Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#594062 Διάβασε το όλο.
Θέλουν κάρδαμο τα κεφτεδάκια, δεν τα σερβίρει σκέτα ο νομοθέτης.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#594065 Μια χαρά το διάβασα. Πλημμέλημα ξέρουμε τι είναι; Γιατί στην ερώτησή σου παραπάνω, ρωτούσες για εγκλήματα. Σου απάντησα για τα εγκλήματα, όπως ακριβώς ρώτησες δηλαδή.
Αν θέλεις να μιλήσουμε για τα πλημμελήματα, ευχαρίστως.
Για τα πλημμελήματα γίνεται όλο το πατιρντί δηλαδή; Πείτε το να ξέρουμε τι ακριβώς σας ενοχλεί, να το φτιάξουμε.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#594069 Αυτό εδώ τι σημαίνει ακριβώς?

Επιτρέπεται η επέμβαση δημόσιας δύναμης στους χώρους των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων αυτεπάγγελτα μονο σε περιπτώσεις κακουργημάτων , εγκλημάτων κατά της ζωής και ύστερα από απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αρμόδιου οργάνου του Ιδρύματος και με την παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής.

Η δημόσια δύναμη που λέει, δρα με ΑΚΡΙΒΩΣ τον ίδιο τρόπο τόσο επί της Πατησίων όσο και ΕΝΤΟΣ κτηρίου ΑΣΟΕΕ? Γιατί εγώ αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να συντρέχουν κάποιες (ψιλοαστείες) προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#594072 Το σπάσιμο αυτοκινήτου είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ;
Το κάψιμο κάδων;
Η πώληση λαθραίων;

Ακόμα και για τα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ο λύγκας αναφέρει
και ύστερα από απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αρμόδιου οργάνου του Ιδρύματος και με την παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής

Η όλη συζήτηση είναι κωμική.
Οι λόγοι για τους οποίους προέκυψε το άσυλο, σήμερα δεν συντρέχουν.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#594094 Τώρα ρωτάς για άλλα. Απάντησα σε αυτό που είχες ρωτήσει:
EDDIE_147 έγραψε:Μαρκοβάγγο αν βγουν 5 χουλιγκάνοι --> σπάσουν/κάψουν/μακελέψουν και μπουν μέσα σε μια σχολή μπορεί η αστυνομία να μπει και να τους μπαγλαρώσει (εκείνη τη στιγμή που τίθεται θέμα σύλληψης, όχι μετά από 4 ώρες που θα έχουν πάει σε άλλη σχολή);

Το κάψουν και μακελέψουν, είναι σίγουρα κακούργημα νομίζω. Το σπάσιμο, μάλλον όχι.
Συνολικά πάντως, σε ό,τι αφορά την ερώτησή σου, η απάντηση είναι σαφής και απλή. Για αυτά που ρώτησες η αστυνομία μπορεί να επέμβει αυτεπάγγελτα και χωρίς να ρωτήσει κανέναν.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Anonymous Founder έγραψε:Το κάψουν και μακελέψουν, είναι σίγουρα κακούργημα νομίζω. Το σπάσιμο, μάλλον όχι.

Therein lies the problem though.

Το σπάσιμο έξω από το assυλο με το σπάσιμο εντός αυτού είναι ακριβώς το ίδιο και πρέπει να αντιμετωπίζεται ισόνομα.
Το πρυτανικό απαιτεί χρόνο για να τελεσθεί, κάτι που επιβάλλεται αυτονόητα από την ανάγκη σοβαρής εξέτασης των γεγονότων και όχι στο πι και φι.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#594101 Ducks ρε διπλωμάτη, να δώσουν στους Τσέους ένα κινητό για να βρίσκουν τον πρύτανη άμεσα.
Αν δεν το σηκώνει --> Βάιμπερζ μηνυματούμπα

Πέρα από το χιουμοράκι (?), στην πράξη φαίνεται ότι το so called άσυλο προστατεύει μπαχαλοειδείς ή άλλες παράνομες καταστάσεις οι οποίες δεν έχουν κάποια σχέση με ελεύθερη διακίνηση ιδεών.

https://tvxs.gr/news/ellada/epeisodia-e ... otografies
https://www.cnn.gr/news/ellada/story/15 ... stin-asoee

Το ακόμα πιο κωμικό είναι ότι αυτοί που κόφτονται για το πανεπιστημιακό άσυλο δεν καταλαβαίνουν ότι η σημερινή κατάντεια, προσβάλλει τα πανεπιστήμια σε ελεεινό βαθμό.
Δηλαδή ΟΚ εγώ ένα ΙΕΚ της πλάκας έχω βγάλει, αλλά με πιάνει μια καταθλιψούλα όταν βλέπω πως έχει καταντήσει η ΑΣΟΕΕ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#594103 Καλά αυτό το εντοπίζεις και χωρίς να έχεις φοιτήσει σ' αυτή τη σχολή αριστείας :shifty: και επίσης χωρίς να παίζεις με τις λέξεις και τη βαθμονόμηση της παρανομίας.
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#594104 Εγώ που είμαι 10ετια και πλέον στην ΑΣΟΕΕ σε διάφορα πόστα , ας μοιραστώ αυτό.

Γεγονότα 21/5
https://www.kathimerini.gr/1025107/arti ... -thn-asoee

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή γύρω από την ΑΣΟΕΕ

Γεγονότα 22/5

https://www.kathimerini.gr/1025356/arti ... nh-toy-opa

Εισβολή στο γραφείο του πρύτανη του ΟΠΑ
Άβαταρ μέλους
By pro
Anonymous Founder έγραψε:
Είχε φτιάξει και διαφάνειες:
https://www.huffingtonpost.gr/entry/to- ... _term=Pos7
:ninja:

Κι οπως φαίνεται από την #6, ακόμη και απόφοιτοι Harvard, MIT και Stanford δεν έχουν καταφέρει να τιθασεύσουν τους connectors στα πλαίσια κειμένου :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#594109 Όταν ήμουν φοιτητής και πέρναγα περαστικός γιατί το κυλικείο στην υπόγα έκανε ωραίο καφέ (true story), μόνο μια μολότοφ σε εκλογές είχε πέσει.
Και επίσης δεν είχε γίνει μισή κατάληψη.

Τότε ήτο μπουρδέλο η Νομική πχ.

Καλύτερα νομίζω μπορούν να τοποθετηθούν τωρινές φουρνιές.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#594112 το δωματιάκι δίπλα από το κυλικείο που τελούσε υπό κατάληψη , είναι απελευθερωμένο εδώ και χρόνια

μου είχε κάνει κι εμένα εντύπωση όταν το είδα , είχα μάθει αλλιώς :lol:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#594116 Δεν είναι κατι συνταρακτικό μια μολότοφ αν πέσει πάνω σε κάποιον, έχει λυθεί εδώ κ 1000 χρόνια απο τας πολιορκίας στας Σταυροφορίας (βαζεις το δερμα ζωου απο την ανάποδη)

Στο ΠαΠει θυμάμαι εκλογές κ να βρίσκεις μπρδελο το πανεπιστήμιο επειδή οι μεν είχαν βάλει μπράβους ασβερκους κ οι αλλοι ήταν με κρανη κ καδρονια

Στο Ματσαγγου (Βολος) ηταν αλλα ωραία σκηνικά με απειλές οσες φορές ζητήθηκε να φύγουν για να γίνονται μαθήματα, κατι παντελώς ανεπίτρεπτο.
Η εικόνα αυτή συνόδευε κ στα μεταπτυχιακά, που υπήρξαν φορές που φοιτητές δεν άφηναν το καθηγητή να κάνει μαθημα, circa 2011, εποχή αναβρασμου :shifty:
Απορούσαν μαθητές απο αλλες χώρες :lol:

Γενικά, η κατάσταση πρέπει να αλλάξει γιατί κάποτε το άσυλο (δεν το πρόλαβα) ήταν (υποθέτω) για κάτι καλό, ιδεώδες, χρήσιμο κλπα
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
georgetz έγραψε:

Στο ΠαΠει θυμάμαι εκλογές κ να βρίσκεις μπρδελο το πανεπιστήμιο επειδή οι μεν είχαν βάλει μπράβους ασβερκους κ οι αλλοι ήταν με κρανη κ καδρονια

αυτό μια φορά είχε γίνει (είχε καεί και ένα ΙΧ το οποίο ο ιδιοκτήτης το άφησε εκεί στην πλαϊνή είσοδο για μήνες για να το θυμόμαστε.. ) γενικά εμείς ήμασταν πολύ ήρεμη φάση, αλλά ναι όχι τέλειο

απλά αν εξαιρέσεις τις καταλήψεις όπου πάντα τη βγάζαμε λάδι σε σχέση με άλλους, ότι έκαναν τα κομματόσκυλα το έκαναν μεταξύ τους δεν επηρέαζε την καθημερινότητά μας

από ένα σημείο κι έπειτα μετά το νόμο διαμαντοπούλο έβλεπες μεγάλες διαφορές, επίσης σταμάτησε και το ασύστολο κάπνισμα, κυρίως όμως από την κουλτούρα των πιο μικρών (εγώ είχα προλάβει να καπνίζουμε όταν δίνουμε μες στην αίθουσα :lol: )
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 10 Ιούλ 2019, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά