Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
red_monster έγραψε:
markvag έγραψε:Για τους Ε.Ε., το έζησα πολύ καλά στο πετσί μου... :vava:

Και παρόλα αυτό, μηδέν σεβασμός :x

Τι να σεβαστώ από τον επιχειρηματία που εισπράττει ΦΠΑ και δεν τον αποδίδει;;; :lol: :lol: Εγώ απέδιδα χωρίς να εισπράξω, πρέπει να σεβαστώ τον κάθε αλήτη που κλέβει ΦΠΑ;;; :lol:

Εικόνα

Σε ότι αφορά το ελεύθερο επάγγελμα, το πρόβλημά μου δεν ήταν ο ΦΠΑ, ούτε οι φόροι, το πρόβλημά μου ήταν ο μέσος ελ. επιχειρηματίας που θεωρεί προαιρετική την πληρωμή. Αν πληρωνόμουν κανονικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα και πιθανώς να ήμουν ακόμη ΕΕ.

Y.V έγραψε:In fact these Turkish victories were not at all invasion, but liberation of old motherland and vengeance for Troy of which evidence the European sources of 7th-15th centuries. :svivhaha:

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_shout :s_shout

Μνημείο! :s_shout :s_shout :s_shout :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#574886 To επάγγελμα "υιός" θεωρείται ελεύθερο; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#574887 Εγω ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατι στις μεταξυ επιχειρήσεων συναλλαγές επιβάλλεται ΦΠΑ. Δε θα ηταν απλούστερο για όλους ούτε να εισπράττεις, αποδίδεις, συμψηφίζεις ΦΠΑ, και απλά να τον χρεώνεις μόνο σε πωλήσεις λιανικης;

Ακριβώς ο,τι γίνεται στις ενδοκοινοτικές.
Άβαταρ μέλους
By 224v
g8777 έγραψε::dizzy:

Εγώ πολύ απλά σχολιάζω το συγκεκριμένο

red_monster έγραψε:Οι επιχειρηματίες "κλαίγονται" ,όπως λένε όσοι είναι έξω από το ταγκό, καθότι η ενσωμάτωση του ΦΠΑ καθιστά το προϊόν τους μη ανταγωνιστικό στην αγορά.

:dizzy:

Μα ειναι ευκολο να το καταλαβεις, "η ενσωματωση" σημαινει οτι στη λιανικη τιμη που σου βαζουν στη βιτρινα εχει μεσα και το ΦΠΑ. οταν λοιπον ο ενας κοβει αποδειξη πρεπει να τον αποδωσει στο κρατος δλδ να τον πληρωσει βγαζοντας τον απο την τσεπη του.... Ο αλλος αν δεν κοψει αποδειξη τα κραταει ολα στη τσεπη του (εκτος αν εχει κανει συνενοηση για εκπτωση λογω μαυρης εισπραξης. οποτε ο ενας πουλαει το προιον πιο φτηνα απο τον αλλο για την τσεπη τους φυσικα.
Παντα ο τελικος πελατης πληρωνει ολο τον ΦΠΑ , ομως ο πωλητης θα αποδοσει στο κρατος τη διαφορα απο τον ΦΠΑ που ηδη πληρωσε οταν αγορασε το προιον απο τον χονδρεμπορα... οποτε εισπρατει 25 πχ. στο κοστος πωλησης 100 αλλα θα αποδοσει π.χ. 5 (εαν το εχει πληρωσει αυτος στον προηγουμενο 80 πχ. (στην ουσια αποδιδει τον ΦΠΑ του κερδους του... Αρα οποιος εχει ΦΠΑ για αποδοση εχει και κερδος... αλλοιως τον πινει και δεν το καταλαβαινει!!!! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Hellenic tifosi έγραψε:Εγω ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατι στις μεταξυ επιχειρήσεων συναλλαγές επιβάλλεται ΦΠΑ. Δε θα ηταν απλούστερο για όλους ούτε να εισπράττεις, αποδίδεις, συμψηφίζεις ΦΠΑ, και απλά να τον χρεώνεις μόνο σε πωλήσεις λιανικης;

+1
Άβαταρ μέλους
By red_monster
markvag έγραψε:
red_monster έγραψε:
markvag έγραψε:Για τους Ε.Ε., το έζησα πολύ καλά στο πετσί μου... :vava:

Και παρόλα αυτό, μηδέν σεβασμός :x

Τι να σεβαστώ από τον επιχειρηματία που εισπράττει ΦΠΑ και δεν τον αποδίδει;;; :lol: :lol: Εγώ απέδιδα χωρίς να εισπράξω, πρέπει να σεβαστώ τον κάθε αλήτη που κλέβει ΦΠΑ;;; :lol:

Εικόνα

Σε ότι αφορά το ελεύθερο επάγγελμα, το πρόβλημά μου δεν ήταν ο ΦΠΑ, ούτε οι φόροι, το πρόβλημά μου ήταν ο μέσος ελ. επιχειρηματίας που θεωρεί προαιρετική την πληρωμή. Αν πληρωνόμουν κανονικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα και πιθανώς να ήμουν ακόμη ΕΕ.

Y.V έγραψε:In fact these Turkish victories were not at all invasion, but liberation of old motherland and vengeance for Troy of which evidence the European sources of 7th-15th centuries. :svivhaha:

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_shout :s_shout

Μνημείο! :s_shout :s_shout :s_shout :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Άλλο ένα από τα χιλιάδες θέματα του ΕΕ. Σεβασμό σε όσους το πράττουν ακόμα σωστά, αυτή είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας
Άβαταρ μέλους
By 224v
Hellenic tifosi έγραψε:Εγω ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατι στις μεταξυ επιχειρήσεων συναλλαγές επιβάλλεται ΦΠΑ. Δε θα ηταν απλούστερο για όλους ούτε να εισπράττεις, αποδίδεις, συμψηφίζεις ΦΠΑ, και απλά να τον χρεώνεις μόνο σε πωλήσεις λιανικης;

Ναι σιγα μην περιμενει το κρατος να εισπραξει τη στιγμη της πωλησης στη λιανικη!!! ετσι εισπρατει σε όλα τα σταδια κερδους μεταξυ μεταπωλητών... και ο τελευταίος θα αποδωσει την αναλογια του τελευταιου ποσοστου κερδους
Άβαταρ μέλους
By melos86
#574928 Για να καταλαβετε παντως ποσο αστειοι ειναι εκει στο υπουργειο οικονομιων κοιταξτε λιγο και την παρακατω ειδηση...

Πληρωμές φόρων με Bitcoin εξετάζει η ΑΑΔΕ!

Διαβαζεις τον τιτλο και λες μπραβο, επιτελους εξυγχρονιζομαστε, ακολοθουμε σαν κρατος την εξελιξη της τεχνολογιας και ολα τα σχετικα... Και μετα φτανεις στο εξης αποσπασμα:
"ενώ σχεδιάζει και τη φορολόγηση των κρυπτονομισμάτων, ως «επένδυση χαρτοφυλακίου»."
και η καρδαρα με το γαλα οχι απλα εγυρε, εξαυλωθηκε!!!

Υπαρχει δηλαδη ενας συμβουλος στο Υπ.Οικονομικων που σε μια συναντηση σηκωσε το χερι, πηρε τον λογο, ξεροβηξε για να καθαρισει την φωνη του και με το αναλογο υφος και μπριο ΠΕΤΑΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ!!!! Οτι θα παρακολουθησει και θα φορολογησει ΤΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ!!!!! Και αυτος ο ανθρωπος στο τελος του καθε μηνα εισπρατει χρηματα για την παραπανω εργασια!
Και το χειροτερο ειναι οτι ετσι νομοθετουν γενικοτερα... Πεταει ο καθα παπαρας την |λογοκρισία| του και τα περνανε στα νομοσχεδια!
Ειμαι πραγματικα περιεργος να μαθω ποσα χρηματα θα μαζευτουν στα δημοσια ταμια απο την φορολογηση των κρυπτονομισματων!
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Corto Maltese έγραψε:To επάγγελμα "υιός" θεωρείται ελεύθερο; :hmmm:

Ανοιχτό εδώ και χρονια.
Ειδικά ως υπεραριθμος σε ΔΕΚΟ που δουλεύει ο μπαμπάς.

|λογοκρισία| Μαλτέζε μου αλλά τι να κάνουμε, αφού έτσι οι συνάδελφοι νιώθουν πιο ήσυχοι.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#574949 η τρέλα του να σε δέρνει άντρας σε γυναικείο σπορ και να μην τολμάς να πεις και τίποτα για να μην σε τελειώσει η πολιτική ορθότητα :vava:

https://www.youtube.com/watch?v=cR0hgmF ... Hd8HqLILBI
Άβαταρ μέλους
By mirage
red_monster έγραψε:Πως αντιλαμβάνεται ο Έλληνας την έννοια της επιχειρηματικότητας :metalo:

https://www.google.gr/amp/www.typosthes ... foto%3famp
Και ο Ελβετός. Βέβαια οι βανδαλισμοί δεν ξέρω πως συνδέονται με την επιχειρηματικότητα αλλά ΟΚ.