Η εναλλακτική είναι να μην ανοίξουν καθόλου, που είναι μάλλον χειρότερη....
Hellenic tifosi έγραψε:Η εναλλακτική είναι να μην ανοίξουν καθόλου, που είναι μάλλον χειρότερη....
Giuseppe Busso έγραψε:Hellenic tifosi έγραψε:Η εναλλακτική είναι να μην ανοίξουν καθόλου, που είναι μάλλον χειρότερη....
Κάνεις λάθος.
Η εναλλακτική είναι μέτρα στήριξης, φοροαπαλλαγές, άτοκα δάνεια με μεγάλο ορίζοντα αποπληρωμής κλπ βοηθήματα.
Ειδάλλως ανοίγω το μαγαζί μου πχ κανονικά και σου "μολύνω" πληθυσμό με κρούσματα και περνά το οικονομικό κόστος και πάλι στο κράτος μέσω της Δημόσιας Υγείας.
Θέλεις μισό μαγαζί; μισό τζίρο; μισό προσωπικό; θέλω και μισούς φόρους, μισό ενοίκιο γιατί το επιχειρηματικό μου πλάνο είχε γίνει με συγκεκριμένα υπολογισμένα έσοδα και ούτω καθεξής.
Είναι ένας φαύλος κύκλος που θα συζητιέται όλο και περισσότερο.
Κυκλοφορία μέχρι τις 00:00 είπαν. Δεκτό.
Υπάρχουν μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης. Bar, καντίνες, ταξί βάρδιες που δούλευαν βράδυ και ένα σωρό παρακλάδια που επεκτείνεται η οικονομία.
Μη σας κάνει εντύπωση όταν ο καθένας κοιτάζει την περίπτωσή του. Κάπως πρέπει να ζήσουμε όλοι.
Μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο, η οικονομία θα ζήσει δραματικές στιγμές. Προβλέπω νούμερα ανεργίας που δεν θυμάμαι αν έχουμε δει ξανά.
Hellenic tifosi έγραψε:
panos2171 έγραψε:Καλά για τους άλλους αλλά πόσο υποκρισία αυτοί οι ταρίφες...Δηλαδή το πρόβλημά τους είναι αν ένα ζευγάρι θα χρειαστεί δύο ταξί. Που στην τελική έτσι θα χρησιμοποιούνται περισσότερα ταξί, αλλά μάλλον οι διπλοτριπλοταρίφες συμφέρουν περισσότερο...
Hellenic tifosi έγραψε:Να περιμένουμε πρώτα να δούμε ΑΚΡΙΒΩΣ τι θα προβλέπεται;
Anonymous Founder έγραψε:Τι είδους σοβαρότητα να επιδείξει ένας κλάδος που οδεύει σε καταστροφή; Τι ακριβώς δηλαδή ζητάμε από αυτούς; Ψυχραιμία την ώρα που καίγεται το σπίτι του; Προφανώς και η υγεία είναι προτεραιότητα, αλλά μην περιμένουμε ψυχραιμία από ανθρώπους που καταστρέφονται οικονομικά.

Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]