Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Μήπως μπερδεύεις λίγο το ESP με το antispin;

Με δεδομενο οτι ειμαι στουρνος στα τεχνικα θεματα, δεν αποκλειεται να τα μπερδευω κιολας :shifty:

Παντως το κουμπι στο δικο μου λεει ESP. Κι οταν το παταω και το βγαζω ΟΦΦ, γινεται αλλο αμαξι και μπορει πλεον να οδηγηθει γρηγορα. Θα μπορουσα να γραψω ενα σεντονι για να εξηγησω τη διαφορα στο οδηγικο σκελος, αλλα δεν ειμαστε και κανενα αυτοκινητιστικο φορουμ, οποτε ας μην κουραζω με λεπτομερειες :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
REALZEUS έγραψε:
markvag έγραψε:
George_Prix έγραψε:βλεπω γυρω στα 214 στο κοντερ και τραβαω μια φωτο. Καπακι κοβω ελαφρως στα 185 για να στειλω τη φωτο με τιτλο "ΓΑΤΑΚΙ":

Συγνώμη... Στα 210+ άφησες το τιμόνι και τα μάτια από τον δρόμο για να βγάλεις φωτογραφία και να την στείλεις;; :help:

Άσε ρε Μάρκο το κήρυγμα. Στα 250+ γίνονταν αυτό κάποτε στο φόρουμ... (βλέπω και στιγμιαία 26,7 λίτρα/100 χλμ, που ήταν χαμηλή, γιατί μάλλον είχε πιάσει τον κόφτη τελικής :lol: ) :whistlink:

Εικόνα

Με ένα χέρι και στο άλλο κρατάω τον φραπέ

https://www.youtube.com/watch?v=BvORc4L-8Lo

Κάντε και κάνα view. Κοντεύει τις 100 χιλιάδες το βίντεο.

Τις ανοησίες που έκανα με την Alfa, ούτε που τις έχω κάνει με το Leon. Ωριμάσαμε Αλέξανδρε :shifty: :shifty: :shifty:

@George_Prix

Σε αυτά τα Vag μπορεί να σου έλεγε ότι έβγαινε το ESP αλλά δεν έβγαινε πλήρως. Με κάθε επιφύλαξη αυτό, αλλά αν δεν απατώμαι, έτσι ήταν.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Giuseppe Busso έγραψε:Τις ανοησίες που έκανα με την Alfa, ούτε που τις έχω κάνει με το Leon. Ωριμάσαμε Αλέξανδρε :shifty: :shifty: :shifty:

Κι εγω τις ανωμαλιες που εκανα με το πρωτο μου αμαξι ενα Κλιο (αμ πως Ντιμη μου, μονο εσυ?), δεν τις εχω πλησιασει καν τα επομενα 20 χρονια... Απλα για πολλα χρονια αλλαζε η καθε σχεση λιγο πριν τον κοφτη. Ειτε μεσα στην πολη απο φαναρι σε φαναρι ειτε στην εθνικη τελικιασμενος σε καθε σημειο. Αλλα η ανωμαλια δεν ηταν τα σπασιματα. Κλαιν, σιγα τα 100 αλογα που εστιβα... Το μαμηδι ομως ειχε ενα στριψιμο εθιστικο. Δε με αφηνε ποτε ν' αγιασω ουτε καν στις στροφες.

Giuseppe Busso έγραψε:@George_Prix
Σε αυτά τα Vag μπορεί να σου έλεγε ότι έβγαινε το ESP αλλά δεν έβγαινε πλήρως. Με κάθε επιφύλαξη αυτό, αλλά αν δεν απατώμαι, έτσι ήταν.

Φιλε στο δικο μου βγαινει εντελως. Με το που παταω το κουμπι ESP, εχω τον πληρη ελεγχο του οχηματος χωρις κανενα ηλεκτρονικο 20αετιας να μου δυσκολευει τη ζωη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#778843 Φιγουρας και αρρωστιας... συνεχεια :s_tongue

Παραμυθιαζα που λετε τον σχωρεμενο τον παππου μου το Γιωργη οτι θα βγω με κανενα γκομενακι και του αρμεγα τη μιση συνταξη καθε μηνα. Και μου το ελεγε ο χριστιανος στα ισα "ρε λιγο ματι να παρω εγω κι οσα θελεις". Εγω που λετε δεν ειχα μυαλο για μνι τοτε. Πηγαινα και τα ετρωγα ολα στις δικες μου πτανες, δηλαδη στα μπλιμπλικια και στα μπιλιαρδα.

Μετα το outrun που ειπα σε αλλο τοπικο, βρηκα πιο κατω στο "Ραντεβου" (κοντα στο Δεληολανη) το μπλιμπλικι που το ποτισα οσο κανενα αλλο στη ζωη μου. Ηταν με Φ1 στο Μονακο, με παντλς πισω απο το τιμονι. Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ι Α. Ειχε 3 γυρους κι οποιος εβγαινε στους 3 πρωτους εκανε αλλους 2 γυρους στο βρεγμενο. Μεχρι να καταφερω να το τερματισω με νικη και στα 2 σκελη, ο παππους μου νομιζε οτι ειχα γαμησει το μισο Βυρωνα.

Παω λοιπον μια χρονια στο ΣΕΦ στην εκθεση αυτοκινητων, βλεπω απεξω το μικρο Μπουσσο με το κασκολ να πιανει θεση για το επομενο ΣΚ και μεσα οπως καναμε τη βολτα βλεπω μια ΜακΛαρεν Μαλμπουρο και μπροστα το αγαπημενο μου παιχνιδι. Χαμος απο κοσμο στην ουρα για να παιξει. Οπως περιμεναμε, καταλαβα οτι οποιος βγει μεσα στους 3 πρωτους παιρνει ενα μπλουζακι δωρο. Φτανει λοιπον η σειρα μου και τερματιζω πρωτος στο πρωτο σκελος. Με χτυπαει ο αλλος στην πλατη και μου λεει "μπραβο, το πηρες το μπλουζακι". "Κατσε ρε μεγαλε του λεω, τωρα στο βροχινο ειναι το ζορι". "Βγες" μου λεει "το πηρες το μπλουζακι δεν εχει βροχινο" και ταχα μου κανει να με πιασει απο το χερι να με βοηθησει να βγω απο το μονοθεσιο που ειχα σφηνωσει. Μου γυρναν τα ματια και του λεω "Κρατα το το μπλουζακι, στο χαριζω. Απλα ασε με να παιξω το βροχινο γιατι εδω ειναι το γουστο".

Τελικα τους πηρα και το μπλουζακι, τσι ξεβρακωσα τσι πστδες. Μονο που δεν ηξερε το βροχινο που ακολουθουσε, σημαινει οτι κανενας αλλος δεν τερματισε στην 3αδα. Και ειναι πολυ λογικο. Για να επιτευχθει αυτο επρεπε να εχεις ξοδεψει μια περιουσια στο παιχνιδι :s_biggrin

Και μετα που αρχισαμε και το βρεχαμε κι εμεις σαν αγορακια, δε ζουσε ο παππους ο Γιωργης ωστε να του επιστρεψω (με καποιον τροπο :shifty:) την ευχαριστηση που ειχα με τα λεφτα του τοσα χρονια :s_cry
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Giuseppe Busso έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
markvag έγραψε:
George_Prix έγραψε:βλεπω γυρω στα 214 στο κοντερ και τραβαω μια φωτο. Καπακι κοβω ελαφρως στα 185 για να στειλω τη φωτο με τιτλο "ΓΑΤΑΚΙ":

Συγνώμη... Στα 210+ άφησες το τιμόνι και τα μάτια από τον δρόμο για να βγάλεις φωτογραφία και να την στείλεις;; :help:

Άσε ρε Μάρκο το κήρυγμα. Στα 250+ γίνονταν αυτό κάποτε στο φόρουμ... (βλέπω και στιγμιαία 26,7 λίτρα/100 χλμ, που ήταν χαμηλή, γιατί μάλλον είχε πιάσει τον κόφτη τελικής :lol: ) :whistlink:

Εικόνα

Με ένα χέρι και στο άλλο κρατάω τον φραπέ

https://www.youtube.com/watch?v=BvORc4L-8Lo

Κάντε και κάνα view. Κοντεύει τις 100 χιλιάδες το βίντεο.

Τις ανοησίες που έκανα με την Alfa, ούτε που τις έχω κάνει με το Leon. Ωριμάσαμε Αλέξανδρε :shifty: :shifty: :shifty:

@George_Prix

Το esp έβγαινε (ακόμα βγαίνει δηλαδή γιατί αυτό εχω ακόμα) αλλά αν το αυτοκίνητο ανίχνευε κατι παράξενο έμπαινε ξανά

Αυτό μου έχει γίνει μόνο μια φορά όταν χρειάστηκε να πατήσω φρένο πανικού με 90 χλμ επάνω στο πέταλο στα λιμανάκια και ευτυχώς που μπήκαν ξανά τα ηλεκτρονικά και σώθηκα κι εγώ και το αυτοκίνητο και ο |λογοκρισία| που είχε σταματήσει μες στη μέση
Άβαταρ μέλους
By kubiak
George_Prix έγραψε:Φιγουρας και αρρωστιας... συνεχεια :s_tongue

Παραμυθιαζα που λετε τον σχωρεμενο τον παππου μου το Γιωργη οτι θα βγω με κανενα γκομενακι και του αρμεγα τη μιση συνταξη καθε μηνα. Και μου το ελεγε ο χριστιανος στα ισα "ρε λιγο ματι να παρω εγω κι οσα θελεις". Εγω που λετε δεν ειχα μυαλο για μνι τοτε. Πηγαινα και τα ετρωγα ολα στις δικες μου πτανες, δηλαδη στα μπλιμπλικια και στα μπιλιαρδα.

Μετα το outrun που ειπα σε αλλο τοπικο, βρηκα πιο κατω στο "Ραντεβου" (κοντα στο Δεληολανη) το μπλιμπλικι που το ποτισα οσο κανενα αλλο στη ζωη μου. Ηταν με Φ1 στο Μονακο, με παντλς πισω απο το τιμονι. Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ι Α. Ειχε 3 γυρους κι οποιος εβγαινε στους 3 πρωτους εκανε αλλους 2 γυρους στο βρεγμενο. Μεχρι να καταφερω να το τερματισω με νικη και στα 2 σκελη, ο παππους μου νομιζε οτι ειχα γαμησει το μισο Βυρωνα.

Παω λοιπον μια χρονια στο ΣΕΦ στην εκθεση αυτοκινητων, βλεπω απεξω το μικρο Μπουσσο με το κασκολ να πιανει θεση για το επομενο ΣΚ και μεσα οπως καναμε τη βολτα βλεπω μια ΜακΛαρεν Μαλμπουρο και μπροστα το αγαπημενο μου παιχνιδι. Χαμος απο κοσμο στην ουρα για να παιξει. Οπως περιμεναμε, καταλαβα οτι οποιος βγει μεσα στους 3 πρωτους παιρνει ενα μπλουζακι δωρο. Φτανει λοιπον η σειρα μου και τερματιζω πρωτος στο πρωτο σκελος. Με χτυπαει ο αλλος στην πλατη και μου λεει "μπραβο, το πηρες το μπλουζακι". "Κατσε ρε μεγαλε του λεω, τωρα στο βροχινο ειναι το ζορι". "Βγες" μου λεει "το πηρες το μπλουζακι δεν εχει βροχινο" και ταχα μου κανει να με πιασει απο το χερι να με βοηθησει να βγω απο το μονοθεσιο που ειχα σφηνωσει. Μου γυρναν τα ματια και του λεω "Κρατα το το μπλουζακι, στο χαριζω. Απλα ασε με να παιξω το βροχινο γιατι εδω ειναι το γουστο".

Τελικα τους πηρα και το μπλουζακι, τσι ξεβρακωσα τσι πστδες. Μονο που δεν ηξερε το βροχινο που ακολουθουσε, σημαινει οτι κανενας αλλος δεν τερματισε στην 3αδα. Και ειναι πολυ λογικο. Για να επιτευχθει αυτο επρεπε να εχεις ξοδεψει μια περιουσια στο παιχνιδι :s_biggrin

Και μετα που αρχισαμε και το βρεχαμε κι εμεις σαν αγορακια, δε ζουσε ο παππους ο Γιωργης ωστε να του επιστρεψω (με καποιον τροπο :shifty:) την ευχαριστηση που ειχα με τα λεφτα του τοσα χρονια :s_cry
Να ένας που είχε κερδίσει στο βρόχινο...

Δεν θυμάμαι αν είχα κερδίσει στο βρόχινο να πω την αλήθεια...

Super Monaco GP (Arcade) | youtube
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#783207 Τι θυμηθηκα μετα την απαντηση στο Ντιμη...

Απο μικρος στη Θεσσαλονικη για σπουδες ακομα το "κουσουρι" με την Αθηναικη ομιλια δε μου εχει φυγει. Και μαλιστα καργα πρωτευουσιανικα, που τα βγαζει ο αλλος οσο καλο αυτι και να μην εχει.

Ο ρεκορντμαν αναμεσα στους εκατονταδες που με εχουν ρωτησει "Αθηναιος εισαι?" ηταν ενας περιπτερας στη Χαριλαου, κοντα στο Καφε Μπλου αν κατεχεις Σαξονα που διαβασα οτι μεγαλωσες εκει :shifty:
Παω απο το πλαι στο ψυγειο, παιρνω ενα κουτακι μπυρα και παω απο μπροστα, του τη δειχνω και του λεω "Τη μπυρα", ουτε καλησπερα δεν ειπα!!!
Και μου απανταει ο τιτανοτεραστιος "Αθηναιος εισαι?".

Απλα ρισπεκτ και καλη του ωρα εκει που ειναι :metalo:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
George_Prix έγραψε: ενας περιπτερας στη Χαριλαου, κοντα στο Καφε Μπλου αν κατεχεις Σαξονα που διαβασα οτι μεγαλωσες εκει :shifty:

Το περίπτερο πάνω στην πλατεία;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
saxon_747 έγραψε:
George_Prix έγραψε: ενας περιπτερας στη Χαριλαου, κοντα στο Καφε Μπλου αν κατεχεις Σαξονα που διαβασα οτι μεγαλωσες εκει :shifty:

Το περίπτερο πάνω στην πλατεία;

Ναι!

Μη μου πεις οτι ησουνα ο περιπτερας ρε κουφαλα :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Dimitris_P έγραψε:Και τι θα έλεγε ένας ντόπιος δηλαδή;

Βρε το ιδιο θα ελεγε, απλα κατι αλλαζει στην προφορα! Απ' οτι μου λενε τις τραβαμε πολυ τις λεξεις οι Αθηναιοι, σαν τραγουδιστες τις λεμε...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#783266 Πέραν της προφοράς, νομίζω και το κλασικό έδεσμα με τυλιγμένη πίτα :lol: είναι καλό δυναμόμετρο για...ένταξη επι της επικράτειας :lol:
Όταν με είχε ρωτήσει κάποτε σουβλατζής κάπου πλατεία Αριστοτέλους τι να βάλει μέσα, του είπα ντομάτα, πατάτα κτλ. και μου ανταπάντησε το...ημιθεϊκό "σαλλλλάτα δεν θα βάλουμε?"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ΤΙ ΣΑΛΑΤΑ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙ???
ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ, ΣΕΦ, ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙΓΩΔΕΓΚΖΕΡΩΤΙ???? :rant:

Τσουουουου ρε... :shifty: :shifty: :lol: :lol:

Αγαπάμε Σαλονικιούς :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#783269 Ξένος θα ήταν. Κανονικά θα ρωτούσε αν θες αλοιφή.

Υ.Γ. Αν δεν είναι σαλάτα η μελιτζανοσαλατα, τι είναι;

http://www.makedoniasalads.com/