Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#96384 Είδα μερικά Χαμιλτον από κοντά (διπλάσια σε τιμή μάλιστα) και δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα... Γενικά έχουν καλό όνομα όμως.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#96667 Μου κατεστρεψες το βραδυ.... Τεραστια ζημια.
Άβαταρ μέλους
By kobulis
#96712 Ας ολοκληρωθεί η ζημιά:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By otso
#96739 θα σας την σπασω , αλλα σαυτο το θεμα πρεπει να ρωτησω . κατα καιρους εχουμε παρει διαφορα ρολογια τοιχου , με ωραια σχεδια , για την κουζινα τα παιδικα δωματια κλπ. δεν με ενδιαφερει κατι ακριβο η η ακριβεια αλλα το ντιζαιν.
ε ολα μετα απο λιγο σταματουν . μηχανισμος της πλακας του 1 σεντ.
η ερωτηση ειναι , επειδη απο οτι βλεπω ολοι οι μηχανισμοι σε αυτα ειναι ιδιοι , πουλανε μηχανισμους καπου που να μην ειναι της πλακας εντελως ; επειδη απ οτι βλεπω ειναι και ευκολο να αλλαχτουν .
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
otso έγραψε:θα σας την σπασω , αλλα σαυτο το θεμα πρεπει να ρωτησω . κατα καιρους εχουμε παρει διαφορα ρολογια τοιχου , με ωραια σχεδια , για την κουζινα τα παιδικα δωματια κλπ. δεν με ενδιαφερει κατι ακριβο η η ακριβεια αλλα το ντιζαιν.
ε ολα μετα απο λιγο σταματουν . μηχανισμος της πλακας του 1 σεντ.
η ερωτηση ειναι , επειδη απο οτι βλεπω ολοι οι μηχανισμοι σε αυτα ειναι ιδιοι , πουλανε μηχανισμους καπου που να μην ειναι της πλακας εντελως ; επειδη απ οτι βλεπω ειναι και ευκολο να αλλαχτουν .

υπάρχουν πχ σε αυτό το site έχει από φθηνούς μέχρι ακριβούς...
δες κ στο ebay. στα γερμανικά λέγεται Uhrwerk. Στη Γερμανία είναι πολύ συνηθισμένο. Στην Ελλάδα δεν έχω δει πουθενά...

http://www.conrad.de/ce/de/overview/0819040/Uhrwerke
Άβαταρ μέλους
By otso
#96747 στην ελλαδα τα πεταμε και παιρνουμε αλλα .
ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#98288 Πριν από λίγο πήρα το service για το yachtmaster. Μου εξήγησαν ότι κανονικά γίνεται κάθε 5 με 7 χρόνια (όπου νάναι δηλαδή), αλλά να μην αγχώνομαι γιατί...

-το ρολόι θα σας πει από μόνο του πότε το χρειάζεται.

-Δηλαδή; :roll: Θα μου μιλήσει γλυκά;

- :lol: Όχι, θα αρχίσει να χάνει πολύ την ώρα, θα σταματήσει τελείως*, ή θα κάνει περίεργους ήχους.

-Στο μπάνιο μπορώ να το φοράω χωρίς να το πνίξω;

-Ναι, αρκεί να έχετε σφιχτά βιδωμένη την κόρωνα του.

*Αυτό μου είχε κάνει την προηγούμενη φορά
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#98579 Προσγείωση στη πραγματικότητα:

Εικόνα

(δεν βγήκαμε ακόμα από το μνημόνιο :rtfm: )
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#98839 Πάω χτες το tag που είχε μείνει από μπαταρία στο service. Σήμερα βγήκε το πόρισμα: €30 για την μπαταρία, ΑΛΛΑ δεν περνάει το τεστ στεγανότητας, οπότε σύνολο €90* και θα το πάρω στις 21 Απριλίου. Εκτός και αν δεν το βάζω σε νερό.

*Τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν το 2007 και το βρήκαν στο computer. :roll:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#100748 πριν καμια εβδομαδα ξεραθηκε το tag heuer S/EL μετα απο 21 χρονια.
το πηγα σε ανεξαρτητο ρολογα στην Ελευσινα να το ανοιξει να δει τι εχει και να εκτιμησει την ζημια.
ξερει κανεις καποιον σωστο και λογικο σε τιμες?
ο μηχανισμος που φοραει ειναι ο ΕΤΑ 251/262 που το γκουγκλισα εαν εχει καποια σημασια.
για την ιστορια εχει κανει μονο 2 σερβις στην αντιπροσωπεια,και τα τελευταια περιπου 15 χρονια μπαταριες στο γερμανο.Νερο δεν εμπασε ποτε,παροτι δεν βγαινει ποτε απο το χερι σε μπανιο στο σπιτι-θαλασσα.