Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
dimik έγραψε:
Pitt έγραψε:
dimik έγραψε:autoexec.bat ?

:s_thumbsup

έχει πληρώσει ο πατέρας μου "service" από 386 και 486 που πείραζα μέχρι θανάτου που μέχρι κι αυτός το ξέρει πλέον :lol:

Πίσω στο 1988 ή 1989 .Εχουμε πάρει για εμπορικό πρόγραμμα (Ορίζοντες της Computer Logic )το πρώτο pc (286 αν θυμάμαι καλά) στο μαγαζί.Μαζί είχε και τo βιβλιο με τις εντολές του DOS 3.0. Tης δοκίμαζα μια μέρα με την σειρά,όταν έφτασα στο D φαντάζεστε τι έγινε!DEL *.* :s_biggrin :whistlink: :svivhaha:
:oops: :lol:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Geo f1 έγραψε:Τοτε το 2000 πηρα το πρωτο desktop..Plato απο πουλιαδη..15 χρονια...παπαπα..Και πρωτη επαφη με το ίντερνετ με τζαμπε X-treme..ωραια αθωα χρονια

< 3

Μια από τα ίδια το 2003 αν θυμάμαι καλά. Pentium 4 στα 1.6ghz, 256MB RAM, 40GB 5400rpm σκληρός, 32ΜΒ NVIDIA κάρτα γραφικών, Sony DVD rom, 15 ιντσών proview οθόνη, κάτι μουφατζιδικα ηχεία και Epson εκτυπωτής. Όλα αυτά 400.000δρχ από το τότε εικόνα-ηχος (αλυσίδα δεν ήταν αυτο;)
Το κουτί ακόμα και σήμερα φιλοξενεί μεταγενεστερο σύστημα.

Εικόνα

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By manosky
panos2171 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Τοτε το 2000 πηρα το πρωτο desktop..Plato απο πουλιαδη..15 χρονια...παπαπα..Και πρωτη επαφη με το ίντερνετ με τζαμπε X-treme..ωραια αθωα χρονια

< 3

Μια από τα ίδια το 2003 αν θυμάμαι καλά. Pentium 4 στα 1.6ghz, 256MB RAM, 40GB 5400rpm σκληρός, 32ΜΒ NVIDIA κάρτα γραφικών, Sony DVD rom, 15 ιντσών proview οθόνη, κάτι μουφατζιδικα ηχεία και Epson εκτυπωτής. Όλα αυτά 400.000δρχ από το τότε εικόνα-ηχος (αλυσίδα δεν ήταν αυτο;)

Εικόνα

Πρώτο PC αγοράστηκε-δωρίστηκε από την κοπέλα μου [της χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη γι' αυτό] κάπου στο 1993.
Pentium MMX200 Mhz με Diamond Viper V330.

Από Cosmodata, έχω ακόμα την απόδειξη.

Τρομερό μηχάνημα, με βοήθησε πολύ στα πάντα, το κουτί βάφτηκε κάποια στιγμή μπλε :s_sarcastic και κόπηκε για παράθυρο φάιμπερ γκλας με ανεμιστηράκι με LED. :s_wacko

Την κάρτα γραφικών την κρατάω για ενθύμιο, όπως και το παράθυρο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#180281 Ναι ηταν πανακριβα τοτε τα καλουδια. Και μεις καπου εκει ειχαμε δώσει...
Τεσπα δεν κρατηθηκα παλι
Εικόνα

< 3
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Geo f1 έγραψε:Ναι ηταν πανακριβα τοτε τα καλουδια. Και μεις καπου εκει ειχαμε δώσει...
Τεσπα δεν κρατηθηκα παλι
Εικόνα

< 3

Καλά αυτο τον πήρε και ο αδερφός μου χωρίς να έχει καν υπολογιστή για να τον βάλει...

.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#180295 Ο γκεάκος μόνο 250GB και ούτε καν το Pro...... κάποιος φούρνος έπεσε.... ή μήπως έπεσε παντόφλα; :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
trident1971 έγραψε:Το χαρτι απο κατω ειναι αποτελεσμα της φρασης "Αγαπη μου πηρα και αλλο δισκο, γραψε στο χαρτι τι νιωθεις"?

χαχαχαχ οχι αρχιζει το γραψιμο η μπομπα!!!

sknipper έγραψε:Ο γκεάκος μόνο 250GB και ούτε καν το Pro...... κάποιος φούρνος έπεσε.... ή μήπως έπεσε παντόφλα; :lol:

Βρε ηταν η τρελη προσφορα του eshop.94 €
Ειναι ο τριτος ssd και θα μπαινουν μονο παιχνιδια εκει!!

@panos
Πολυ πισω με πηγες με την φωτο!!
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 3 και 30 Οκτ 2015, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
manosky έγραψε:
panos2171 έγραψε:

< 3

Εικόνα

Πρώτο PC αγοράστηκε-δωρίστηκε από την κοπέλα μου [της χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη γι' αυτό] κάπου στο 1993.
Pentium MMX200 Mhz με Diamond Viper V330.

Από Cosmodata, έχω ακόμα την απόδειξη.

Τρομερό μηχάνημα, με βοήθησε πολύ στα πάντα, το κουτί βάφτηκε κάποια στιγμή μπλε :s_sarcastic και κόπηκε για παράθυρο φάιμπερ γκλας με ανεμιστηράκι με LED. :s_wacko

Την κάρτα γραφικών την κρατάω για ενθύμιο, όπως και το παράθυρο.

Δεν μπορεί να ήταν το 1993, τότε μόνον 486 έπαιζαν, οι απλοί Pentium ήρθαν κάνα χρόνο αργότερα, ίσως και δύο. Οι MMX ακόμη πιο αργά.
Άβαταρ μέλους
By xeno
King Alexander έγραψε:Μια ακόμη ιδέα που προτάθηκε(αν ενδιαφέρονταν για κάτι τέτοιο):
http://www.e-shop.gr/intel-compute-stic ... PER.705599
Είναι σε προσφορά για τα μέλη στα 131€ και γίνεται δωρεάν αναβάθμιση λογισμικού στα 10άρια. Έχει υποδοχές hdmi, usb. Το θέμα είναι ότι πρέπει να συνδεθεί στην οθόνη με hdmi...
.

Σόρρυ :oops: , αλλά πώς δουλεύει αυτό το στικάκι. Χρειάζεται φαντάζομαι και άλλα εξαρτήματα (ποντίκι, πληκτρολόγιο, ...)