υπογας δεν κάνουν ποτέ,μα ποτέ πλάκα. Δεν προλαβαίνουν ακόμα και να ήθελαν δλδ.

Πλακα κάνουν πάνω στην νοημοσύνη μας όσοι ξεπλένουν τους αρχιλοχιες της Συγγρού ως " πλακιτσα".
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#818188 Τόσο χαμηλα;
Τόσο χαμηλά. Τσεκ.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#818189 Ε καλά τώρα, τέτοια χιουμοριστικά ποστ που θεωρούν τους συριζαιους η τους νδοκρατες τόσο ηλιθιους, περνάνε δέκα δέκα από το tl μου.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#818194 Eιμαι απολυτως βεβαιος γι αυτο.

@ μεροκασκατιαρη

Ειναι ο Ζουκοβ απο πανω σου , καταλαβαινω, πρεπει να δειξεις καλο προσωπο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#818202 @Χατζατζαρη
Έρχεται μεταπολιτευση και όλες αυτές οι χουντοβρωμιες θα κοπούν.
Λιγια υπομονή κάμετε.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#818206 Πραγματικά, τι ήταν αυτό με τους Ρομά; Τι φτήνια ήταν αυτή; Με 6000€ τόσες ψήφους; Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ετούτη η χώρα;
Εγώ ήξερα πως το κεφάλι πάει πάνω από 150€ όπως τιμολογήθηκε με το τελευταίο pass του Μητσοτάκη.
Καλά κάνει ο Ζουκόφ και κάνει πλάκα, είναι γνωστός και αμερόληπτος χιουμορίστας αυτός, όχι σαν τους ζαιους με το - και καλά - ηθικό τους πλεονέκτημα!
Δεν υπάρχουν αυτά, σοβαρευτείτε! Το βασικό είναι να έχεις πρόσωπο στην κοινωνία και οι ζαιοι δεν έχουν. Δείτε πόσα χρωστάνε στις τράπεζες οι ζαιοι και πόσα η ΝΔ. Ούτε απέξω δεν τολμούν να περάσουν οι πρώτοι!
Ενώ η ΝΔ; Παρόλα τα 400 μυρια χρέος, οι τράπεζες στηρίζουν δαγκωτό Μητσοτάκη. Γιατί σάμπως θα πληρώσουν τα δανεικά κι αγύριστα από την τσέπη τους; Για κάτι τέτοια υπάρχουν τα κορόιδα.
:metalo:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#818207 Άντε, καμιά πρόβλεψη ποσοστών δεν θα κάνουμε;

Τολμώ έτσι εντελώς αυθαίρετα να πω ότι η ΝΔ θα είναι όχι πάνω από 35% και η διαφορά με ΣΥΡΙΖΑ θα είναι όχι πάνω από 5 μονάδες.
Άρα λέω:

1) ΝΔ 33%
2) ΣΥΡΙΖΑ 30
3) ΠΑΣΟΚ 9
4) ΚΚΕ 8
5) ΜΕΡΑ_25 4.5%
6) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 4%
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#818208 Ευτυχώς, το χιούμορ δεν είναι αποκλειστικά προνόμιο ενός πολιτικού χώρου, και δυστυχώς ούτε η τοξικοτητα και η χυδαιότητα. Ε, πώς να το κάνουμε, το συγκεκριμένο ποστακι ήταν χιουμοριστικο, και σίγουρα όχι μηνύσιμο.

Αλλά οκ, όπως το αντιλαμβάνεται ο καθενας.

Όσο για τη φάση με τους Ρομά, πάντα έτσι δε γινόταν στους καταυλισμούς;
Άβαταρ μέλους
By otso
#818209 Πραγματικα χαιρομαι που ανηκω σε ενα πολιτικα κοσμιο και αμεροληπτο φορουμ . Προσπαθω εδω και καιρο να καταταξω τους συμφορουμιτες ιδεολογικα και μου ειναι αδυνατον .
Νοιωθεις υπεροχα να ανηκεις σε μια ομαδα συνομιλητων που ποτε δεν ηταν η ειναι μελη κομματος , και ποτε δεν ειχαν η περιμενουν οικονομικα οφελη απο κομματικες παραταξεις .
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Giuseppe Busso έγραψε:Άντε, καμιά πρόβλεψη ποσοστών δεν θα κάνουμε;

Τολμώ έτσι εντελώς αυθαίρετα να πω ότι η ΝΔ θα είναι όχι πάνω από 35% και η διαφορά με ΣΥΡΙΖΑ θα είναι όχι πάνω από 5 μονάδες.
Άρα λέω:

1) ΝΔ 33%
2) ΣΥΡΙΖΑ 30
3) ΠΑΣΟΚ 9
4) ΚΚΕ 8
5) ΜΕΡΑ_25 4.5%
6) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 4%

Αυτο που νομιζω εγω
1) ΝΔ 36%
2) συριζα 30%
3)ΠΑΣΟΚ 8%
4)ΚΚΕ θα ηθελα να περασει πανω απο το αχρωμο αγευστο αοσμο πασοκ με 9%
5)μερα 25, 3%
6)Ελληνική Λύση θαρρω οτι εχει ανεβει γτ το παπατζιλικι το τραβαει ο ελλην και σιγουρα 5%
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#818211 Ναι ρε otso τι να περιμένουμε;
Αυτό ελεγα πιο πριν σε μια συζήτηση.

50% αποχή.

Θα πάει να ψηφίσει ο κόσμος γιατι; Για να να μην βγάλει 100 ο Μυτιληναίος αλλά θα βγάλει 100 ο βαρδινογιαννης

< >