Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#880078 Μηπως ειχες παρει καποιο ειδικο bundle του GT και ειχε ξεκλειδωτα τα αμαξια και τις πιστες;

Γιατι οσα ειχα παιξει στα PS1/2/3 η διαδικασια διπλωματων ηταν ιδια και αυτα οπως και μικροι αγωνες ξεκλειδωναν πιστες κι αυτοκινητα.

Το καλυτερο παντως ειναι να τα δωσεις στα παιδια, να σου παρουν τα διπλωματα και σε κανα διμηνο, αναλογως του ελευθερου χρονου τους, θα στο εχουν ετοιμο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#880086 Χμμμ μπορει να εχεις δικιο. Ισως το προσθετο που ειχα αγορασει με την κοντρα που κανεις με το Λουη να μου ξεκλειδωσε καμποσα καλουδια! Γιατι διπλωματα δε θυμαμαι να παιρνω...

Τωρα που ειμαι ζεστος θα πλακωθω και θα τα κανω μονος μου, δε μπορω να πρριμενω τα παιδια . Εχω ενα φιλαρακι Αθηναιο πολυ χερα που παιζει ονλαιν και δεν κρατιεμαι να βρεθουμε στις πιστες :metalo:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Chris έγραψε:Όλα χρειάζονται για το online ή κάποια? Γιατί τα δύο τρία πρώτα είναι μία ώρα υπόθεση

Τα διπλωματα τα εβγαλα ολα σε 1 μερα κι ακομα δε βλεπω καν το μενου για να μπω να παιξω online, οποτε πρεπει να συνεχισω να περναω αλλες δοκιμασιες που εχει για να ξεκλειδωσει...

Ασε που πρεπει να συνεχισω αυτο το καψονι για να ξεκλειδωσω πολλες ακομα πιστες γιατι μεχρι τωρα μου εχει ανοιξει μονο 6-7 πιστες.

Γενικα πολυ βαρετη φαση αυτη με τις ΑΣΤΕΙΕΣ δοκιμασιες. Κι ακομα πιο βαρετο οτι πρεπει να βλεπω ενα καρο βιντεακια, επεξηγησεις και ιστορικα στοιχεια για αμαξια και για την τεχνολογια τους. Τα φραγκα τους τα εσκασα για να οδηγησω και να γουσταρω, οχι για να μου ζαλισουν τα @@ :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#880181 Εχθες Κυριακη που ειχα χρονο, πλακωθηκα και ανοιξα τη δυνατοτητα του ονλαιν τελικα :metalo:

Το καλο ειναι οτι μπορεις να μπεις να παιξεις σε πιστα που εχει φτιαξει καποιος αλλος, ακομα κι αν δεν την εχεις ξεκλειδωσει στην κονσολα σου (ωστε να μπορεις να προπονηθεις μονος σου). Το κακο ειναι οτι παλι χρειαζεσαι να παρεις ενα καλο αμαξι ωστε να εισαι ανταγωνιστικος στον αγωνα. Και τα καλα αμαξια κοστιζουν πολλα λεφτα, οποτε πρεπει να συνεχισεις να παιζεις αβερτα τις δοκιμασιες που εχει το παιχνιδι για να κερδιζεις δωρα αμαξια και λεφτα (ωστε να αγορασεις αμαξια) :s_mad

Ξερει κανενας αν υπαρχουν αγωνες ενιαιου στο Πλεηστεησο ρε παιδες? Που να διαλεγεις πιστα/αμαξι και να εχουν ολοι το ιδιο? Βαριεμαι απιστευτα τα ψαξιματα και τις δοκιμες αυτοκινητων για να δω ποιο ειναι το καλυτερο σε μια κατηγορια. Για παραδειγμα εχθες μπηκα Σουζουκα που ειχε φτιαξει καποιος να δω τι παιζει και ειδα οτι ειχανε 5 διαφορετικα αμαξια οι παικτες. Αντε αγορασε τα ολα, κανε δοκιμες με ολα, μεχρι να βρεις το καλυτερο. Κλαιν :dizzy:

Ακομα και στο παιχνιδι, το σκεπτικο μου παραμενει το ιδιο με την Φ1. Η μονη ασφαλης συγκριση ειναι αναμεσα σε οδηγους με ιδια αμαξια. Θυμαμαι παλιοτερα που παιζαμε Ασσεττο Κορσα και ειχαμε πρωταθλημα με ενα μοντ με μπροστοκουνες και 6-7 διαφορετικα αμαξια να επιλεξουμε πιο γουσταρουμε. Ολοι ειχαν αρχισει τις δοκιμες να δουνε ποιο τους βολευει κι εγω ουτε που ειχα ξεκινησει ακομα το ψαξιμο. Σε καποια φαση μου λενε οι υπολοιποι (ολοι Ελληνες ημασταν) οτι εσκασε σε ενα δωματιο που ειχαν φτιαξει ενας Βελγος με μια Αλφα Ρομεο και τους εριχνε ολους 1" το γυρο. Προφανως και μερικοι Ελληνες ειχαν επιλεξει την ιδια Αλφα Ρομεο και ο Βελγος ειχε περισσοτερο χερι και τους κερδιζε, αλλα δεν ηταν αυτο το θεμα μου. Αυτοματως σκεφτηκα οτι θα παρω Αλφα γιατι ο μονος μου στοχος ειναι να κερδισω το Βελγο. Και η μονη πραγματικη νικη ειναι να κερδισεις τον αλλον με το ιδιο αμαξι. Και δε με απασχολησε ουτε για 1 δευτερολεπτο αν με βολευει οδηγικα η Αλφα η Ρομεο. Αυτα τα βολεματα και τα ραψιματα ειναι για δευτεροκλασσατους οδηγους. Εφοσον ο Βελγος ηταν ικανος να βγαλει χρονο με το συγκεκριμενο αμαξι, οφειλω να κοψω το λαιμο μου και να βρω πως βγαζει χρονο το συγκεκριμενο εργαλλειο :s_yes
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#906681 Αν και ειμαι σιγουρος οτι θα σερνομουνα, θα ηθελα να παιξω λιγο εκ του ασφαλους (ουτε για αστεια δεν τολμω να το σκεφτω με κανονικη μηχανη):

https://www.tiktok.com/@meetthetracks/v ... 5770139926