Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g47
#32096 Του hi-fi ηταν για off-topic το post, μαλλον νικαει. :shifty:
Μαλιστα το δικο μου ηταν ενα απο τα λιγα post μου που πραγματικα δεν ειχαν ουτε ιχνος εξυπναδισμου.
Τελευταία επεξεργασία από g47 και 01 Νοέμ 2014, 20:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g47
moderation god έγραψε:Μετά από ομόφωνη απόφαση της Συντονιστικής Ομάδας αποβάλλονται οριστικά ο χρήστης mikeerfol και ο χρήστης g47 λόγω συνεχιζόμενου flame baiting και off topic σχολίων. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσουν να συμμετέχουν στο forum εφόσον επεδίωκαν μονίμως εντάσεις και έχουν πρόβλημα με το moderating και την ιδιοκτησία του 4ΤForum. [mod]

Μαθε μπαλιτσα. :rtfm:
Εγινε συσκεψη.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Μετά από ομόφωνη απόφαση της Συντονιστικής Ομάδας επανέρχεται το μέλος italakias. Από εκείνον εξαρτάτε αν θα μείνει και μόνιμα ενεργό μέλος στο 4tforum.

:s_tongue
Άβαταρ μέλους
By bill33
italakias έγραψε:Eννοειται οτι θα ετρωγες μπαν αφου τους ειχε πρηξει τα συκωτια με το συνεχες τρολαρισμα.

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 2#p3092032
Άβαταρ μέλους
By gianik
mikeerfol έγραψε:Τα υπονοούμενα που όλοι πετάτε είναι για τον REALZEUS φαντάζομαι ε; :s_dunno

Τι εχει παιχτει με τον Αλεξανδρο ρε σεις τελικα σχετικα με το 4ΤF; Γιατι εχει ψιλοχαθει;
Άβαταρ μέλους
By bill33
giannik1977 έγραψε:
mikeerfol έγραψε:Τα υπονοούμενα που όλοι πετάτε είναι για τον REALZEUS φαντάζομαι ε; :s_dunno

Τι εχει παιχτει με τον Αλεξανδρο ρε σεις τελικα σχετικα με το 4ΤF; Γιατι εχει ψιλοχαθει;

Δεν νομίζω ότι έχει χαθεί. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#32159 Μα τι κακία... :omg:
Ιταλάκια εγώ χαίρομαι για σένα. Θα μπορείς επιτέλους να γράψεις εκεί που αξίζεις και δεν θα αναλώνεις το χρόνο σου αλλού.
Νομίζω επιτρέπεται και το κάπνισμα στο άλλο μαγαζί.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#32161 Ο ιταλακιας πηρε το οσκαρ;

< >