fuckGiven.setScope(kGlobal).calculate() ====> null pointer exception, singleton instance not found
fuckGiven.setScope(kGlobal).calculate() ====> null pointer exception, singleton instance not found
vasilis έγραψε:Τί παίζει σε εκτυπωτές Α3...σχετικά οικονομικούς
π.χ. κάτι τέτοιο
xenos έγραψε:quiz:
Το pc έκανε κάτι κολλήματα. Είχε να κλείσει και αρκετό καιρό και δίνω ένα restart. Κλείνει οκ. Πατάω να ανοίξει και κολλάει στην μπλε HP Logo οθόνη και μένει εκεί. Δεν βγάζει κανένα σφάλμα, δεν κάνει κανένα beep, δεν δουλεύουν πληκτρολόγιο-ποντίκι (usb). Έως τώρα έχω βγάλει κάρτα γραφικών, 3 από τα 4 ram dimms, dvd, hdd, κλπ και πάλι τίποτα. Επίσης έχω κάνει cmos reset. Motherboard?![]()
Το pc είναι HP elite 7300 με i7 2600, 1Tb hdd, 16 Gb ram και λυπάμαι να το στείλω ολόκληρο.
Scotch έγραψε:Θέλω να αναβαθμίσω τα windows 7 από home σε professional. Ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος (για νόμιμα πάντα); ebay;

Scotch έγραψε:Ace αν έχεις καμία άκρη ή αν μπορείς να με καθοδηγήσεις που μπορώ να ψάξω
Scotch έγραψε:Σε παρακαλώ pop, για ποιον με πέρασες; (δώσε να βρίσκονται).
Για genuin καμιά ιδέα;
Ace αν έχεις καμία άκρη ή αν μπορείς να με καθοδηγήσεις που μπορώ να ψάξω
JasonLouk έγραψε:Τζάμπα και νόμιμα θα κάνεις δουλειά, αν έχεις κάποιον γνωστό φοιτητή και σου δώσει ένα Product key μέσω του Dreamspark.
Όλοι οι φοιτητές δικαιούμαστε πολλά προγράμματα της MS (απο dev tools μέχρι OS ) τζάμπα.![]()
Εγώ έτσι πέρασα windows 8.1 αυθεντικά στον υπερφορητό 17άρη μου (corsair TM)
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]