Τελειώνει το βαζάκι του egberts με το ζόρι βγάζει την αυριανή μέρα
GTS έγραψε:Και εγω κάθε μερα φιλτρου είμαι αλλα στο σπιτι. Στα μαγαζια θελει προσοχη για καθαριοτητα.

Giuseppe Busso έγραψε:
Επίσης για όσους πίνουν στιγμιαίο καφέ, είτε φραπέ είτε ζεστό νες, αφήστε τον nescafe και αγοράστε Douwe Egberts Gold Blend. Σμούθι, όχι αστεία.
g8777 έγραψε:Δεν υπάρχει καφές φρεντο Dim. Μια |λογοκρισία| και μισή, στα 10 λεπτά πίνεις καφέ νερό.
mjacob έγραψε:.....την έχω καταβρεί με τους γαλλικούς, γιατί πρωί θέλω ποσότητα και δεν λέει να πίνω 4-5 εσπρεσσο κάθε πρωίΑν και γνωστός espressάκιας, τα περισσότερα πρωινά , ο πρώτος καφέ της ημέρας είναι γαλλικός, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

italakias έγραψε:Να υπενθυμισω οτι θα λαβω σοβαρα υποψην μονο τις απαντησεις των καπνιστων.
Καποιος που δεν καπνιζει δεν καταλαβαινει απο καφε.
Giuseppe Busso έγραψε:italakias έγραψε:kovathe έγραψε:Ακόμη υπάρχει κόσμος που πίνει φραπέ?
Πως την παλευτε?
Γιατι ρε,τι εχει ο φραπε;
Αμα ειναι μαστορας αυτος που θα τον φτιαξει ,ειναι ο καλυτερος κρυος καφες,διαφορετικα γινεται εντελως χαλια.
Εγω φτιαχνω στο σπιτι γιατι το θεωρω κοροιδια να δωσω λεφτα για στιγμιαιο καφε.
Το μονο κακο που εχει, ειναι οτι εαν πινεις πολλους φερνουν ταχυπαλμια και τρεμουλο.
Εγω πινω ΝΕΣ το πρωι και ελληνικο (λουμιδη αρχοντικο αμαλαχειναουμε)το απογευμα.
Όταν δεν έχω κοιμηθεί καλά, όταν είμαι κομμάτια για χ-ψ λόγους, φτιάχνω ένα παγωμένο φραπέ με 2 κουταλιές καφέ και χτυπάω ταυτόχρονα και μια ασπιρίνη. Σε κάνει τούρμπο.
Επίσης για όσους πίνουν στιγμιαίο καφέ, είτε φραπέ είτε ζεστό νες, αφήστε τον nescafe και αγοράστε Douwe Egberts Gold Blend. Σμούθι, όχι αστεία.
Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]