Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#99150 Δεν διαφωνώ sknipper.
Όταν γεννήθηκε ο μικρός είχα αγωνία αν θα μείνει στραβοκανης και με καθησύχαζε η παιδίατρος
Μετά με έπιασε η ιστορία με την ποδικη καμάρα, όπου και πάλι η παιδίατρος μου λέει να μην ανησυχώ.
Στην πρώτη περίπτωση είχε δίκιο αφού πριν τα 2 του χρόνια είχαν ισιωσει.
Στην δεύτερη στα 6,5 πλέον έχει σηκωθεί μεν αλλά λίγο.
Η παιδίατρος επιμένει ότι θα φτιάξει μέχρι τα 8 -9 χρόνια.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#99220 Βασικά αν είναι να φτιάξει θα φτιάξει ό,τι και να κάνεις και αν είναι να μην φτιάξει δεν θα φτιάξει ό,τι και να κάνεις..... οπότε μην χολοσκάς.
Άβαταρ μέλους
By makis_kanatselis
nEK έγραψε:1+ ετους. Τωρα αρχιζει να περπαταει και θελουμε ενα καλο για τομποδι παπουτσι.

Μια χαρα κοντα ειμαστε...εμεις φτασαμε 13 μηνων και συνεχιζουμε. Μουγιερ μου εχουν πει για τα πλεον καταλληλα μεχρι να μαθει να περπαταει. Αυτο μου συστησε και ο γιατρος οταν τον ρωτησα σχετικα.
Άβαταρ μέλους
By soch
#100627 Μετά από 1 χρόνο που μας πρότεινε η παιδίατρός μας το bexsero, αποφασίσαμε να το κάνουμε.

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε πως εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού της Μ.Βρετανίας.

Εμείς βέβαια το πληρώνουμε κανονικά, 104€ τη δόση. Τουλάχιστον θα κάνουμε μόνο 2, αφού είμαστε 2,5 ετών.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
soch έγραψε:Μετά από 1 χρόνο που μας πρότεινε η παιδίατρός μας το bexsero, αποφασίσαμε να το κάνουμε.

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε πως εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού της Μ.Βρετανίας.

Εμείς βέβαια το πληρώνουμε κανονικά, 104€ τη δόση. Τουλάχιστον θα κάνουμε μόνο 2, αφού είμαστε 2,5 ετών.

Και εγώ βρέθηκα στο ίδιο δίλημμα, τελικά το κάναμε. Συνάδελφός της γυναικας μου συμμετειχε σε κάποιο συνέδριο παιδιατρικής και αφού πειστηκε και αυτή παρα την αρχική της άρνηση, μας έπεισε και εμας.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
sakis_m έγραψε:Αυχενικη διαφάνεια χθες και όλα καλά. Το ταξίδι της προσμονής συνεχίζεται...

Το άφησα 1 μερα μετά γιατί βαριόμουν να αλλάξω το quote. :yahoo:

Μια από τα ίδια κ εδώ. Και μάλλον έρχεται Βλάχα. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
JimClark έγραψε:
sakis_m έγραψε:Αυχενικη διαφάνεια χθες και όλα καλά. Το ταξίδι της προσμονής συνεχίζεται...

Το άφησα 1 μερα μετά γιατί βαριόμουν να αλλάξω το quote. :yahoo:

Μια από τα ίδια κ εδώ. Και μάλλον έρχεται Βλάχα. :metalo:

Αυτά είναι νέα! :metalo: Με το καλό! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
#104009 εμείς γίναμε 30 ημερών σήμερα και αύριο κλείνουμε επίσημα μήνα...
Έχει ψιλοηρεμήσει ο μάγκας...έχουμε προσαρμοστεί και εμείς στις νέες συνθήκες οπότε όλα καλά!
Ηighlight η στιγμή που κοιμάται γαλήνιος στην αγκαλιά σου και με τα χεράκια του σε αγκαλιάζει όσο μπορεί.
Σας το ξαναγράφω...είμαι ζάμπλουτος! :) :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By nEK
#105193 Η μικρη μας ειναι 13 μηνων. Τελευταια την εχουμε "πιασει" να κοιταει προς ενα σημειο, προς τη πορτα κυριως οταν διμαστε σαλονι και ν γνεφει το κεφαλι και να γελαει. Αυτο εγινε μια δυο φορες. Αποψε το εκανε παλι και κοιταζε τη πορτα σαν καποιον να περιμενει και εδειξε κιολλας με το δαχτυλο. Αυτα εχουν γινει λιγη ωρα μετα τον απογευματινο υπνο. Ειναι ξυπνια αλλα λεμε μηπως ειναι τιποτα ακομη ζαβλακωμενη? να προσθεσω οτι ολες τις φορες οταν το παρατηρησαμε αυτο εγω τουλαχιστον ανατριχιασα.
καποιοι μας ειπαν οτι βλεπουν αγγελακια ή πνευματα...

για μερικους ισως ακλυστει χαζο και γελασουν το λιγοτερο, αλλα αναρωτιεμαι μηπως ειναι κατινσυχνο σε ολα τα μικρα παιδια? το χει παρατηρησει καποιος αλλος?
Άβαταρ μέλους
By JBT
#105197 Ανησυχητικοί είναι αυτοί που είπανε |λογοκρισία| τέτοιου βεληνεκούς.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
nEK έγραψε:καποιοι μας ειπαν οτι βλεπουν αγγελακια ή πνευματα...

Ελληνίδες μανούλες fb group ? :hmmm: